18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – AaB: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

Kunstgræsset på Jysk Park står klar til kamp søndag eftermiddag, når Silkeborg byder AaB op til dans i den danske Superliga. Efter to spillerunder står både Silkeborg og AaB uden sejr, men begge lejre kan trods alt glæde sig over et par fine præstationer. Kommer der 3 point på bordet her, eller deler de to hold i porten? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – AaB. Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL


Silkeborg – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Jysk Park, Silkeborg
Vejret: 19° og svag vind


Optakt til Silkeborg – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg er tilbage i Superligaen, og de er kommet ganske fint i gang! De er ganske vist endnu ikke kommet på måltavlen, til gengæld har de heller ikke indkasseret nogen mål, og står dermed med 2 point efter to 0-0’er mod Sønderjyske og FCK. Det er vel en godkendt start som oprykker? Præstationerne har i hvert fald været gode. I første kamp mod SønderjyskE dominerede Silkeborg på bolden, men blev aldrig helt farlige nok på den sidste tredjedel af banen, men spillemæssigt var de fuldkommen med. Og det samme kan siges om udebaneturen til den danske nationalarena, hvor de fik point mod FCK, her var de også fuldkommen på omgangshøjde med københavnerne og fik fortjent point med hjem. Der er godt nyt forud for dette opgør, for Helenius er tilbage i angrebet, og Thordarson på midtbanen – to vigtige profiler, som de har måtte undvære i de to første kampe. Især Helenius’ evner i offensiven har været savnet.

Sidste sæsons 7’er i Superligaen, AaB, har også været på besøg hos FCK, og det lykkedes minsandten også dem at få point med hjem til Jylland. Selvom nordjyderne bragte sig foran i 1.halvleg, så må de være rimelig tilfredse med 2-2 resultatet, med tanke på hvordan kampen udviklede sig. En udmærket præstation og fint at få point fra start. I sidste weekend var der endnu engang hård modstand, da AaB tog imod FC Midtjylland, og her kan nordjyderne heller ikke tillade sig, at brokke sig for meget over kampens resultat. FCM var bedst igennem hele kampen, og det var ganske fortjent, at de kunne tage fra Aalborg med 3 point. Indsatsen i sidste weekend var en smule tam, der kom ingenting fra nordjydernes offensive folk, og defensiven sejlede ved mere end en lejlighed. AaB har dog muligvis fundet et quick fix til offensiven, for i sidste weekend fik Milan Makaric sine første minutter i den stribede trøje. Makaric var brændende varm i den serbiske liga i sidste sæson, hvor han endte som topscorer med 25 mål. Sådan en bomber kunne de virkelig godt bruge i Nordjylland!

Silkeborg:

  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet

AaB:

  • Lucas Andersen (Kant, Fast) – Skadet

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl; Kaalund, Brink, Thordarson; Vallys, Klynge; Helenius

AaB forventet startopstilling: Rinne; Pallesen, Thelander, Ross, Ahlmann; Fossum, Christensen; Prip, Kusk, Rufo; Makaric


Odds på Silkeborg – AaB

Oddsene peger på, at bookmakerne har oprykkerne fra Silkeborg som smalle smalle favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: 3 point venter hjemme på kunsten!

Både Silkeborg og AaB går ind til Superligaens tredje spillerunde uden at have vundet i de to første kampe. Men egentlig kan ingen af dem være særlig skuffede over det. Silkeborg er oprykker og her er alle point kærkomne i starten, mens AaB har været oppe imod to af de bedste hold i Superligaen i de to første kampe. Til gengæld vil begge mandskaber have følelsen af at mulighederne for en sejr bestemt er tilstede søndag eftermiddag. Silkeborg har vist fine takter, og har vænnet sig til niveauet, mens en klub som AaB, selvfølgelig, vil have tro på at de kan slå et oprykkerhold.

Det ligner på forhånd et yderst jævnbyrdigt opgør, og det er bookmakerne fuldkommen enige i, for de har svært ved at udpege en favorit her. Jeg hælder dog mest til hjemmeholdet, som ved utallige lejligheder sidste sæson, har vist hvor gode de er hjemme på kunstgræsset. De har set overraskende gode ud i de to første kampe, de spiller deres eget spil, de kombinerer godt, de har lukket godt af indtil videre, og nu får de Helenius tilbage i angrebet og Thordarson på midtbanen. Offensiven har været Silkeborgs svageste punkt indtil videre, men med en rigtig bomber tilbage i angrebet, så skal der nok komme hul på bylden mod AaB, som viste store defensive mangler i sidste weekend. De har spillet godt, de har vigtige profiler tilbage, de er på hjemmebane, på kunstgræs – Silkeborg tager sejren!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,63
1-tallet
Gå til Unibet *


Silkeborg – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg er endnu engang tilbage i det fineste danske selskab, og de to første kampe har kastet to point af sig efter to gange 0-0 mod Sønderjyske og FCK.

  • AaB har haft æren af to af Superligaens forhåndsfavoritter til at starte med. Udekampen mod FCK endte 2-2, mens de hjemme mod FC Midtjylland måtte se sig slået med 1-0.

  • Magnus Mattson var fremragende i sidste sæson, og endte som Silkeborgs topscorer med 19 mål – han er dog skippet videre til hollandsk fodbold, og meget vil i denne sæson afhænge af Helenius’ målnæse. Helenius har dog ikke været med i de to første kampe, og her er Silkeborg altså også gået målløse fra banen. Han burde være tilbage i aktion søndag, og så kommer netmaskerne måske endelig til at blafre?

  • Iver Fossum var den mest målfarlige AaB-spiller i sidste sæson, men han har endnu ikke fundet målet i de to første kampe. Kasper Kusk og Louka Prip står noteret for et mål hver imod FCK.

  • Sidste gang Silkeborg var i Superligaen krydsede de klinger med AaB to gange, og det blev til nederlag i begge tilfælde med cifrene 3-1 og 2-0.


Expected Goals: Silkeborg vs. AaB – de seneste tre kampe

SilkeborgResultatxGAaBResultatxG
FCK – Silkeborg(0-0)1,26 – 0,72AaB – FC Midtjylland(0-1)0,55 – 1,32
Silkeborg – SønderjyskE(0-0)1,06 – 1,15FCK – AaB(2-2)1,58 – 0,86
Horsens – Silkeborg(0-0)1,22 – 0,39SønderjyskE – AaB(0-4)1,31 – 1,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar