18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – OB: Odds og optakt den 24. juli 2022

Carlgren var dagens mand i skysovs, da han med flere store redninger var med til at sikre Randers 1-1 mod FCM i sæsonens første kamp. (Foto: Bildbyrån)
Carlgren var dagens mand i skysovs, da han med flere store redninger var med til at sikre Randers 1-1 mod FCM i sæsonens første kamp. (Foto: Bildbyrån)

Randers slap afsted med 1 point fra en svær udebanekamp mod FC Midtjylland i 1.spillerunde, mens OB startede sløjt ud med et 2-0 nederlag hjemme mod FC Nordsjælland. Hvordan skal det gå her i 2. spillerunde? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – OB. Der er kampstart søndag d. 24. juli 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Randers – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 21° og jævn vind

Optakt til Randers – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Så fik vi sparket Superligaen i gang igen! Randers havde mange bolde i luften i sidste sæson med et hav af europæiske kampe, foruden Superliga- og pokalfodbold. I denne sæson skal Thomasberg og co. ikke på europæisk eventyr, og dermed kan der rettes større fokus på præstationerne i ligaen. Randers fik æren af premierekampen, hvor de var på en svær udebanetur hos FC Midtjylland. Vurderet på spil og chancer havde kronjyderne nok ikke fortjent point, men med en storspillende Carlgren i målet og et fremragende mål af nyerhvervelsen Adam Andersson, så lykkedes det at få 1-1 mod de velspillende sølvmedaljevindere fra Herning.

OB kommer fra en noget svingende 21/22-sæson, og fynboerne må siges at fortsætte hvor de slap. Andreas Alms mandskab lagde en kønsløs indsats for dagen i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, som de fortjent tabte med 2-0. Det startede skidt for de stribede, som kom bagud allerede efter 3 minutter på en stor fejl af Okosun, og modsvaret fandt de aldrig. Godt nok var de uden Sabbi, Jebali og Finger, men indsatsen var stadig ikke god nok, og umiddelbart ligner OB ikke et mandskab, som skal have særlig høje forventninger om en placering i top-6.

Randers kan være fuldt ud tilfredse med starten på sæsonen med et ene point mod deres nemesis FC Midtjylland. Denne gang venter en mere overkommelig opgave i form af OB, som virkelig har noget at skulle bevise efter den sløje indsats mod FC Nordsjælland. Randers’ angrebsprofil, Stephen Odey, var hensat til bænken i fredagens kamp mod FCM efter han var kommet for sent til den sidste træning og eftersigende havde glemt at undskylde for den situation. Han bør være tilbage i startelleveren denne gang, noget som må give et boost til hjemmeholdets offensiv. Ydermere har Randers i denne uge sikret forstærkning til midterforsvaret i form af FCM’s Daniel Høgh. Solidt køb, som helt sikkert kommer til at pynte i de bagerste geledder.


Randers:

  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


OB:

  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet 
  • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Skadet
  • Max Fenger (Angreb, Fast) – Skadet

Randers forventet startopstilling: Carlgren; H. Andersson, Graves, Kopplin; A. Andersson, Johnsen, Lauenborg, Bundgaard; Kehinde, Odey, Ankersen

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Paulsen, Skjelvik; Okosun, Tverskov; Svendsen, Frøkjær-Jensen, Breum; Kadrii


Odds på Randers – OB

Oddsene peger på Randers som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Stabile kronjyder vs. vaklende fynboere

Randers kom fint fra start i sidste weekend, da de hentede et enkelt point med hjem fra den svære udebanetur til Herning. FC Midtjylland havde nok fortjent sejren, men det skal ikke tage noget fra en ganske solid præstation og et flot point til Thomasbergs mandskab. Denne gang bliver Odey et frisk pust til startelleveren, hvis han da ikke kommer for sent til træning inden søndag, og igen bliver smidt på bænken… Mens også Daniel Høgh måske kan gøre sin debut i forsvaret.

OB’s offensiv så noget tam ud i sæsonens første kamp mod FC Nordsjælland, hvor de var uden Jebali, Sabbi og Fenger, som med al sandsynlighed også misser dette opgør. Der manglede pondus fremme på banen, men det var ingenting i forhold til det vaklende forsvarsspil, som blev leveret. OB forpassede chancen for at starte på en frisk efter den svingende sæson i fjor – og det gjorde de på bekymrende vis.

Randers kan i denne sæson udelukkende koncentrere sig om Superligaen, så mon ikke, at der som minimum bliver leveret på samme stabile niveau som i de seneste par sæsoner? Kronjyderne har et stabilt mandskab, som bør og skal slå ‘de stribede fra Fyn’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,10
Randers vinder
Gå til unibet *


Randers – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers startede sæsonen ud med en 1-1’er ude mod FC Midtjylland.

  • OB lagde sæsonen skidt ud med et 2-0 nederlag hjemme mod FC Nordsjælland.

  • Randers’ nyerhvervelse, Adam Andersson, scorede i sin debut mod FC Midtjylland i fredags.

  • OB gik målløse fra banen i sæsonens første kamp, men den mest oplagte målscorer er sidste sæsons topscorer Jebali, som nettede 10 gange i 21/22.

  • Sidste sæsons to indbyrdes opgør i Superligaen endte henholdsvis 1-1 og 2-1 til Randers.

     


Expected Goals: Randers vs. OB de seneste tre kampe:

RandersResultatxGOBResultatxG
Midtjylland – Randers(1-1) 1,59 – 1,01OB – Nordsjælland(0-2) 1,31 – 3,23 
Midtjylland – Randers(3-2) 1,29 – 1,44OB – Horsens(1-3) 1,22 – 1,43 
Randers – FCK(0-2) 1,38 – 2,31  Midtjylland – OB(3-2) 2,32 – 0,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers – OB?

Randers – OB spilles søndag den 24. juli 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Randers – OB?

Randers – OB spilles på Cepheus Park i Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar