18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg IF – OB: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Oprykkerne fra Silkeborg IF bliver ved med at imponere, og de holder fast i top 6, selv om vi er mere end halvvejs i grundspillet. Tidligt søndag eftermiddag får Silkeborg IF besøg på Jysk Parks kunstgræs af de stribede fra Fyn. OB nåede lige at få armene op i jubel over sejren mod Vejle Boldklub, der sendte dem i top 6, men så tabte de efterfølgende 2:1 til Randers FC og er igen at finde på en plads til nedrykningsspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – OB. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Silkeborg IF – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Jysk Park, Silkeborg
Vejret: 11° og let til frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 00:19.

Optakt til Silkeborg IF – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er svært ikke at holde af Kent Nielsen. Den store mand med EM-guld fra 1992, et afslappet forhold til moderne mobiltelefoner og et tilsyneladende tålmodigt sind brummer sig igennem de fleste fodboldkampe fra en havestol på sidelinjen. Han har virkelig fået facon på Silkeborg IF. Da de var i Superligaen forrige sæson, røg de ud med et brag, blev kaldt naive og lukkede alt for mange mål ind. Efter et år i den næstbedste række er de tilbage, og det er stadig med ambitionen om at være boldbesiddende, men nu er de bare meget bedre til at lukke af defensivt, og det har givet både en stribe seværdige fodboldkampe og en hulens masse point. 

Til opgøret her må de stadig undvære keeper Hedvall og backen Massop, men de er til gengæld ved fuld offensiv styrke med den farlige trio Jørgensen, Helenius og Vallys. Og de seneste to kampe er islandske Thordarson også stemplet ind med scoringer, så Silkeborg IF bliver sværere og sværere at tøjle, fordi målene kan komme forskellige steder fra. Til gengæld er det ret åbenlyst, hvis de mener top 6 alvorligt, at så skal de hente mange point i de kommende seks runder, for de sidste fire kampe i grundspillet er en alvorlig omgang. I den kommende tid har de røde hjemmebane mod OB og tre udekampe i Haderslev, Farum og Aarhus, hvor der skal point på kontoen. Får de det, kan de formentlig overvintre på en lun plads i top 6 og åbne foråret med en hjemmekamp mod Vejle Boldklub. 

På Fyn må Superligaen føles som en stor rutsjebane. Hver gang det går godt, bliver de ramt af modgang og nederlag, og når det går skidt, virker det som en scene fra Dum og Dummere, hvor man tænker, at nu kan det ikke blive værre, og så gør det det alligevel. Det var så lovende, og sejren på 6:0 over Vejle Boldklub føltes som et vendepunkt for mandskabet, der spillede forløsende frit og fornøjeligt mod vejlenserne. Runden efter kom Randers FC så på besøg i Odense, og de bøvlede kronjyder rejste hjem med alle tre point i hestevognen. 

Så nu er OB igen uden for top 6, men frem mod julepausen har de dog et fornuftigt program, der blandt andet byder på hjemmekampe mod AGF, Viborg FF og FC Nordsjælland. Der bør ligge point til OB i de kampe, og henter de 7-9 point i de tre kampe i Odense, vil de stadig have kontakt med den øverste halvdel – måske endda kravle ind i varmen. Træner Andreas Alm må stadig undvære langtidsskadede Mikkel Hyllegaard, mens det er tvivlsomt, om Issam Jebali bliver klar her. Men så kan Alm jo glæde sig over, at Mads Frøkjær er i fornem form med tre mål i de seneste to kampe. 

Silkeborg IF:

  • Oscar Hedvall (Mål, Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet

OB:

  • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Røjkjær; Thordarson, Brink, Gojani; Jørgensen, Helenius, Vallys.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Tverskov, Andersen, Skjelvik; Thomasen, Thrandarsson; Sabbi, Frøkjær, Fenger; Kadrii.


Odds på Silkeborg IF – OB

Ifølge oddsene på kampen er det værterne fra Silkeborg, der er bookmakernes favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Et klassisk setup med boldfaste midtjyder og fartglade fynboer

Værterne er glade for bolden, og de er gode til at bruge den fornuftigt. Der bliver spillet lange tålmodige passager, og de kommer oftere og oftere frem til brugbare muligheder. På deres hjemmevante kunstgræs vil de også forsøge at sætte sig på spillet og kampen og dirigere tempoet. 

Og det vil formentlig ikke være helt tosset for OB heller. Med Sabbi tilbage fra karantæne er der trusler på begge kanter – Max Fenger formentlig til venstre – og en veloplagt Frøkjær centralt kan orkestrere omstillingerne og måske endda få sat Bashkim Kadrii i scene, så han kan få lidt gang i løjerne igen. Kadrii scorede senest i pokalen ude mod FC Roskilde i begyndelsen af september, og i Superligaen har han scoret ét mål i sæsonen, og det var i premieren i Herning den 16. juli. Det er et stykke tid siden. 

Uanset om det bliver Kadrii eller en anden, virker det ganske sandsynligt, at fynboerne kommer på tavlen, som de har gjort i otte af de seneste ni indbyrdes opgør, og Silkeborg IF er faktisk et nøk bedre på den front med mål mod OB i ni af de seneste 10 indbyrdes møder. Anbefalingen her tror på endnu en omgang bold med mål fra begge mandskaber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,63
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Silkeborg IF – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF indtager en imponerende 5. plads i Superligaen efter 12 runder, hvor de har hentet 18 point. 

  • Tallene for Silkeborg IF er 4-6-2 med scoren 17:13.

  • Fynske OB er på 8. pladsen i stillingen med 14 point for deres 12 kampe. 

  • OBs statistik er 3-5-4, og deres målscore lyder på 19:18.

  • Sebastian Jørgensen er Silkeborg IFs topscorer med foreløbig 5 mål.

  • Hos OB er det Mads Frøkjær, der med 4 scoringer er flittigste målskytte.


Expected Goals: Silkeborg IF vs. OB de seneste tre kampe:

Silkeborg IFResultatxGOBResultatxG
Viborg FF – Silkeborg IF(1-1)1,55 – 1,53OB – Randers FC(1-2)2,26 – 3,30 
Silkeborg IF – FC Nordsjælland(4-1)1,54 – 1,72OB – Vejle Boldklub(6-0)2,31 – 0,62 
Vejle Boldklub – Silkeborg IF(2-4)2,06 – 3,58 Viborg FF – OB(1-1)1,39 – 1,51 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar