18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Silkeborg er kommet fornuftigt fra land i landets bedste fodboldrække. Det samme gjorde FC Nordsjælland egentlig også, men i de sidste par kampe er nordsjællænderne gået i stå og står noteret for fire nederlag i træk. Kan Silkeborg hive de tre point eller rejser FC Nordsjælland sig efter et par hårde uger? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Silkeborg – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: JYSK Park
Vejret: 14° og gode muligheder for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Silkeborg IF
FC Nordsjælland
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 13:58.

Optakt til Silkeborg – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Opgøret mellem Silkeborg og FC Nordsjælland har fået det herlige øgenavn ‘El Plastico’, da det er de to eneste klubber der spiller på kunstgræs i den danske Superliga. Spørgsmålet er hvem af de to klubber der føler sig mest hjemme på kunstgræsset? FC Nordsjælland har i mange år været ene om, at spille deres hjemmekampe på kunstgræs, men efter opførelsen af JYSK Park blev opført i 2015, har Silkeborg været i Superligaen af flere omgange og FC Nordsjælland har dermed måtte dele prædikatet af at være holdet på kunstgræs.

Kunstgræsset passer egentlig glimrende til begge mandskaber. Silkeborg praktiserer en spillestil, hvor det handler om at være på bolden og danne trekanter. Faktisk i så vild en grad, at de for nyligt er blevet sammenlignet med Barcelona (i deres storhedstid) under navnet Silkelona. Silkeborg kommer fra en fornem 4-2 sejr mod Vejle i en kamp, hvor de havde ufatteligt let ved at skabe chancer.

FC Nordsjælland er løbet ind i fire nederlag i træk i Superligaen, og man sidder tilbage med en følelse af, at de både mangler en defensiv styrmand og de offensive kvaliteter, som FC Nordsjælland har været kendt for i de sidste par år. Måske er den næste i rækken ikke klar til Superliga-bold endnu? Schjelderup har gjort det fint, men det er ikke en spiller der scorer 20 mål pr. sæson. FC Nordsjælland ser ud til at mangle en decideret angriber.

To hold, der er vant til at spille på kunstgræs. Det lugter af en kamp, hvor der kommer fart over feltet!

Silkeborg:

  • Oscar Hedvall (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Forsvar, Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland:

  • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Tochi Chukwuani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl; Thordorson, Brink, Klynge; Jørgensen, Helenius, Valleys

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Dudu; Thychosen, Woledzi, Nagalo; Rose-Villadsen, Andersen, Diomonde, Frese; Schjelderup; Adringra, Coulibaily


Odds på Silkeborg – FC Nordsjælland

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 13:58.

Odds-forslag: Det oser af mål

Silkeborg kommer direkte fra en 4-2 sejr og FC Nordsjælland fra et 1-5 nederlag. Altså to kampe med seks mål i hver. De to resultater fra sidste weekend er også et meget godt signal på, hvor de to holds styrker og svagheder er. For Silkeborgs vedkommende er det selvfølgelig positivt, at man kan score fire mål, men at man samtidig tillader Vejle, som hidtil har haft store problemer med at score mål, score to gange, vidner om et hold, der måske ikke er helt så afstemt i de bagerste rækker som i de forreste. 1-5 nederlag til FC Nordsjælland er også et godt billede på, at nordsjællænderne har store defensive problemer. Kian Hansen gik i stykker i første halvleg og i anden halvleg var det er FC Nordsjælland-hold i opløsning.

I fem af de seneste seks indbyrdes opgør er det endt med minimum fire scoringer og samme målrige opgør kunne vi sagtens få i ‘El Plastico’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,65
Over 3,5 mål
Gå til Nordicbet *


Silkeborg – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg vandt 4-2 i deres seneste kamp.

  • FC Nordsjælland tabte med hele 1-5 til FCK.

  • Silkeborg er placeret på femtepladsen forud for kampen.

  • FC Nordsjælland er nummer seks i Superligaen.

  • Sebastian Jørgensen scorede to mål i sidste weekend, hvilket bringer ham op på fire scoringer i sæsonen.

  • FC Nordsjællands topscorertitel deles af Adingra og Schjelderup.


Expected Goals: Silkeborg vs. FC Nordsjællandde seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGFC NordsjællandResultatxG
Vejle – Silkeborg(2-4)2,06 – 3,60FC Nordsjælland – FCK(1-5)  0,98 – 1,39
Silkeborg – AGF(0-2)0,50 – 0,63Randers FC – FC Nordsjælland(3-2)3,05 – 1,59
Brøndby – Silkeborg(1-1)1,56 – 0,62FC Midtjylland – FC Nordsjælland(2-0)2,06 – 0,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar