18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – AGF: Odds og optakt den 9. maj 2021

Foto: Bildbyrån

To gange i DBU Pokalen. To gange i Superligaen. Og altså nu igen. Randers FC tager søndag eftermiddag mod rivalerne fra AGF, og de to mandskaber får sandelig set noget til hinanden for tiden. Det er femte duel siden 15. marts. Randers FC må have et halvt øje eller mere på den kommende torsdags finale i DBU Pokalen, mens AGF med bare én sejr i de seneste otte kampe leder efter deres form. Men den enlige sejr var mod Randers FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – AGF. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Randers FC – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 20° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 15:55.


Optakt til Randers FC – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC virkede helt ufarlige i de første fem kampe af mesterskabsspillet. Fire nederlag og en enkelt uafgjort var det blevet til, men i sidste runde fik de så endelig første sejr, og det var en flot 4-2-gevinst mod Superligaens forsvarende mestre og aktuelle tophold fra FC Midtjylland. Hvis det var en antydning af, at Randers FC har forsøgt at toppe formen til pokalfinalen mod SønderjyskE på torsdag, så ligner det rigtig flot arbejde af træner Thomas Thomasberg. Dét får vi svaret på søndag eftermiddag, for hvis Randers FC rammer samme niveau igen, bliver det svært at være AGF. 

Og det har det jo været i meget lang tid. Svært at være AGF, når modstanderen er Randers FC, men for tre runder siden fik aarhusianerne endelig brudt forbandelsen og vandt efter mere end fem års ventetid endelig over Randers FC. Dén statistik vil de nok gerne holde fast i lidt endnu, og selv om de to nylige nederlag til FC København har sat AGF tilbage i forsøget på at hente medaljer for anden sæson i træk, så har de trods alt bare seks point op med fire kampe igen. Det er ikke umuligt. Og hvis ikke de passer på, er det heller ikke umuligt for hverken FC Nordsjælland eller Randers FC at hente dem bagfra, for de er kun henholdsvis tre og seks point efter.

Det er jo ingen skam at blive hverken nummer fire, fem eller seks i Superligaen. Men efter en meget, meget flot sæson med mange højdepunkter for AGF, og hvor de længe har kæmpet med helt i toppen og endda i en periode var nævnt som dark horse i kampen om guldet, vil det være antiklimaks, hvis de glider helt ud i glemslen og ikke engang får en europæisk playoff-kamp. De vil være topmotiverede, og hvis de ikke er det i forvejen, skal træner David Nielsen nok sørge for at fortælle spillerne, at det skal de være. Anfører, talisman og ledestjerne Patrick Mortensen har ikke scoret i de seneste fire kampe, og han skal i gang igen, hvis AGF skal gøre et sidste forsøg på at hente de seks point, de lige har mistet i de to intense opgør mod FC København. 

Randers FC:

 • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

AGF:

 • Niklas Backman (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Alex Gersbach (Back, Reserve) – Skadet
 • Daniel Arzani (Kant, Reserve) – Skadet
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Nielsen, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Greve; Hammershøy-Mistrati; Egho.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Juelsgård, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Links, Mortensen, Grønbæk.


Odds på Randers FC – AGF

Det er sædvanligvis en tæt kamp, når de to hold mødes, men bookmakerne har AGF som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 15:55.


Odds-forslag: De inviterer som regel ikke til målfest

Randers FC kan på den ene side gå på med fuld smadder for at holde fast det flotte momentum, de må have med fra 4-2 over Brøndby IF i sidste runde. Det taler klart for hjemmesejren, for de spillede en flot kamp. Omvendt må der være spillere, der så småt begynder at skæve mod pokalfinalen og ikke rigtig har lyst til at kaste sig ind i alt for hasarderede tacklinger undervejs. Det kan koste et par procent på motivationskontoen, og hvor står de så i forhold til AGF?

Omvendt har AGF masser af motivation til at holde fast i sejre mod Randers FC. De har i fem år hørt på, hvad der sker, når de ikke slår Randers FC, og mon dog de har lyst til at høre på det lige med det samme igen? De var ikke spillet af banen i de to opgør mod FC København, men de var omvendt heller ikke hverken uheldige eller for alvor tæt på sejre i nogen af de to kampe. De mangler FC Nordsjælland, Brøndby IF og FC Midtjylland efter denne kamp, og skal de håbe på medaljer, skal der mindst ni point ind i de sidste fire kampe.

De seneste otte indbyrdes opgør er endt med fem gange 1-1 og tre gange 2-0. Fire af de seneste fem kampe for Randers FC er gået under 3 scoringer, og det gør sig gældende for seks af de seneste 10 for AGF – men kun for to af de seneste seks. Alligevel kaster anbefalingen sig over endnu en omgang med højst to scoringer i denne duel. I givet fald for ottende kamp i træk. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Under 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Randers FC – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • Randers FC er på sidstepladsen i mesterskabsspillet med 36 point efter 28 runder. 

 • Statistikken for Randers FC hedder 10-6-12 med målforskellen 39:33. 

 • Gæsterne fra AGF holder fast i tabellens 4. plads med 42 point efter 28 kampe. 

 • AGF er noteret for følgende statistik: 11-9-8 og 43:35.

 • Hos Randers FC er det skadede Alhaji Kamara, som er topscorer med 9 mål. Han pustes dog i nakken af Vito Hammershøy-Mistrati, som er på 8 sæsontræffere. 

 • Den hos AGF, som flittigst får måltavlen i arbejde, er Patrick Mortensen, som er noteret for 14 pletskud. 


Expected Goals: Randers FC – AGF – de seneste tre kampe

Randers FCResultatxGAGFResultatxG
Randers FC – Brøndby IF(4-2)2,66 – 2,47FC København – AGF(3-2)2,41 – 0,51
Brøndby IF – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55AGF – FC København(1-2)1,13 – 1,05
AGF – Randers FC(2-0)1,81 – 1,68AGF – Randers FC(2-0)1,81 – 1,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar