18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – Brøndby: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Pokalvinderne mod de danske mestre. To af Danmarks repræsentanter i europæisk fodbold og to af de hold, som må forventes at sigte efter en plads i top seks. På nuværende tidspunkt ser det bedst ud for Randers FC, da de indtager fjerdepladsen, mens Brøndby er nede som nummer ni forud for runden. Kan Randers FC gøre det onde ved de forsvarende danske mestre eller tager Brøndby tre vigtige point til samlingen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Randers FC – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 13° og muligheder for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 20:05.

Optakt til Randers FC – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC imponerende endnu engang i Europa, da de formåede at få uafgjort mod de rumænske mestre, endda på udebane. Og faktisk var de lyseblå-klædte tættere på sejren end de rumænske værter var det, bl.a. med et hug på træværket. Randers FC har været fået opbygget en stor trup, som ser ud til både at kunne klare sig i både Superligaen og i Europa.

Brøndby er virkelig svære at blive kloge på i øjeblikket. De forsvarende danske mestre har formået at slå tophold som FC Midtjylland og AaB, men har det usandsynligt svært mod de hold i de midten og bunden af rækken. Særligt de hold, som står dybt og forsvarer sig, har haft succes mod Brøndby. I torsdags forsøgte Brøndby sig selv med taktikken om at stå dybt, da de mødte Lyon i Europa League. Langt hen af vejen gik det godt for det danske mesterhold, men i sidste halvdel af anden halvleg måtte Brøndby kapitulere og det endte med et stort 3-0 nederlag.

Enten kan Randers FC distancere Brøndby med hele ni point ellers haler Brøndby ind på holdene i den øverste halvdel af Superligaen. Med to af sidste sæsons positive oplevelser, er der lagt op til en spændende og seværdig kamp.

Randers FC:

  • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brøndby:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Graves, Marxen, Kopplin; Kehinde, Lauenborg, Onava, Ankersen; Kamara, Hammershøy-Mistrati

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Bruus, Frendrup, Radosevic, Mensah; Hedlund, Pavlovic, Greve


Odds på Randers FC – Brøndby

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på Randers FC.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: ‘Europa-ben’ betyder stille start på opgøret

Både Randers FC og Brøndby har været på udebane i Europa så sent som torsdag aften, og selvom begge holds trupper ser fornuftige ud i bredden – særligt Randers’, så kan det godt vise sig at have betydning for kampens udvikling. Det er to klubber som ikke er vant til at skulle præstere i både Europa og Superligaen, og det kan sagtens betyde, at holdene starter kampen med håndbremsen trukket.

Randers FC har opbygget et solidt fundament og er vel blandt de stærkeste kollektiver i Superligaen. Uanset om målmand Patrik Carlgren eller forreste angriber Alhaji Kamara, så kender de deres plads på holdet og kender til holdets koncept. I torsdagens kamp formåede de at holde CFR Cluj fra store chancer i første halvleg. Brøndby har været præget af stor udskiftning i truppen over sommeren, men Mads Hermansen har vist sig at være en fuldgod erstatning for Schwäbe og Maxsø er trods alt stadig i klubben. Defensiven hos Brøndby har været stærkere end offensiven i indeværende sæson.

Med en udebanetur i Europa i benene for begge mandskaber er det svært at forestille sig, at de to hold blæser til angreb fra start. Mon ikke vi får en relativt stille start på opgøret mellem pokalvinderne og de danske mestre?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,97
Under 1.0 mål i første halvleg
Gå til Bet365 *


Randers FC – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC har været en tur i Rumænien for at møde de rumænske mestre CFR Cluj i torsdags. Randers FC slap fra det østlige Europa med 1-1.

  • Brøndby har været på besøg hos den franske storklub Lyon, og her måtte de gulklædte danskere overgive sig mod overmagten. De tabte 3-0.

  • Randers FC er nummer fire i Superligaen med 17 point.

  • Brøndby er nummer ni i Superligaen med 11 point.

  • Vito Hammershøy-Mistrati er Randers FC topscorer med fire mål.

  • Mikael Uhre har scoret seks mål, hvilket gør ham til dels Superliga-topscorer og dermed også Brøndby topscorer.


Expected Goals: Randers FC vs. Brøndbyde seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGBrøndbyResultatxG
CFR Cluj – Randers FC(1-1)1,02 – 1,20Lyon – Brøndby(3-0)  3,96 – 0,33
FC Midtjylland – Randers FC(1-0)0,74 – 1,31Brøndby – AaB(2-1)1,86 – 0,57
Randers FC – FC Nordsjælland(3-2)3,05 – 1,59Allerød – Brøndby(1-8)1,08 – 3,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar