18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – AGF: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Østjysk klassiker mellem Randers FC og AGF, som i løbet af de seneste par år har opbygget et hadsk forhold til hinanden. I de seneste par år har AGF haft overhånden, men i denne sæson ser det ud til at Randers FC er bedre kørende. Hvem sikrer sig håneretten i kampen om det østlige Jylland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – AGF. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 eller stream den på discovery+.

GÅ TIL


Randers FC – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mogens Krogh
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret:  10° og delvist skyet

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 16:35.

Optakt til Randers FC – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver ofte talt om storebror/lillebrors-forhold mellem Randers FC og AGF, hvor Randers FC har været lillebror og storebror er holdet fra Aarhus. Målt på byernes størrelse er der jo ikke noget at sige til det, men spørgsmålet er om det er berettiget, hvis man kigger kigger på det seneste års resultater. AGF har godt nok hentet en bronzemedaljer for et par år siden, men Randers FC er blevet ved med at bygge på, vandt pokalturneringen i sidste sæson og er nu med i et europæisk gruppespil. Derudover har Randers FC også i indeværende sæson vundet det hidtil eneste opgør mellem de to klubber. Ganske imponerende af lillebror! Og ganske imponerende af Thomas Thomasberg, som ser ud til at have knækket koden i forhold til at balancere Superliga og Europa.

Den hadske stemning mellem Randers FC og AGF skyldes ikke kun den korte afstand på små 40 kilometer mellem de to byer, men også spillere og stab, der har taget turen enten den ene eller den anden vej. Nok mest fra lillebror Randers FC til storebror AGF, blandt dem er Nicolai Poulsen, som gang på gang har vist sig at være utrolig vigtig for AGF og deres måde at spille på. Nicolai Poulsen har dog karantæne efter et gult kort senest, hvilket må ærgre midtbanekrigeren noget så gevaldigt.

Spændende bliver det at se, om Randers FC kan fortsætte de positive takter efter at have været en tur i Tjekkiet i torsdag eller om AGF spiller sig ind i top 6 med en sejr!

Randers FC:

  • Erik Marxen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet

AGF:

  • Mikael Anderson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin; Kehinde, Lauenborg, Johnson, Ankersen; Hammershøy-Mistrati, Odey

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund; Hausner, Bisseck, Kahl; Grønbæk, Brandhof, Olsen; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson


Odds på Randers FC – AGF

Oddsene til kampen indikerer, at bookmakerne har størst fidus til en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Europa-stænger versus ufarlig angriber

Randers FC har indtil videre formået at præstere i både Europa og Superligaen, men spørgsmålet er om det kan vare ved. Thomas Thomasberg har godt nok gjort en dyd af, at rotere en del på holdet, men det må stadig tage hårdt på kræfterne, særligt når man ikke er vant til det. Randers FC er eksperter i at spille uafgjort, i hvertfald i Europa, hvor tre kampe i gruppespillet er endt uafgjort, og endda også en i kvalifikationen.

AGF ser ud til at være en smule i bedring efter en skidt sæsonstart. Det har kastet to 1-0 sejre af sig i de seneste tre kampe, mens den tredje blev tabt til FC Midtjylland. AGF leder stadig efter det antal mål, som de scorede i sidste sæson. Casper Højers venstrefod er væk, Patrick Olsens højrefod og blik for spillet er udeblevet og har kostet en tur på bænken, og vigtigst af alt, så har Patrick Mortensen kigget langt efter målene og står kun noteret for en enkel sæsontræffer.

Det ligner umiddelbart et jævnbyrdigt opgør, hvor der bliver kriget for hver en meter og hver en bold. Umiddelbart ikke så målrigt, men fuld knald på intensitet og fight: 0-0 eller 1-1.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,00
Uafgjort og under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Randers FC – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC ligger nummer fire i Superligaen med 21 point for 12 kampe.

  • AGF er placeret på syvendepladsen med 15 point. Samme antal som Brøndby på den vigtige sjetteplads.

  • Randers FCs seneste kamp i Superligaen endte med en 1-2 sejr over OB. I Conference League spillede de torsdag aften 2-2 mod tjekkiske Jablonec efter en sen udligning.

  • AGF vandt 1-0 i mandagens Superligaopgør mod AaB.

  • Randers FC har håneretten efter en 2-1 sejr i de to klubber første møde i sæsonen.
Info
NavnRanders FCRAN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerThomas Thomasberg
Websitewww.randersfc.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
23
Mål imod
18
Rent bur
3
Gule kort
32
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
5
Turnering
Europa Conference League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
9
Mål imod
8
Gule kort
6
Røde kort
1


Expected Goals: Randers FC vs. AGF de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGAGFResultatxG
Jablonec – Randers FC(2-2)1,02 – 2,85AGF – AaB(1-0)0,31 – 0,97
OB – Randers FC(1-2)2,26 – 3,30FC Midtjylland – AGF(4-0)2,21 – 0,83
Randers FC – Brøndby(1-1)0,85 – 1,57AGF – SønderjyskE(1-0)2,15 – 1,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar