18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – Horsens: Odds og optakt den 5. august 2022

Svenske Carlgren i Randers-målet har været et sandt plankeværk i sæsonens første kampe. (Foto: Bildbyrån)
Svenske Carlgren i Randers-målet har været et sandt plankeværk i sæsonens første kampe. (Foto: Bildbyrån)

Det er to ubesejrede mandskaber, som fredag aften tager hul på 4.spillerunde af den danske Superliga. Hjemmeholdet fra Randers har lagt fra land med tre x’er, mens gæsterne fra Horsens allerede har vundet to og x’et en. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Horsens. Der er kampstart fredag d. 5. august 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Randers – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 20° og jævn vind

Optakt til Randers – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

4. spillerunde i Superligaen står for døren, og vi starter runden ud med en jysk duel mellem to ubesejrede mandskaber i form af Randers og Horsens. Hjemmeholdet har stadig første sejr til gode efter uafgjort i de tre første kampe, mens oprykkerne fra Horsens er starter forbløffende godt ud med to sejre og en uafgjort. Randers trænger efterhånden til en sejr, men det bliver ikke en nem opgave fredag aften mod Horsens, som endnu ikke har indkasseret mål i de første 270 Superliga-minutter.

Godt nok er Randers stadig ubesejrede, men de må alligevel stå lidt slukørede tilbage, da det endnu ikke er blevet til sejr. Sæson-premieren bød på en god indsats og et flot point ude mod FC Midtjylland, mens de mod OB burde have vundet på trods af at de i løbet af kampen var nede med 2-0. Senest leverede kronjyderne en tandløs indsats mod AGF, men takket være en storspillende Carlgren i målet, som i øvrigt også var kampens spiller mod FC Midtjylland i premieren, endte det alligevel med et enkelt point. Endnu er det lidt svært at sige, hvor vi har Randers i denne sæson, fordi præstationerne har været ganske svingende, men truppen ser ganske stærk ud, så mon ikke, at de snart stempler ind med 3 point?

Horsens har til gengæld overrasket stort fra start. Oprykkerne var ikke spået særlig store overlevelseschancer i Superligaen, men måske det har ændret sig her efter de tre første kampe. ‘Den Gule Fare’ er kommet virkelig stærkt fra land med 7 point i tre kampe, og har som det eneste hold i rækken endnu ikke indkasseret mål. Stærkt! Premieren mod FCK bød på en helstøbt indsats, som ikke ufortjent, endte i 3 point. I de to efterfølgende kampe har der dog skulle mere held til at skrabe point sammen. Mod Lyngby var Horsens under beskydning i 2.halvleg, men slap afsted med alle 3 point, mens de også senest mod AaB havde marginalerne på deres side, da de slap afsted med 1 point og endnu et clean sheet. Holdets unge angrebsprofil, Casper Tengstedt, har i løbet af ugen skiftet Horsens og Superliga ud med Rosenborg og den norske Eliteserie. Det bliver spændende at se om Iyede er en fuldgod erstatning, men altså, hvis de bliver ved med ikke at indkassere mål, så skal der jo nok komme point på kontoen alligevel.


Randers:

  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet


Horsens:

  • Ingen kendte fravær

Randers forventet startopstilling: Carlgren; H. Andersson, Høgh, Kopplin; A. Andersson, Johnsen, Lauenborg, Bundgaard; Kehinde, Odey, Ankersen

Horsens forventet startopstilling: Delac; Christensen, Jensen, Killerich, Gomez, Musonda; Opondo, Kruse, Sigurdarson; Jacobsen, Iyede


Odds på Randers – Horsens

Oddsene peger på Randers som kampens favoritter. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Fortsætter sidste weekends tendens?

Fortsætter Horsens-opturen fredag aften eller er Randers endelig klar til sæsonens første sejr? Hjemmeholdet er ubesejret efter de tre første spillerunder, men står nok alligevel lidt skuffede tilbage. Kronjyderne har spillet sig vej til mesterskabsspillet i de to seneste sæsoner, og viste sig samtidig flot frem i Conference League i sidste sæson, så der bør og skal være ambitioner om igen at være med i den bedste halvdel af Superligaen. Indtil videre har præstationerne dog været for svingende, mens skarpheden manglede i kampen mod OB, hvor Randers ellers greb ud efter sejren.

Horsens er startet godt ud, overraskende godt faktisk, med 7 point i tre kampe, og har stadig til gode at indkassere mål. Defensiven står godt og har haft det fornødne held, men den ‘Den Gule Fare’ har samtidig også bidt godt fra sig offensivt. Der er dog lidt mindre at skyde med i dette opgør end i de hidtidige tre, da Tengstedt er strøget nordpå.

Randers’ tre mål i sæsonen har været rimelig identiske – mod FCM var det et nedfald efter hjørnespark, mens de to mål mod OB kom fra høje indlæg fra højresiden. Den mål-opskrift er dog noget som Horsens har vist sig gode til at forsvare imod, så det kunne godt blive svært for hjemmeholdet at finde vej til målnettet fredag aften. Randers kommer til at sidde på initiativet her, men spørgsmålet er, om de kan få gang i offensiven? Jeg har min tvivl. Umiddelbart ligner det et målfattigt opgør på Cepheus Park. Begge hold spillede 0-0 i sidste weekend, og det kunne også være et frækt bud her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,82
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Randers – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers er startet sæsonen ud med tre X’er mod henholdsvis FCM, OB og AGF.

  • Horsens vandt de første to kampe med 1-0 over henholdsvis FCK og Lyngby, mens det senest blev til 0-0 mod AaB.

  • Egho, Andersson og Bundgaard står noteret for et mål hver indtil videre i sæsonen.

  • Musonda og Anders K. Jacobsen har scoret et mål hver for Horsens.

  • De to indbyrdes opgør fra 20/21-sæsonen endte begge 3-0 til Randers.

     


Expected Goals: Randers vs. Horsens de seneste tre kampe:

RandersResultatxGHorsensResultatxG
AGF – Randers(0-0) 1,22 – 0,68AaB – Horsens(0-0) 2,68 – 1,6 
Randers – OB(2-2) 3,46 – 1,13Horsens – Lyngby(1-0) 1,47 – 1,38 
Midtjylland – Randers(1-1) 1,59 – 1,01FCK – Horsens(0-1) 2,35 – 0,97 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers – Horsens?

Randers – Horsens spilles fredag den 5. august 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Randers – Horsens?

Randers – Horsens spilles på Cepheus Park i Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar