18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – Brøndby: Odds og optakt den 10. april 2022

Finder Simon Hedlund og Brøndby tilbage på sejrssporet søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)
Finder Simon Hedlund og Brøndby tilbage på sejrssporet søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Brøndby er gået i stå, og er nu uden sejr i de seneste tre kampe. Søndag eftermiddag skal de prøve at finde tilbage på sporet, når de gæster Silkeborg, som ligeledes kæmper med at vinde fodboldkampe for tiden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 10. april 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt 
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 8°, frisk jysk vind og lidt solskin

Optakt til Silkeborg – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er gået lidt i stå for både Silkeborg og Brøndby, som ellers begge har vist ganske pænt frem i denne sæson. Oprykkerne fra Silkeborg har helt fortjent spillet sig med i mesterskabsspillet, det var der ikke mange, som havde spået inden sæsonen gik i gang, så det må de være fint tilfredse med i det midtjyske. Brøndby har gjort det godt i denne sæson, selv med afgangene af Frendrup og Uhre har de holdt et højt niveau, og bød sig for en kort stund til i mesterskabskampen.

Fælles for begge klubber er, at det på det sidste er gået lidt i stå. Silkeborg har tabt fire kampe i streg, og kan fra deres 6.plads nok ikke drømme om meget mere end at indhente Randers på 5.pladsen. Brøndby har endegyldigt sagt farvel til drømmene om endnu et mesterskab med 1 sølle point i de seneste tre kampe, og nu handler det i stedet om at fastholde den nuværende 3.plads, som giver Conference League-kval til næste sæson.

Sidst de to hold krydsede klinger var også på JYSK Park i Silkeborg, og ved den lejlighed stod der Silkeborg på stort set det hele, men alligevel var det Brøndby, som snuppede de 3 point på en sen scoring af Kvistgaarden. Gæsterne er dog gået fra banen uden at score i de seneste to kampe, så håbet for point til Silkeborg spirer denne gang.


Silkeborg:

 • André Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Gustav Dahl (Back, Fast) – Skadet
 • Mads Kaalund (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skade


Brøndby:

 • Henrik Heggheim (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Busch, Engel; Klynge, Brink, Thordarsson; Jørgensen, Helenius, Vallys

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Rosted, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Radosevic, Slimane, Bell, Riveros; Divkovic, Björk


Odds på Silkeborg – Brøndby

Bookmakerne ser Silkeborg som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Silkeborg dominerer hjemme på kunsten

Hverken Silkeborg eller Brøndby rammer det niveau vi har set fra dem tidligere på sæsonen. Det ellers sprudlende hjemmehold er nu oppe på fire nederlag i streg, mens gæsterne fra Brøndby har tabt de to seneste, og kun hentet 1 point i de seneste tre kampe. Umiddelbart var der ikke forbedring at spore rent spillemæssigt hos nogen af de to i seneste spillerunde, så det bliver spændende at se hvad de kommer med på søndag.

De to hidtidige indbyrdes opgør i sæsonen har været ganske tætte, i september endte det 1-1 på Brøndby Stadion, mens Brøndby i starten af marts tog en 1-0 sejr på en scoring i de døende minutter. Som vi så i det seneste opgør mellem de to, så bliver det med al sandsynlighed Silkeborg, som kommer til at sidde på initiativet i dette opgør, men Brøndby vil stå længere tilbage og lukrere på omstillinger. Problemet for gæsterne er, at de offensive folk slet ikke sprudler for tiden, hvilket to målløse kampe i streg illustrerer meget godt. Silkeborg spiller god bold hjemme på kunstgræsset, og Brøndby skyder ikke med skarpt for tiden, så anbefalingen lyder på 3 point til hjemmeholdet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,12
Silkeborg vinder
Gå til nordicbet *


Silkeborg – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • Silkeborg er nummer 6 i Superligaen med 31 point, en statistik på 7-10-6 og målscoren 36:24

 • Brøndby er nummer 3 med 40 point, en statistik på 11-7-5 og målscoren 30:25

 • Silkeborgs topscorer er Nicklas Helenius med 11 kasser.

 • Med Uhres farvel til Brøndby i vinters, er den mest scorende Brøndby-spiller nu Christian Cappis, som har scoret 3 gange.

 • Sæsonens første møde mellem de to endte med en 1-1’er på Brøndby Stadion, og senest vandt Brøndby 1-0 på JYSK Park i Silkeborg
   


Expected Goals: Silkeborg vs. Brøndby de seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGBrøndbyResultatxG
FC Midtjylland – Silkeborg(3-2)2,2 – 2,38Brøndby – Randers(0-1) 1,17 – 1,38
Silkeborg – FC Midtjylland(0-1) 0,82 – 2,1AaB – Brøndby(3-0) 4,29 – 0,44
Randers – Silkeborg(2-3) 1,29 – 1,80Brøndby – AGF(1-1) 1,05 – 0,57
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – Brøndby?

Silkeborg – Brøndby spilles søndag den 10. april 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Silkeborg – Brøndby?

Silkeborg – Brøndby spilles på JYSK Park i Silkeborg

Skriv første kommentar

Skriv et svar