18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – Brøndby: Odds og optakt den 31. august 2022

Hva' satan! Notorisk uskarpe Hedlund scorede hele to kasser i Brøndbys sejr over Pogon Szczecin torsdag aften. Stærkt! (Foto: Bildbyrån)
Hva’ satan! Notorisk uskarpe Hedlund scorede hele to kasser i Brøndbys sejr over Pogon Szczecin torsdag aften. Stærkt! (Foto: Bildbyrån)

Den sene søndagskamp fra Superligaen står mellem sidste sæsons 3’er og 4’er, Silkeborg og Brøndby. To seværdige mandskaber, som gerne vil frem af banen for at angribe. Det kan da kun blive en underholdende affære! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 31. juli 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Jysk Park, Silkeborg
Vejret: 19° og let vind

Optakt til Silkeborg – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg var den vel nok største positive overraskelse i sidste sæson, hvor de som oprykkere endte med at snuppe bronzemedaljerne med offensiv og inspirerende fodbold. Indtil videre har klubben formået at holde på profilerne fra i fjor, selvom flere af spillerne er efterspurgt på større adresser. De fine offensive takter er fortsat i denne sæson, hvor de allerede har scoret fem gange i to kampe. Helenius er stadig brandvarm, Vallys brillere og det samme gør Carstensen på backen. Kent Nielsens mandskab startede en anelse skuffende ud med en 2-2’er mod oprykkerne fra Lyngby, men senest var der ingen slinger i valsen, da de besejrede FCM 3-1 på udebane. Hvis de formår at holde på profilerne sommeren ud, så kan de sagtens byde sig til i medaljekampen igen.

Brøndby er startet Superliga-sæsonen ud med to pænt forskellige præstationer. I premieren mod AGF lagde ‘drengene fra Vestegnen’ en god indsats for dagen, skarpheden manglede godt nok hos angriberne, men med en halvsen Slimane-scoring endte det alligevel i en 1-0 sejr. Senest mod FCN var der dog ikke lige så godt styr på sagerne, her leverede Brøndby en ganske anonym indsats, hvor de tillod alt for meget plads til nordsjællændernes angribere, som ikke havde problemer med at sikre 3-1 sejren. Med til historien hører at Brøndby allerede er i gang i Europa, hvor de spiller kval til Conference League. Måske udekampen mod Pogon i sidste uge tærede for meget på kræfterne? De to kvalkampe mod polakkerne har dog været positive set med de gulblå briller, i går sikrede Niels Frederiksens mandskab sig nemlig videre avancement efter en 4-0 sejr på hjemmebane. I de første 60 minutter af den kamp lod spillet en del tilbage at ønske, men angriberne viste for en gang skyld skarphed. Hedlund scorede to, mens Kvistgaarden og Dickovic blev noteret for hver en. Godt nyt for Brøndby, som har kæmpet med målene siden Uhres skifte væk i vinters.


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet


Brøndby:

  • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson; Vallys, Helenius, Jørgensen.

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Tshiembe, Rosted, Riveros; Cappis, Radosevic, Slimane; Greve; Hedlund, Divkovic


Odds på Silkeborg – Brøndby

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: To forskellige spillestile, som kan kaste godt med mål af sig

Det er et seværdigt opgør vi har i vente fra Superligaen søndag aften, når Silkeborg tager imod Brøndby. Silkeborg ynder at tage initiativet i kampene, især hjemme på Jysk Park, mens Brøndby som oftest har det bedste med at stå lidt dybere og lukrere på omstillingsmuligheder. Derfor er der gode forudsætninger for en underholdende affære, for her får de to mandskaber formentlig lov til at gøre hvad de gør bedst.

Brøndby har det gerne svært mod modstanderhold, som står dybt og kompakt, for så rækker kreativiteten ikke til at skabe alverden. Men det skal de ikke bekymre sig om her, for Silkeborg vil frem i livet. Hvis hjemmeholdet kan præstere på samme høje niveau som i 2.halvleg mod FCM, så får Brøndby-forsvaret(uden Maxsø) en lang aften på kunstgræsset. Til gengæld bør der også blive plads til de gulblå den anden vej, og hvis Hedlund, Kvistgaarden og Divkovic tager skarpheden og selvtillid med fra torsdagens europæiske kamp, så kan de også få listet en pind eller to i kassen. Der er grobund for en underholdende søndag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Silkeborg – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg står noteret for 4 point efter 2-2 mod Lyngby og en 3-1 sejr over FC Midtjylland.

  • Brøndby har hentet 3 point efter en 1-0 sejr over AGF og et 3-1 nederlag til FC Nordsjælland.

  • Nicklas Helenius blev Superliga-topscorer i sidste sæson, og står i denne sæson allerede noteret for 3 scoringer.

  • Brøndby fik endelig gang i deres angribere torsdag aften i Conference League-kvalen. Hedlund scorede to, mens også Divkovic og Kvistgaarden kom på tavlen. Tiltrængt selvtillid til den gulblå offensiv!

  • De to hold krydsede klinger fire gange i sidste sæson. Her vandt Brøndby to, Silkeborg en, og den sidste blev delt i porten.


Expected Goals: Silkeborg vs. Brøndby de seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGBrøndbyResultatxG
Midtjylland – Silkeborg(1-3) 0,92 – 0,88Brøndby – Pogoń Szczecin(4-0) 1,98 – 0,75 
Lyngby – Silkeborg(2-2) 1,39 – 0,86Brøndby – Nordsjælland(1-3)1,35 – 2,86
FCK – Silkeborg(0-2)0,05 – 1,93Pogoń Szczecin – Brøndby(1-1) 0,77 – 1,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – Brøndby?

Silkeborg – Brøndby spilles søndag den 31.juli 2022 klokken 18.00

Hvor spilles Silkeborg – Brøndby?

Silkeborg – Brøndby spilles på Jysk Park i Silkeborg

Skriv første kommentar

Skriv et svar