18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – FC København: Odds og optakt den 15. maj 2022

FCK kan ikke 100% procent sikre mesterskabet med sejr i Randers. Men 99,9% vil den være hjemme med tre point på Cepheus Park. (Foto: Bildbyrån)

Hjemme på Cepheus Park får Randers FC søndag eftermiddag besøg af FC København. Hjemmeholdet er blot to point efter fjerdepladsen og europæisk playoff, mens FC København er snublende tæt på at snuppe det danske mesterskab. Vinder de her, bør guldet så godt som være hjemme. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – FC København. Der er kampstart søndag d. 15. maj 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Randers FC – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 19° og let vind


Optakt til Randers FC – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

En lang sæson lakker mod enden for Randers FC. De har leveret en virkelig imponerende præstation europæisk, og det viser sig i glimt, at det har tæret på kræfterne hos kronjyderne. Dog ikke mere end at de stadig er kraftigt involverede i kampen om fjerdepladsen og den europæiske playoffkamp mod vinderen af nedrykningsspillet. De seneste to runder har kronjyderne blot fået ét point ud opgør mod AaB og Silkeborg IF. Men før det bankede de både FC København og Brøndby IF.

Gentager Randers FC dét kunststykke og slår FC København igen, vil de for alvor sætte et gevaldigt fodaftryk i spillet om det danske mesterskab, for det vil åbne døren på klem for FC Midtjylland. Randers FCs træner Thomas Thomasberg har meldt afbud til kampen, da hans søn skal konfirmeres, så tøjlerne på linjen er trygt overladt i hænderne på assistenttræner Rasmus Bertelsen. Det kan man mene om, hvad man vil, men det er under alle omstændigheder en stor beslutning af Thomasberg. Respekt for det. 

Respekt må man også have for FC Københavns sejr mod Silkeborg IF i seneste runde. Der var for alvor sat ungt kød i startopstillingen, hvor Elias Jelert startede på venstre back, mens de to islændinge Johannesson og Haraldsson startede i offensiven. De leverede alle tre, og Johannesson stod endda for de to Løve-scoringer i 2:1-sejren, så det var et meget positivt udbytte for cheftræner Thorup. 

Med en målscore der er 10 mål bedre end FC Midtjylland, vil tre point til FCK her i praksis betyde, de vinder mesterskabet. Midtjyderne henter ikke 11 mål på de resterende kampe, og det vil jo så endda forudsætte, at FCM vinder begge deres, mens FCK taber deres sidste kamp, som er i Parken mod AaB. Selv med nederlag her vil det ligge til københavnerne, og det er nok godt for dem, for de kan absolut ikke være sikre på sejr på Cepheus Park søndag eftermiddag.

Randers FC:

  • Simon Graves (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet
  • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

FC København:

  • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Kevin Diks (Back, Fast) – Karantæne
  • Valdemar Lund Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Kevin Diks (Back, Fast) – Karantæne
  • Jens Stage (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Akinkunmi Amoo (Kant, Reserve) – Skadet
  • Nicolai Jørgensen (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Randers FC forventet startopstilling:  Carlgren; Kopplin, Piesinger, H. Andersson, Bundgaard; Ankersen, Lauenborg, Johnsen, Kehinde, Hammershøy Mistrati; Odey.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Vavro, Khocholava, Jelert; Falk, Lerager; Johannesson, Biel, Claesson; Haraldsson.


Odds på Randers FC – FC København

Gæsterne er pæne favoritter ifølge kampens odds.


Odds-forslag: Gavmilde værter og sultne gæster

Randers FC har et klart koncept og en forholdsvis stram organisation. Og det er nok et af de mest oplagte tegn på, at trætheden har sneget sig ind på dem, at de har lukket mål ind i deres fem seneste hjemmekampe. Der mangler den allersidste skarphed, når det spidser til, og derfor får modstanderne lov at byde ind også. For Randers FC har selv været på tavlen i alle fem kampe. 

FC København handlede stort ind i vinterpausen. En mægtig oprustning af offensiven, og nårh ja, så hentede de Dennis Vavro ind til forsvaret. Sådan næsten for gammelt venskabs skyld. Men Vavro har været en kæmpe chef i den københavnske defensiv, mens offensiven også i foråret har været båret af Pep Biels mange tekniske lækkerier og finurlige afslutninger – og altså senest af islandsk ungdom. Det har været solidt mere end prangende, hvad FC København har leveret, men det ser altså ud til, at solidt er rigeligt til at blive dansk mester anno 2022.

Anbefalingen tror, vi får en kamp, hvor det trods betydningen for FC København kan blive temmeligt levende. Gæsterne forstår at slå til, når chancen byder sig, og det kombineret med den svigtende evne hos hjemmeholdet til at lukke af, bør give gæsterne gode chancer for at komme på tavlen. Selv om Randers FC ikke traditionelt høvler mål ind, når de har FCK på besøg, kommer de dog med fem hjemmekampe i Superligaen på stribe med scoringer. De skal også nok få scoret her, og i de fem Randers-kampe er der i alt faldet 17 mål. Altså 3,4 mål i snit. Der skal også nok komme mindst tre mål her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Randers FC – FC København: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC er aktuelt nummer 5 i mesterskabsspillet med 43 point efter 30 kampe. 

  • Randers FCs statistik er 12-7-11 og 34:37.

  • FC København er nummer 1 i Superligaen efter 30 kampe og 62 point.

  • Tallene for FC Københavns lyder 18-8-4 og 51:19.

  • Randers FCs flittigste målskytter er Stephen Odey og Vito Hammershøy Mistrati, der begge har nettet 7 gange. 

  • Pep Biel er med 11 træffere FC Københavns topscorer.


Expected Goals: Randers FC – FC København – de seneste tre kampe

Randers FCResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Randers FC – AaB(2-2)2,26 – 1,23FC København – Silkeborg IF (2-1) 1,36 – 0,43 
Silkeborg IF – Randers FC(1-0) 2,34 – 0,52Brøndby IF – FC København (1-1) 1,67 – 2,11
Randers FC – Brøndby IF(2-1) 1,26 – 0,97 FC København – FC Midtjylland (0-0)0,95 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers FC – FC København?

Randers FC – FC København spilles søndag den 15. maj 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Randers FC – FC København?

Randers FC – FC København spilles på Cepheus Park i Randers i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar