18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Vejle: Odds og optakt den 21. november 2021

Randers FC i kærlig omfavnelse efter en scoring. Det bliver der formentlig rig mulighed for igen på søndag, når de tager imod bundproppen fra Vejle. (Foto: Bildbyrån)
Randers FC i kærlig omfavnelse efter en scoring. Det bliver der formentlig rig mulighed for igen på søndag, når de tager imod bundproppen fra Vejle. (Foto: Bildbyrån)

Randers FC har ikke vundet de to seneste Superliga-kampe, så de vil være opsatte på at komme tilbage på sejrssporet søndag eftermiddag. Det bør der også være udmærkede muligheder for, gæsterne kommer nemlig fra Vejle, som indtager Superligaens sidsteplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Vejle. Der er kampstart søndag d. 21. november 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Randers FC – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Grabski Maae
Stadion: Cepheus Park Randers
Vejret: 8°, let vind

Optakt til Randers FC – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC har på ganske imponerende vis formået at jonglere med både Superliga-fodbold og Conference League. Det er første gang at kronjyderne spiller med i et europæisk gruppespil, og man kunne på forhånd have frygtet på deres vegne i forhold til at holde energien og koncentrationen i to turneringer, men det er de sluppet fornuftigt fra. I Superligaen ligger de på en flot 4.plads, mens de i Conference League endnu ikke har tabt, og stadig står med muligheden for avancement. De seneste to Superliga-kampe er endt uden sejr, men i Aalborg senest var det tæt på. Spillerne har formentlig haft godt af en landskampspause til at tanke batterierne op.

Vejle ligger uhjælpeligt og spræller i bunden af den bedste danske række, men inden den netop overståede landskampspause var der endelig et lys i mørket for de hårdt prøvede jyder. Bundbraget mod SønderjyskE blevet vundet i overbevisende stil med 3-1, i en kamp hvor der var aldrig var tvivl om udfaldet. Der er fortsat lidt vej op til FC Nordsjælland over nedrykningsstregen, men 7 point kan hurtigt hentes, især hvis den seneste sejr har givet lidt ekstra selvtillid hos spillerne. Peter Sørensen skal dog være opfindsom med forsvarskonstellation til dette opgør for både Kolinger og James er ude med karantæne.

Randers FC:

  • Simon Graves (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet

Vejle:

  • Denis Kolinger (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Manjrekar James (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Bundgaard; Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Berg Johnsen, Tibbling; Odey, Kamara

Vejle forventet startopstilling: Grytebust; Mølgaard, Opoku, Davidsen, Heron; Mucolli, Hansson, Ezatolaho, Engel; Sousa, Ponce


Odds på Randers FC – Vejle

Bookmakerne har Randers som favoritter.

Odds-forslag: Hjemmeholdet har fået tanket op

Vejle gik på pause med en tiltrængt 3-1 sejr i bundbraget mod Sønderjyske, men på søndag kommer udfordringen fra en helt anden Superliga-hylde. Randers har i snart halvanden sæson vist en fremragende stabilitet i deres resultater, og både spillermaterialet og præstationer berettiger en placering i sub-toppen.

Randers har været spændt hårdt for med europæisk fodbold + Superliga i denne sæson, derfor vil der også naturligt komme udfald i resultaterne, men faktisk har kronjyderne klarede det flot indtil videre. Efter to kampe i træk uden sejr, har de nu haft en pause til at lade batterierne op, og det er dårligt nyt for Vejle, som er uden to af deres faste forsvarsspillere. På nær sejren over Sønderjyske senest har Vejle ikke vist noget, som for mig til at tro at de kan hamle op med Randers. Anbefalingen bliver en komfortabel hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,45
Randers FC – 1.5(AH)
Gå til unibet *


Randers FC – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC er nummer 4 i Superligaen med 25 point. Statistikken lyder på 7-4-4 og målscoren 19:17
  • Vejle skraber bunden med sølle 8 point. Her er statistikken på 2-2-11 og målscoren 14:36.
  • Odey og Hammershøy-Mistrati deler topscorerværdigheden for Randers med fem kasser hver i Superligaen.
  • Topscorerværdigheden i Vejle bliver delt af Emmanouilidis og Engel.
  • Randers vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-0.


Expected Goals: Randers FC vs. Vejle de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGVejleResultatxG
AaB – Randers(1-1)1,42 – 0,71Vejle – SønderjyskE(3-1) 1,43 – 1,65
Randers – Jablonec(2-2)2,55 – 1,77FCK – Vejle(3-0) 1,88 – 0,17 
Randers – Midtjylland(1-3)0,61 – 0,82 Horsens – Vejle(1-3) 1,03 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Randers FC – Vejle?

Randers FC – Vejle spilles søndag den 21.november 2021 klokken 14.00

Hvor spilles Randers FC – Vejle?

Randers FC – Vejle spilles på Cepheus Park Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar