18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – FC København: Odds og optakt den 14. april 2022

Kan Silkeborg-offensiven prikke hul på FCKs solide defensiv?

FC København har været flyvende i foråret pointmæssigt med 7 sejre i lige så mange kampe. (Foto: Bildbyrån)

Det er sådan set top mod bund, når Silkeborg IF skærtorsdag får besøg af FC København. Værterne er sidst i mesterskabsspillet, mens gæsterne topper tabellen og har et forspring på ni point til nærmeste forfølger. Men Silkeborg IF vandt senest 3:0 over de forsvarende mestre fra Brøndby IF, og de har i sæsonens to første møder delt 0:0 med FC København. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – FC København. Der er kampstart torsdag d. 14. april 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg IF – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Silkeborg IF – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Fire nederlag på stribe var lige ved at lægge sig som en dyne over stemningen hos Silkeborg IF, men i seneste runde vandt de hjemme på JYSK Park med flotte 3:0 over Brøndby IF. Godt nok fik de blågule gæsters Radosevic rødt kort allerede i slutningen af første halvleg, men Silkeborg IF gjorde på fornem vis arbejdet færdigt. 

Holdet holder fast i at være boldbesiddende, og offensiven er med 39 scoringer kun overgået af FC København og FC Midtjylland. Tre af ligaens mest målfarlige spillere huserer på træner Kent Nielsens mandskab, og aktuelt er Nicklas Helenius øverst på topscorerlisten med 13 sæsonmål. Spørgsmålet er dog, om Silkeborg-mandskabet endelig kan få hul på målscoringen mod Løverne fra København. 

For FC København har åbnet foråret med syv sejre på stribe, og de har endnu til gode at lukke et mål ind. Deres samlede score siger 11:0, og de seneste fire sejre har været på præcis 1:0. Det står egentlig i skærende kontrast til deres europæiske kampe mod PSV Eindhoven, hvor de lukkede otte mål ind i to kampe. Men i Superligaen er der altså lukket af, og så er man mere end halvt på vej mod sejren. 

På mandag er der københavner-derby i Parken, når mestrene fra Brøndby IF gæster Østerbro, og på grund af dårlig opførsel blandt fans i tidligere derbies, må der ikke være fans af udeholdet til opgøret. Men derfor er det jo stadig en stor kamp på banen, og måske har Løverne allerede en smule af opmærksomheden vendt mod mandagens kamp. Men det kan blive dyrt, for Silkeborg IF vejrer morgenluft med sidste rundes sejr, og et par sejre vil sende dem tilbage i kampen om fjerdepladsen og måske en europæisk playoffkamp.


Silkeborg IF:

  • Andre Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet
  • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Mads Kaalund (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


FC København:

  • Valdemar Lund Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Peter Ankersen (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Luther Singh (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Thordarsson, Brink, Gojani; Jørgensen, Vallys; Helenius.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen; Falk, Lerager, Stage; Bardghji, Biel, Claesson.


Odds på Silkeborg IF – FC København

Oddsene peger på gæsterne fra København som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Løverne dæmper festlighederne i Silkeborg

Der er en fæl bismag over denne kamp af ganske få scoringer. De to tidligere møder i sæsonen endte begge 0:0. Det lover ikke godt. FC København har ikke lukket mål ind i hele foråret. Det lover heller ikke godt. Og de seneste fire kampe har FCK vundet med beskedne 1:0. Det giver heller ikke løfter om en målfest. 

Men værterne kommer med Helenius, Vallys og Jørgensen i front, og det er Superligaens mest målfarlige trio i sæsonen indtil nu. Senest bankede de Brøndby IF med hele 3:0 på kunstgræsset på JYSK Park. Desværre er hjemmebanen tilsyneladende heller ikke lig med decideret målgaranti. Syv af deres foreløbig 12 hjemmekampe i ligaen har budt på to mål eller færre. Tre gange er det endt 0:0. Seks gange er Silkeborg IF gået fra deres egen hjemmebane uden at score. 

Summasummarum betyder det, at anbefalingen ikke er helt optimist vedrørende scoringer i denne duel. Løverne skraber grådigt point til sig med syv sejre i lige så mange forårskampe. Men de sprudler ikke rigtigt. De leverer professionelle indsatser, som giver point, sejre og i sidste ende titler – formentlig. Men mange mål er ikke på dagsordenen, og vi går med endnu et opgør med højst to scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Silkeborg IF – FC København: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF er nummer 6 i Superligaens mesterskabsspil med 34 point efter 24 kampe. 

  • Tallene for Silkeborg IF siger 8-10-6 med scoren 39:24.

  • FC København topper tabellen med 54 point efter 24 runder. 

  • FC Københavns statistik lyder på 16-6-2, mens deres målforskel er 45:13.

  • Silkeborg IFs topscorer Nicklas Helenius er også hele Superligaens topscorer med foreløbig 13 sæsontræffere. 

  • Hos FC København har Pep Biel sendt flest bolde i nettet med i alt 8 scoringer. 


Expected Goals: Silkeborg IF – FC København de seneste tre kampe:

Silkeborg IFResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Silkeborg IF  -Brøndby IF(3-0) 2,72 – 0,20FC København – FC Midtjylland (1-0) 2,05 – 0,42 
FC Midtjylland – Silkeborg IF (3-2) 2,20 – 2,381,17 – 1,38AaB – FC København (0-1)0,43 – 1,64 
Silkeborg IF – FC Midtjylland (0-1) 0,82 – 2,10 FC København – FC Nordsjælland (1-0)2,95 – 0,10 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Silkeborg IF – FC København?
Silkeborg IF – FC København spilles torsdag den 14. april 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Silkeborg IF – FC København?
Silkeborg IF – FC København spilles på JYSK Park i Silkeborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar