18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Randers fortsætter de gode offensive takter – kan OB også finde dem?

Kronjyderne Randers skal fortsætte de gode takter, mens OB skal prøve at bryde den dårlige stime, de er kommet ind i. Begge hold skal bruge point i denne kamp, hvis de skal tro på, de kan lykkedes med sæsonmålet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – OB. Der er kampstart fredag d. 19. april 2024 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Randers FCOB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Cepheus Park, Randers i Danmark
Vejret: 6° og frisk vind

AGF vs FC København
AGF

Uafgjort

FC København

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FCOB preview

Randers tager imod OB i en kamp, hvor hjemmeholdet ligner et godt bud på at vinde kvalifikationsspillet, mens gæsterne OB er startet helt katastrofalt i kvalifikationsspillet og skal bruge point for at sikre sig en sæson mere i Superligaen.

Randers har i de første tre kampe gjort rent bord og vundet alle tre kampe. Randers har nu ni point ned til Vejle under nedrykningsstregen, og kan koncentrere sig om at gå efter 7. pladsen.

Mads Enggård. Odds og optakt til Randers - OB

Mads Enggård er fornyligt kommet med på “Golden Boy” listen over de største talenter i fodbold Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

OB har startet de første tre kampe med at hente et point. Det kom ude mod Lyngby i en kamp, der var mere præget af regn og dårligt vejr end godt fodboldspil. OB har to store udfordringer, som er hjemmebanen og offensiven. Et mål er det blevet til de fire seneste kampe.

Forventede startopstillinger Randers FC – OB

Randers FC: Skader og karantæner

OB: Skader og karantæner

Odds-forslag: Der kommer mål i Randers

Det er to hold, der er på vej i hver sin retning. Randers er sprudlende og har ingen problemer med at score mål. OB derimod kæmper med tingene og kigger med frygt mod nedrykningspladserne.

Randers har ikke tabt de fire seneste kampe, hvor de også har scoret i dem alle. De seneste seks kampe har Randers til gengæld ikke holdt modstanderne fra at score. I deres tre seneste kampe er der kommet mindst tre mål i dem alle.

OB har ikke vundet deres fire seneste kampe. Tre af de fire kampe er blevet tabt, men de er alle spillet på hjemmebanen. De har i den periode scoret et mål, mens det er blevet til et clean sheet.

Randers har kæmpet med tingene på hjemmebane på det seneste. I de syv seneste hjemmekampe i Superligaen er det blevet til to sejre, to uafgjorte og tre nederlag. I den periode har Randers scoret i de fire af kampene, mens de to gange har holdt modstanderne fra at score.

OB har ikke tabt de seneste otte udekampe i Superligaen. Fem gange har fynboerne holdt modstanderne fra at score i denne periode, mens de selv har scoret i de seks af kampene. To gange har OB selv forladt banen uden at score i denne periode.

Det gør, at vi lurer på, at begge hold får scoret. Selvom OB har svært ved at score for tiden, bliver de hjulpet af, at de her er på udebane. Samtidig har Randers haft svært ved at holde modstanderne fra at score på hjemmebane. Det gør, at vi går med, begge hold får scoret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Gå til bet365 *

Odds på Randers FCOB

Randers FC – OB live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Randers FC – OB på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Randers FCOB?

Randers FC – OB spilles fredag den 19. april 2024 klokken 19:00.

Hvor spilles Randers FCOB?

Randers FC – OB spilles på Cepheus Park, Randers i Danmark.

Forventede startopstillinger Randers FC – OB

Randers FC: Skader og karantæner

OB: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar