18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 11. april 2021

Det ligner umiddelbart en kamp om femtepladsen i 3F Superligaen. Begge hold har 32 point og seks point op til fjerdepladsen. Bliver det Randers eller FC Nordsjælland der kan knytte næverne efter kampen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – FC Nordsjælland med kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 14:00. Kampen vises på Eurosport 2 og kan streames på discovery+.

Odds på Randers – FC Nordsjælland

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Randers som favoritter.

Randers – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 10° og skyet

Optakt til Randers – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers bliver ved med at imponere, og nu begynder det også at dufte af en pokalfinale for Thomas Thomasberg og hans mandskab. Randers leverede en rigtig god præstation mod AGF i torsdags, hvor de fuld fortjent vandt 2-0. I Superligaen blev i overmatchet af FCK i første kamp i mesterskabsslutspillet.
FC Nordsjælland imponerede også senest, da de, ligesom Randers, slog AGF med 2-0 i deres seneste kamp. Trods mange skader defensivt, og en gennemsnitsalder på 20 år, så bliver nordsjællænderne ved med at skabe imponerende resultater.

Der er lagt op til en kamp, hvor begge mandskaber vil være glad for top seks placeringen, hvilket også betyder at de kan spille frit, og ikke skal bekymre sig om nedrykning. Det kan åbne op for en underholdende og seværdig fodboldkamp!Randers:
Björn Kopplin (Back, Fast) – Karantæne
Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet

FC Nordsjælland
Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
Johan Djourou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Maxwell Woledzi (Forsvar, Reserve) – Skadet
Mohammed Diomonde (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Jonathan Amon (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Randers forventet startopstilling: Carlgren – Graves, Piesinger, Marxen – Kallesøe, Nielsen, Lauenborg, Berg Johnsen, Kehinde – Kamara, Egho

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl – Thychosen, Jenssen, Mesik – Villadsen, Kofod Andersen, Christensen, Svensson – Sadiq, Jensen, Sulemana

Odds-forslag: Pokalen bliver dyr for Randers i kampen her

Imponerede sejr i pokalturneringen til Randers i midtugen. Spørgsmålet er, hvor hårdt kampen sidder i benene, og hvor meget Randers egentlig satser på denne kamp. Allerede i den kommende uge er der returopgør i pokalen mod AGF og med en finaleplads indenfor rækkevide, er det ikke utænkeligt, at Randers vil skåne dem selv en smule.

FC Nordsjælland slog ligeledes AGF i deres seneste kamp, hvor Sulemana langt om længe fik scoret. Det kan vise sig, at være vigtigt for FC Nordsjælland og deres forår, hvis ghaneseren får gang i målscoringen.

Randers’ førsteprioritet må være at nå pokalfinale lige nu, og det åbner op for at FC Nordsjælland kan rejse hjem med point i bagagen her.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,75 – SPIL HER>>*

Randers – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers spillede pokalkamp torsdag aften mod rivalerne, AGF. Her vandt Randers med 2-0.*

  • FC Nordsjælland slog AGF i deres seneste kamp.

  • Randers’ topscorer er Alhaji Kamara.

  • FC Nordsjællands topscorer er Kamaldeen Sulemana.

  • Det seneste indbyrdes opgør endte 1-1.

Skriv et svar