18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – Brøndby: Odds og optakt den 9. oktober 2022

Der var skuffede miner hos Brøndby-spillerne i søndags, da det blot blev til 3-3 mod Lyngby.  (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Der var skuffede miner hos Brøndby-spillerne i søndags, da det blot blev til 3-3 mod Lyngby.  (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)


Sidste spillerunde var en skuffende omgang for både Randers og Brøndby. Kronjyderne tabte topopgøret mod FC Nordsjælland, mens ‘Drengene fra Vestegnen’ ikke lykkedes med at besejre bundproppen fra Lyngby. Begge mandskaber vil forhåbentlig være opsatte på at komme tilbage på sporet her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 9. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Randers – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Cepheus Park Randers
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Randers – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Så blev det også Randers’ tur til at rende ind i et nederlag. Kronjyderne var som eneste hold i Superligaen ubesejret efter de ti første spillerunder, men den stime sluttede i mandags, da de var på Right To Dream Park for at spille topopgør mod FC Nordsjælland. Randers fik ikke et ben til jorden i den kamp, hvor de kom bagud efter ca. 12 sekunder. Kronjyderne tabte fortjent med 3-1, og må se sig hensat til rækkens 2.plads.

Brøndby stod med alletiders mulighed for at snuppe en af sæsonens indtil videre få sejre, da de tog imod bundproppen fra Lyngby hjemme på Brøndby Stadion i søndags. MEEEN, det kører bare ikke for de blågule. På trods af tre scorede mål og to føringer undervejs endte Niels Frederiksens blot med et X. Tredje X i træk faktisk. Der skal ikke mange point til at tage et godt spring op i tabellen, men det er alligevel bekymrende, at Brøndby ligger og roder helt nede på 10.pladsen i skrivende stund.

Der må være skuffede miner i begge lejre efter sidste weekendens resultater, så både Randers og Brøndby er formentlig opsatte på at komme tilbage på sporet her. Hjemmeholdet står med gode muligheder for at lege tophold lidt endnu, mens gæsterne for alt i verden skal hente point til top-6 ræset. Randers har været stærke på Cepheus Park i denne sæson, hvor det er blevet til 13 point i fem kampe, så Niels Frederiksen skal nok finde en snedig plan frem, hvis det skal blive til fuldt udbytte.


Randers – skader:

  • Ingen kendte fravær

Randers – karantæner + karantænefare:

  • Randers har ingen spillere i karantæne.
  • Frederik Lauenborg får karantæne ved næste advarsel.


Brøndby – skader:

  • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Ohi Omouijuanfo (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Simon Hedlund (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brøndby – karantæner + karantænefare:

  • Brøndby har ingen spillere i karantæne.
  • Josip Radosevic og Mathias Kvistgaarden får karantæne ved næste advarsel strafpoint. Daniel Wass får karantæne ved 4 strafpoint.

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Andersson, Andersson, Graves, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen; Egho, Odey

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Wass, Maxsø, Tshiembe, Riveros; Slimane, Radosevic, Greve; Hedlund, Kvistgaarden, Vallys.



Odds på Randers – Brøndby

Oddssætningen afslører, at bookmakerne har størst fidus til Randers.


Odds-forslag: Hestene er stærke på eget græs

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,48
Randers vinder
Gå til unibet *

I sidste spillerunde stod den på skuffelser for både Randers og Brøndby, men der var forskel på hvordan det gik til. Kronjyderne mødte simpelthen bare et bedre hold på dagen, hvorfor de tabte fortjent, mens Brøndbys pointtab må siges at være lidt mere selvforskyldt. Pt. fremstår gæsternes defensiv noget gavmild. Når tre mål hjemme mod Lyngby ikke er nok til at vinde kampen, så er der noget galt.

Randers har været virkelig stærke på eget græs i denne sæson. ‘Hestene’ har spist næsten al modstand indtil videre med fire sejre og et enkelt X, så der må være tro på, at de kan komme tilbage på sporet her mod Brøndby, som har haft det svært på udebane i denne sæson, hvor det kun er blevet til 4 point i fem kampe.

Det er top mod bund søndag aften, og selvom jeg ikke regner med, at Randers kører Brøndby ud af brættet, så virkede gæsterne bare så skrøbelige senest mod Lyngby, at jeg ikke kan se andet end en hjemmesejr her. Randers er kyniske i begge ender af banen.

Randers – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers ligger nr. 2 i Superligaen med 22 point for 11 kampe. Statistikken siger 6-4-1 (17-11).

  • Brøndby ligger nr. 10 i Superligaen med 12 point. Statistikken siger 3-3-5 (13-18).

  • Randers har vundet fire af sæsonens fem hjemmekampe.

  • Brøndby har kun vundet én af sæsonens fem udekampe.

  • Marvin Egho er topscorer for hjemmeholdet med fire kasser.

  • Nicolai Vallys er mest scorende spiller i Brøndby. Han står noteret for fire ligamål, to af dem kom dog mens han stadig spillede i Silkeborg.

  • Dommeren Mads-Kristoffer Kristoffersen har dømt Randers i alt 30 gange (10-6-14). Han har uddelt 52 gule kort, et rødt kort og peget på pletten to gange.

  • Dommeren Mads-Kristoffer Kristoffersen har dømt Brøndby i alt 52 gange (25-10-17). Han har uddelt 113 gule kort, fire røde kort og peget på pletten tre gange.


Expected Goals: Randers vs. Brøndby – de seneste tre ligakampe:

Randers Randers FCResultatxGBrøndby BrøndbyResultatxG
Nordsjælland – Randers(3-1)2,21 – 0,6Brøndby – Lyngby(3-3)2,76 – 1,71
Randers – Silkeborg(3-2)3,02 – 1,01Viborg – Brøndby(0-0)2,7 – 0,65
Brøndby – Randers(2-2)2,4 – 1,07Brøndby – Randers(2-2)2,4 – 1,07


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København20.415 (#6)
Viborg Viborg FF19.220 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland18.114 (#7)
AGF AGF17.116 (#5)
Nordsjælland FC Nordsjælland15.523 (#1)
Lyngby Lyngby BK14.54 (#12)
Silkeborg Silkeborg IF13.919 (#4)
Brøndby Brøndby IF13.912 (#10)
Randers Randers FC13.422 (#2)
Horsens AC Horsens 1314 (#8)
OB OB12.514 (#9)
AaB AaB10.910 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby spilles søndag d. 9. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Randers – Brøndby?

Randers – Brøndby spilles på Cepheus Park Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar