18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Viborg: Odds og optakt den 21. august 2022

Viborgs fans leverede en flot præstation i London torsdag aften. Foto: Bildbyrån

Randers FC er, sammen med FC Nordsjælland, det eneste ubesejret hold efter fem runder. Med tre uafgjorte er det dog ikke fordi, at Randers FC har buldret afsted i Superligaen. Viborg har samme antal point, nemlig ni. Det ligner dermed en kamp om, hvem der skal blande sig i den absolutte topstrid og hvem der må tage til takke med en midterplacering efter kampene i sjette runde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Viborg. Der er kampstart søndag d. 24. juli 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 eller Discovery+.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Randers – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 24° og mulighed for regn

Optakt til Randers FC – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC hentede en flot sejr i Danmarks nationalarena i sidste weekend. Det betyder, at Randers stadig kan notere sig for at være ubesejret i sæsonen. Efter at have startet sæsonen med tre X, så har kronjyderne hentet sejre i de sidste to kampe, hvilket igen må give tro på top seks i Randers.

“Operationen lykkedes, men patienten døde” – eller patienten er i hvert fald tæt på at dø, hvis altså patienten er Viborg. Det er vel den bedste måde at beskrive torsdagen kamp i London på. Viborg leverede faktisk en ganske hæderlig kamp og kom sågar også på måltavlen, men West Ham viste sig alligevel for stærke og slog til på de rigtige tidpunkter. 3-1 uden man rigtig følte, at West Ham spillede sig ud. Det gjorde Viborg til gengæld. De arbejdede stenhårdt og gav heldigvis også deres medrejsende fans en enkelt scoring at juble over. Rigtig meget skal gå op i en højere enhed, hvis Viborg skal have en chance i næste uge.

Godt nok udtaler Viborg lejren at de stadig tror på sensationen mod West Ham, men spørgsmålet er om det er spil for galleriet eller om det rent faktisk passer? Hvis det rent faktisk passer, så er kampen i Randers vel mere eller mindre ligegyldig. Men det er trods alt en direkte konkurrent til en plads i top seks, så mon ikke Viborg i første omgang koncentrere sig om søndagens kamp og derefter retter fokus mod den største hjemmekamp i klubbens historie?


Randers FC:

  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet
  • Mattias Andersson (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Daniel Anyembe (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Andersson, Graves, Andersson, Kopplin; Bundgaard, Johnsen, Lauenborg, Kehinde; Odey, Egho

Viborg forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Burgy, Lauritsen, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Lonwijk, Grot, Saeid


Odds på Randers – Viborg

Oddsene peger på Randers som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Svært at finde de store huller i osten hos de to mandskaber

Det er vel to af Superligaens mest stabile mandskaber, som står overfor hinanden når Randers FC og Viborg tørner sammen. Egentlig er de to hold meget lige, når man kigger på spillertyper og spilkoncept. Begge hold er bygget op omkring en god fysik og har senere fået opbygget et stærkt teknisk niveau, som gør at de er i stand til at dominere kampene. Det kom også til udtryk i de to holds seneste kamp. Randers FC var tro mod deres egne principper i Parken senest og Viborg formåede sågar også at holde fast i konceptet på London Stadium i torsdags.

Og hvordan ender det så, når to ligeværdige mandskaber skal op mod hinanden? X. Det eneste der skal spille bolden over på Randers’ banehalvdel er Viborgs kommende kamp mod West Ham, som de måske/måske ikke prioriterer højere end denne kamp. Umiddelbart bør Viborg dog have kræfter til minimum et køre et kryds i hus.


Randers FC – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC har hentet ni point i fem kampe ved to sejre og tre uafgjorte. Det rækker til en femteplads forud for søndagens kampe.
  • Viborg har ligeledes hentet ni point, dog ved tre sejre og to nederlag. Viborgenserne er placeret på sjettepladsen.

  • Den tilbagevendte angriber Marvin Egho er Randers’ topscorer med tre mål i sæsonen.

  • Christian Sørensen og Clint Leemans har scoret to gange hver for Viborg i sæsonen.

  • Sidste sæsons to indbyrdes opgør i Superligaen endte med en sejr til hver.

     


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Expected Goals: Randers FC vs. Viborg de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGViborgResultatxG
FCK – Randers FC(1-3) 2,55 – 0,99West Ham – Viborg(3-1) 1,14 – 0,66
Randers FC – Horsens(1-0) 1,00 – 0,67Viborg – Silkeborg(2-0) 1,22 – 1,15
AGF – Randers FC(0-0) 1,28 – 0,68  B36 – Viborg(1-2) 1,47 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers – Viborg?

Randers – Viborg spilles søndag den 21. august 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Randers – Viborg?

Randers – Viborg spilles på Cepheus Park i Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar