18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg – AGF: Odds og optakt den 20. september 2021

Foto: BILDBYRÅN

Oprykkerne fra Silkeborg har fået en rigtig fin start på sæsonen og er i øjeblikket i tops seks. AGF har derimod haft en elendig sæsonstart og hentede sæsonens første sejr i deres seneste kamp. Kan Silkeborg bevare pladsen i top seks med en sejr eller er bøtten blevet vendt for AGF? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – AGF. Der er kampstart mandag den 20. september 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Silkeborg – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 15° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 11:18.

Optakt til Silkeborg – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg har leveret en absolut godkendt sæson indtil videre. De har været tro mod deres koncept og har leveret både spil og resultater, der berettiger dem til at lægge hvor de gør. På hjemmebane har de endnu ikke tabt med to sejre og to uafgjorte, men særligt udekampen mod Brøndby senest skal også fremhæves, da de i perioder udspillede de forsvarende danske mestre. Ganske imponerende af oprykkerne!

AGF hentede en tiltrængt sejr senest, da de slog bundproppen Vejle med 1-0 på hjemmebane. AGF har haft problemer i denne sæson, særligt offensivt, hvor de kun har scoret seks mål i otte kampe. På udebane har AGF endnu ikke scoret. Sejren senest må dog give forhåbninger om mere, og forhåbninger om, at AGF stille og roligt kan kravle op i tabellen.

Det er et opgør mellem to af de jyske traditionsklubber i dansk fodbold og samtidig et gensyn for Nicklas Helenius, som skal stå overfor sin gamle arbejdsgiver for første gang efter han tog turen til fra Aarhus til Silkeborg i januar.

Silkeborg:

  • Oscar Hedvall (Målmand, Reserve) – Tvivlsom

AGF

  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gift Links (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl; Thordarson, Brink, Klynge; Vallys, Oggesen; Helenius

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund, Hausner, Bisseck, Kahl; Anderson, Poulsen, Olsen; Grønbæk, Mortensen, Thorsteinsson


Odds på Silkeborg – AGF

Oddsene peger på, at hjemmeholdet er bookmakernes favorit i kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Det lugter af mål i begge ender

Silkeborg har formået at tage deres spillestil fra 1. division med over i Superligaen, og det har også kastet fine resultater af sig, senest med 1-1 i Brøndby. Som en del af spillestilen skaber de selv en del chancer, men tillader også chancer imod. Kigger man på deres xG for de seneste tre kampe (se tabel længere nede), så har de skabt over 1 xG pr. kamp, men har samtidig også tilladt over 1 xG against pr. kamp. Nikolaj Larsen har været rost til skyerne efter hans tilbagekomst til dansk fodbold, og det vidner også om, at modstanderne skaber rigeligt med chancer mod Silkeborg.

AGF fik tanket lidt selvtillid senest, da nytilkomne Mikael Anderson sikrede AGF en sejr over Vejle. Det må alligevel give AGF et boost, at de nu endelig er på tavlen. Patrick Mortensen har ikke scoret de mange mål, som han eller er garant for, og han er heller ikke blevet sat op på samme måde. Alligevel bør der være gode chancer for det mod Silkeborg, som altså tillader en del chancer mod.

Kampen spilles på kunstgræs, hvilket selvfølgelig passer Silkeborg bedst. Men man skal ikke tage fejl af AGF. Selvom de har præsteret dårligt indtil videre, så har de spillere som Patrick Olsen, Grønbæk og Thorsteinsson, som alle kan skabe noget offensivt – særligt på en lækker kunstbane, som der er på JYSK Park. Det kunne meget vel ende ud i en chancerig mandagskamp i Superligaen, hvor begge hold bør have fine muligheder for at få scoret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,72
Begge hold scorer
Gå til ComeOn *


Silkeborg – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg er nummer seks i Superligaen med 11 point (før søndagens Superligakampe).

  • AGF er placeret på tiendepladsen med seks point.

  • Nikolaj Valleys og Sebastian Jørgensen har scoret to mål hver, hvilket er nok til at være øjeblikkelig topscorer.

  • Eric Kahl har scoret to mål for AGF, som er flest af alle hos De Hviie.

  • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to jyske traditionsklubber er tilbage i marts 2020. Her vandt Silkeborg med 2-1.


Expected Goals: Silkeborg – AGFde seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGAGFResultatxG
Brøndby – Silkeborg(1-1)1,56 – 1,62AGF – Vejle(1-0)  1,12 – 0,94
Silkeborg – Randers FC(2-1)1,68 – 1,79AGF – OB(2-2)0,74 – 1,02
FC Midtjylland – Silkeborg(3-0)2,42 – 1,84Viborg – AGF(2-0)2,17 – 0,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar