18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Randers slår tilbage med endnu en sejr over Hvidovre

| Sidst opdateret:


Randers kæmper for Superligaens syvendeplads, og det kræver sejre at ende øverst i nedrykningsspillet. Vinder kronjyderne som forventet over bundproppen Hvidovre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Hvidovre. Der er kampstart søndag d. 12. maj 2024 kl. 14:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 Sport. 

Randers FCHvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 19° og svag vind

Randers FC vs Vejle Boldklub
Randers FC

Uafgjort

Vejle Boldklub

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FCHvidovre preview

Randers tabte overraskende 2-1 til Lyngby sidste søndag, og er dermed blev hensat til nedrykningsspillets 2.plads, da Viborg samtidig vandt deres kamp mod Hvidovre. Randers-træner Rasmus Bertelsen var ikke tilfreds med indsatsen, som han efterfølgende kaldte suicidal.

Det er svært at være uenig i, for kronjyderne gjorde det uhyggeligt svært for dem selv undervejs. Først modtog Kallesøe rødt kort i 1.halvleg efter to klodsede gule kort på 10 minutter, senere koksede målmand Carlgren i det ved Lyngbys 1-0 scoring, og da Lyngby scorer sejrsmålet med 10 minutter til slut, har Randers en mand til behandling på sidelinjen, hvorfor de spillede 9 mod 11.

Hjemmeholdet er nu uden sejr i de tre seneste kampe, men har fortsat skæbnen om syvendepladsen i egne hænder, da de kan erobre pladsen tilbage igen med en sejr over Viborg i næste uge.

Odds og optakt til Randers - Hvidovre i Superligaen

Finder Randers tilbage på sejrssporet mod Hvidovre? Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Hvidovre havde inden sidste weekends kamp mod Viborg for første gang i sæsonen vundet to kampe i streg. Den ‘stime’ fik dog sin ende hjemme på Pro Ventilation Arena, hvor det blev til et 1-0 nederlag.

Nedrykningen til NordicBet Ligaen virker mere og mere uungåelig for hver runde, men storkøbenhavnerne kan trods alt glæde sig over kraftig forbedring i foråret, hvor de i langt størstedelen af kampene har givet modstanderne kamp til stregen.

Gæsterne har hentet point i tre af nedrykningsspillets første seks kampe, og selvom de ikke selv har meget at spille for, kan de altså ende med at få afgørende betydning for både top og bund i Superligaens nedre halvdel.

Forventede startopstillinger Randers FC – Hvidovre

Randers FC: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Odds-forslag: Randers stempler tilbage med sikker sejr

Hvis vi kigger på de tre seneste runder går Hvidovre for en gang skyld ind til et opgør, som det mest formstærke mandskab.

De to seneste opgør mod Randers er dog begge endt i 3-1 nederlag, og de resultater er et udmærket billede på det indbyrdes styrkeforhold.

Kronjyderne leverede en skidt indsats mod Lyngby senest, og den indsats må have været et lille wakeup-call i forhold til ikke at tage alt for let på tingene i sæsonens sidste fire kampe.

Randers skal formentlig vinde størstedelen af de resterende kampe, hvis de skal ende på 7.pladsen, og derfor forventer jeg også et hjemmehold, som kommer buldrende ud for at revanchere sig her.

Hvidovre har kæmpet bravt i foråret på trods af en nærmest uundgåelige skæbne som nedrykker, men kan de virkelig blive ved med at holde dampen oppe? Jeg tror det ikke.

Sikker sejr til Bertelsens tropper, som er nødt til at vågne op inden det er for sent.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,25
Halvleg/Fuldtid – Randers/Randers
Gå til bet365 *

Randers FC – Hvidovre live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Randers FC – Hvidovre på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Randers FCHvidovre?

Randers FC – Hvidovre spilles søndag d. 12. maj 2024 kl. 14:00.

Hvor spilles Randers FCHvidovre?

Randers FC – Hvidovre spilles på Cepheus Park, Randers.

Forventede startopstillinger Randers FC – Hvidovre

Randers FC: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar