18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – FC Midtjylland: Odds og optakt den 13. april 2022

FC Midtjylland tabte søndagens topopgør til FCK, og er nu 9 point fra 1.pladsen. (Foto: Bildbyrån)
FC Midtjylland tabte søndagens topopgør til FCK, og er nu 9 point fra 1.pladsen. (Foto: Bildbyrån)

Matematisk er det ikke ovre for FC Midtjylland endnu, men med søndagens nederlag til FCK er mesterskabskampen vel reelt så godt som overstået. Midtjyderne skal onsdag forsøge at rejse sig, når de gæster Randers, som kæmper for bronzemedaljer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – FC Midtjylland. Der er kampstart onsdag d. 13. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Randers FC – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Cepheus Park Randers
Vejret: 15° let regn, og let vind

Optakt til Randers FC – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev en trist weekend for både Randers og FC Midtjylland, som begge led nederlag til direkte konkurrenter i toppen af Superligaen. Randers kan stadig nå at spille sig længere frem i tabellen, mens FC Midtjylland nok må erkende, at det danske mesterskab efterhånden er ude af syne.

AaB og Randers skulle fredag aften forsøge at hale ind på 3.pladsen, hvor formsvage Brøndby holdte til før seneste spillerunde. Det gik dog ikke som ønsket for de lyseblå kronjyder, som allerede efter 7 minutter var bagud med 2-0 til AaB, og blev sendt hjem med et 3-0 nederlag. Dermed bibeholder Randers sin position som nummer 5 i Superligaen, hvorfra der er 5 point op til AaB på 3.pladsen, og 4 til Brøndby på 4.pladsen. Der er stadig noget at spille for i Kronjylland i den sidste del af sæsonen.

FCM var til det helt store guldbrag på en pløjemark i København søndag aften, men Bo Henriksen og co. måtte tage slukørede hjem til Herning med et 1-0 nederlag i bagagen. Otte spillerunder resterer af Superliga-sæsonen, og forspringet til FCK er nået op på 9 point. Håbet er ikke matematisk slukket, men med så velkørende en FCK-maskine virker det ikke sandsynligt, at FCM kan bringe spændingen tilbage i mesterskabskampen. Nu handler det for midtjyderne om at hanke op i sig selv, og sikre 2.pladsen, som giver CL-kval til næste sæson. AaB er kun 4 point efter, så det er for tidligt at slå op i banen…


Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


FC Midtjylland:

  • Elias Olafsson (Målmand, Fast) – Skadet
  • Juninho (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Piesinger, H. Andersson, O. Bundgaard; Kehinde, Lauenborg, Johnsen, Ankersen; Hammershøy-Mistrati, Odey

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya


Odds på Randers FC – FC Midtjylland

Bookmakerne holder FC Midtjylland som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Selvtilliden mangler i begge lejre

Det spiller ikke ubetinget for hverken Randers eller FC Midtjylland for tiden, men det er for tidligt at gå på sommerferie i april. Der er otte spillerunder tilbage af sæsonen, og faktisk er der vigtige point på spil for begge mandskaber. FC Midtjylland skal for alt i verden sørge for at sikre sig 2.pladsen, mens Randers har både 4. og 3.pladsen inde for rækkevidde, og det kan ende med at kaste endnu et europæisk eventyr af sig.

Nu fik FCM godt nok hul på målbylden mod Silkeborg i forrige spillerunde, men det er altså i den midtjyske offensiv, at vi finder de største problemer. Der bliver ikke lavet nok mål, og det er svært at få øje på en offensiv profil med tur i den. Randers er også gået død, og her kniber det også med målscoringen. Kun i én af de seneste otte ligakampe har Randers scoret mere end 1 mål, så skal der altså en god defensiv til at for at hive 3 point i land. Vi har at gøre med to hold, som ikke ligefrem sprudler af selvtillid, gassen er gået af ballonen, og det ligner ikke umiddelbart et festfyrværkeri af en fodboldkamp onsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Randers FC – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers er nummer 5 i Superligaen med 36 point. Statistikken er på 10-6-8 og målscoren 27:28.

  • FC Midtjylland er nummer 2 med 45 point. Statistikken er på 14-3-7 og målscoren siger 40:25.

  • Stephen Odey er topscorer for Randers med syv kasser.

  • De to brasilianere Evander og Junior Brumado deler topscorerværdigheden med otte mål hver for midtjyderne.

  • FC Midtjylland har vundet begge indbyrdes opgør med Randers i denne sæson, og har desuden ikke tabt til kronjyderne i de seneste ti forsøg.


Expected Goals: Randers FC vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
AaB – Randers(3-0) 1,33 – 1,38FCK – FC Midtjylland(1-0) 2,05 – 0,42
Brøndby – Randers(0-1) 1,17 – 1,38FC Midtjylland – Silkeborg(3-2) 2,2 – 2,38
SønderjyskE – Randers(1-1) 0,66 – 1,22Silkeborg – FC Midtjylland(0-1) 0,82 – 2,1
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar