18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Viborg FF: Odds og optakt den 21. februar 2022

Patrick Carlgren havde en travl aften i Leicester torsdag, og det er ikke sikkert, det bliver en ren hviledag på kontoret mandag aften heller. (Foto: Bildbyrån)

Nummer fem i Superligaen, Randers FC, tager hjemme på Cepheus Park mod oprykkerne fra Viborg FF, der er på en nydelig ottendeplads i tabellen og med medvind i de kommende fem kampe kan de drømme om top 6. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Viborg FF. Der er kampstart mandag d. 21. februar 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Randers FC – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret:  6° og frisk vind

Optakt til Randers FC – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Reelt var der tale om klasseforskel i 86 minutter, da Randers FC i torsdags gæstede King Power Stadium og Leicester City i Conference Leagues Playoff. Men de der sidste fire minutter af første halvleg med udligning til 1:1 af Randers FC efter et forrygende flot angreb og en pause fuld af boblende optimisme var nu et kick fyldt med endorfiner. I anden halvleg satte værterne dog skabet på plads og vandt 4:1, og det var i bedste fald et par mål for lidt til at visualisere styrkeforskellen.

Randers FC gjorde dog deres bedste og kæmpede og undgik at falde sammen. Ros for det. Og kan de tage samme kampvilje med til dette opgør mod Viborg FF, kan de formentlig hente sejren og sparke sig på syv points sikkerhed i top 6. De må dog indlede Superliga-foråret uden Mikkel Kallesøe på backen og Piesinger i midterforsvaret, da de begge har karantæne.

Gæsterne fra Viborg FF leverede et imponerende efterår, hvor de blot tabte fem af 17 kampe. Det er godkendt som oprykker. At otte af de øvrige 12 endte uafgjort er forskellen mellem at klemme på for top 6 for alvor og så at være sådan lidt i ingenmandsland mellem nedrykning og mesterskabsspillet. Det er dog nu givetvis ganske godt tilfredse med i Viborg FF. 

De har skiftet Friis i vinterpausen. Fra Lars, som er rejst til AaB, til Jacob, der er kommet til fra AaB. Det ligner umiddelbart et fornuftigt bytte, for begge de to hr. Friis leverer solidt arbejde. Det skal nok gå. Det ser faktisk lidt værre ud med målscoringen, for topscorer Sebastian Grønning var godt nok længe om for alvor at ramme Superliganiveauet, men da han så fandt det, var han så god, at han nu er solgt til sydkoreansk fodbold. Så han er ikke med i premieren, og det er forsvarskrumtappen Lars Kramer heller ikke, for han har karantæne. 


Randers FC:

  • Simon Piesinger (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Karantæne
  • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Viborg FF:

  • Lars Kramer (Forsvar, Fast) – Karantæne

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Graves, H. Andersson, O. Bundgaard; Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Ankersen; Odey, Kamara.

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Grot, Bakiz.


Odds på Randers FC – Viborg FF

Oddsene peger på, at værterne er favoritter her.  


Odds-forslag: Hvor meget fylder kampene mod Leicester City?

De gjorde deres bedste, Randers FC, da de var på King Power Stadium mod Leicester City i torsdags. Det var en brav indsats, men de var simpelthen oppe mod et bedre hold. På torsdag er der returkamp, og det kan være vanskeligt at gennemskue, hvor meget energi træner Thomasberg vil kaste efter dét opgør. Men han kan jo ikke smide den største europæiske hjemmekamp i klubbens historie. 

Viborg FF har mistet både træner Lars Friis og topscorer Sebastian Grønning i vinterpausen. Ind er kommet Jacob Friis, der har overtaget trænerstolen, og det bliver interessant at se, hvad den nye Friis bringer til Viborg FF, der i efteråret var et frisk pust men ofte døjede med at afgøre kampene.

Randers FC er bookmakernes favoritter her, og de vandt det omvendte opgør i Viborg med 2:1. Men anbefalingen tror nu, at Randers FC vil være mærket af kampen i torsdags og måske også lidt med tankerne på torsdagens returkamp – de kan ikke gå videre, men de kan yde en bedre præstation og måske undgå nederlag. Det samme tror anbefalingen, at Viborg FF slipper af sted med her, og derfor går vi med X2-spillet, hvor Randers FC ikke vinder. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,98
X2
Gå til Marathonbet *

Randers FC – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC er på Superligaens 5. plads med 28 point efter 17 kampe. 

  • Tallene for Randers FC siger 8-4-5 og 23:19.

  • Gæsterne fra Viborg FF er på 8. pladsen i tabellen med 20 point efter 17 runder. 

  • Viborg FFs statistik er 4-8-5, mens deres måldifference er 26:27.

  • Randers FCs topscorer indtil nu er Alhaji Kamara, der er noteret for 6 pletskud.

  • Viborg FF har sagt farvel til topscorer Sebastian Grønning i vinterpausen. Han stod for 6 træffere i efteråret. 


Expected Goals: Randers FC vs. Viborg FF de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGViborg FFResultatxG
Leicester City – Randers FC (4-1) 3,50 – 0,40Viborg FF – Sønderjyske(1-1) 0,59 – 1,43 
Randers FC – Arsenal Tula (2-3) 1,47 – 0,72 OB – Viborg FF(2-3)1,71 – 2,23 
OB – Randers FC (1-2) 1,79 – 1,91Viborg FF – FC Nordsjælland(2-2)2,26 – 2,12 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers FC – Viborg FF?

Randers FC – Viborg FF spilles mandag den 21. februar 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Randers FC – Viborg FF?

Randers FC – Viborg FF spilles på Cepheus Park i Randers i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar