18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Randers FC slap ganske fornuftigt fra deres debut i europæisk gruppespil torsdag aften, da de fik skrabet en 2-2’er hjem mod hollandske AZ Alkmaar. Søndag skal kronjyderne på den igen, når de nordsjællandske teenagere kommer på besøg. Kan hjemmeholdet jonglere med både Conference League og Superliga, eller ligger der mon 3 point og venter til FC Nordsjælland her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Randers FC – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Alexander Sundberg
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 15° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
FC Nordsjælland
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 13:58.

Optakt til Randers FC – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC lagde godt fra land i Superligaen, og efter seks runder havde de fire sejre og to uafgjorte. Siden deres europæiske eventyr startede med Europa League-kval mod Galatasaray har de dog ikke kunne fastholde den samme flot stime af resultater, hvor det i de seneste to Superliga-kampe er blevet til nederlag mod både Silkeborg IF og  FC København. Randers FC klarede ikke skærene mod Galatasaray, og derfor bliver det ‘blot’ til Conference League for kronjyderne, som var i aktion torsdag mod hollandske AZ Alkmaar. Den klarede Randers over forventning med en 2-2 mod et stærkt hollandsk mandskab, det var måske ikke heeelt fortjent målt på spil og chancer, men ikke desto mindre er de danske miniputter på pointtavlen. Nu står den så på Superliga igen, og selvom Randers råder over en ok bred trup, så bliver det spændende at se om de har kræfterne til at ligge en ordentlig præstation for dagen.

De unge gutter fra Nordsjælland har fået en godkendt start på sæsonen. Traditionen tro har de sagt farvel til et stjernefrø før sæsonstart, denne sommer var det superdribleren Kamaldeen der blev skippet videre til fransk fodbold, men pointmæssigt har de klaret det fint indtil videre. Det er dog tydeligt, at der mangler lidt offensiv pondus hos det ellers så talentfulde hold, men de har det også med at spille sig varmere og varmere nå længere sæsonen skrider frem, og nå mere Superliga-erfaring de får. Efter 1 point i de to første kampe kørte de en flot stime med fire sejre i streg, og de befinder sig pt. i top-6, som altid er målet for Farum-klubben. Senest var de på besøg i Herning, og selvom de spillede fint med, så kæmpede de med for alvor at blive farlige, og måtte se sig slået med 2-0. Til denne kamp har de midtbaneprofilen Diomande i karantæne.

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Nicolai Brock-Madsen (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland:

  • Mohammed Diomande (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Jonathan Amon (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Piesinger, Marxen, Bundgaard; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Kamara.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Haesler; Thychosen, Hansen, Nagalo; Frese, Coulibaly, Francis, Svensson, Andersen; Schjelderup, Adingra.


Odds på Randers FC – FC Nordsjælland

Oddsene peger på, at hjemmeholdet er bookmakernes favorit i kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 13:58.

Odds-forslag: Det bliver tæt og målfattigt i Randers

Det har været en ganske fornuftig sæsonstart for både Randers og FC Nordsjælland, som begge indtager en position i den bedste halvdel af rækken. Hjemmeholdet startede ud som lyn og torden, men med indtoget på den europæiske scene er de hjemlige resultater begyndt at svinge lidt, hvor det er blevet til nederlag i de to seneste kampe mod Silkeborg og FCK. FC Nordsjælland spiller som altid en god gang fodbold, men de offensive spillere mangler fortsat at blive rigtig farlige.

Underholdningsværdien har ikke været kæmpestor når Randers har spillet på hjemmebane i denne sæson. Af de i alt seks hjemmekampe på tværs af europa og Superliga, er kun en enkelt kamp gået over 2.5 mål. Det var kampen i torsdags mod AZ, som lagde et tempo for dagen, som var højere end hvad Randers er vant til. Underholdningsværdien i FC Nordsjællands udekampe har været heller ikke været noget at råbe hurra for, her er det kun i et ud af fire tilfælde endt med en kamp med mere end 2.5 mål. Med tanke på Randers hårde kamp i torsdags, deres besvær med at levere mål på eget græs i Superligaen og Nordsjællands lidt blege offensive udtryk, så tror jeg heller ikke på, at vi får et hav af mål her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,13
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Randers FC – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC har placeret sig på Superligaens 4. plads efter 8 kampe og med 14 point. Statistikken lyder på 4-2-2 og en målscore på 10:8.
  • FC Nordsjælland indtager 5.pladsen med 13 point. Statistikken lyder på 4-1-3 og en målscore på 11:8.
  • 3 kasser af Vito Hammershøy-Mistrati er indtil videre nok til at topscorer hos Randers FC.
  • Norske Andreas Schjelderup har ligeledes lavet 3 kasser og er topscorer i FCN.
  • De fire indbyrdes opgør i sidste sæson endte med to sejre til FC Nordsjælland, et x og en sejr til Randers FC.


Expected Goals: Randers FC vs. FC Nordsjællandde seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGFC NordsjællandResultatxG
Randers FC – AZ Alkmaar(2-2)Endnu ukendtMidtjylland – Nordsjælland(2-0)  2,06 – 0,65
Randers FC – FC København(0-2)0,60 – 1,72AaB – Nordsjælland(2-1)1,3 – 1,24 
Silkeborg IF – Randers FC(2-1)1,68 – 1,79Nordsjælland – Vejle(3-1)1,73 – 0,67 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar