18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC – Brøndby: Odds og optakt d. 2 maj 2021

Randers FC og Brøndby stod overfor hinanden i sidste weekend, og nu mødes de så igen. Denne gang i Randers. Brøndby kom bedst ud fra opgøret sidst med en 2-0 sejr, og det må også være Brøndby i favoritrollen eftersom de har mere at spille om end Randers FC, som har en pokalfinale at kigge frem imod. Tager Randers FC revanche eller formår Brøndby at leve op til favoritværdigheden og lægge pres på FC Midtjylland i toppen af Superligaen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 eller på discovery+.

© Bildbyrån

GÅ TIL


Randers FC – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg 
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 11° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
Brondby IF
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 15:55.

Optakt til Randers FC – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers FC er inde i en svær periode lige nu. De har blot vundet en af deres seneste 13 Superliga-opgør, og ser også ud til at få det svært i den resterende del af mesterskabsslutspillet. Til gengæld formåede de at slå FCK, da de skulle sikre en plads i top seks, ligesom at de over to kampe i pokalsemifinale mod AGF også formåede at være bedst og sikre sig finalepladsen. Der er ingen tvivl om, at pokalfinalen er førsteprioritet for Thomas Thomasberg og co. Løbet i Superligaen ser ud til at være kørt, og at de er en del af mesterskabsslutspillet må være en sejr i sig selv for kronjyderne.

Brøndby hentede tre point ind på FC Midtjylland med sidste weekends sejr over Randers, og mesterskabskampen synes mere åben end længe. FC Midtjylland så ellers ud til at have fået styr på det, men et nederlag mod FC Nordsjælland senest har i den grad åbent kampen om det danske mesterskab op. Det bliver ekstremt spændende at se, om Brøndby kan stå distancen, og tage de nødvendige sejre mod Randers FC, FC Nordsjælland osv. Indtil videre i sæsonen har Brøndby været ekstremt stærke til at vinde netop de kampe, hvorimod de har haft problemer mod de øvrige tophold.

Randers FC har et lille kompleks mod Brøndby. De har ikke slået de blågule siden 2014. Tidligere i sæsonen formåede kronjyderne dog at bryde et lignende kompleks mod FCK, hvor de også havde gået i mange år uden sejr. Mon ikke Randers FC vil forsøge at drille Brøndby i deres jagt mod mesterskabet, selvom at der ligger en pokalfinale og lurer i horisonten.

Randers FC:

 • Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
 • Björn Kopplin (Back, Fast) – Skadet
 • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

Brøndby:

 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren – Kallesøe, Piesinger, Marxen, Bundgaard – Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Greve – Egho, Mileusnic

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe – Hermannsson, Maxsø, Jung – Bruus, Frendrup, Radosevic, Lindstrøm, Mensah – Uhre, Hedlund

Odds på Randers FC – Brøndby

Bookmakerne holder Brøndby som favoritter i udekampen mod Randers FC.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 15:55.

Odds-forslag: Brøndby presser sig på i mesterskabskampen

Efter et lille formdyk for et par uger siden, ser det ud til at Brøndby er kommet tilbage på sporet. Og sikke et godt tidspunkt at gøre det på. Der er endda flere af breddespillerne der er begyndt at vise sig godt frem med Lasse Vigen og Anis Slimane som eksempler. Derudover er Pavlovic begyndt at se bedre og bedre ud, hvilket giver dem en dimension mere i angrebet, som et godt supplement til Uhre og Hedlund. Det ligner med andre ord et Brøndby-hold, som ser ud til at toppe formmæssigt på det helt rigtige tidspunkt.

Formen er noget anderledes hos Randers FC, som ikke har vundet i de seneste fem kampe i Superligaen. Efter pokalsemifinalesejren ser det ud til, at Randers FC er gået helt i stå i Superligaen. Om det skyldes motivation eller bedre modstandere i mesterskabsslutspillet er ikke til at vide, men ikke desto mindre er det faktum. Med til historien skal også, at Randers har været præget af skader, bl.a. topscorer Kamara har siddet ude.

Derfor ligner det også den anden sejr til Brøndby mod Randers FC på en uge.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
2,15
Brøndby
Besøg 888Sport *


Randers FC – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • Randers FC ligger sidst i mesterskabsslutspillet med 33 point, hvilket er seks færre end FC Nordsjælland, der er placeret over dem.
 • Brøndby ligger nummer to i Superligaen med ét point op til FC Midtjylland.
 • Randers FC har ikke vundet i deres seneste fem Superligakampe, og har blot vundet en af de seneste 13.
 • Brøndby har vundet de seneste to kampe.
 • Randers FC er uden deres topscorer, Alhaji Kamara, som ellers har scoret ni mål i sæsonen.
 • Hos Brøndby har de Superliga-topscorer, Mikael Uhre, som er noteret for 16 fuldtræffere i sæsonen.
 • De to klubber mødte hinanden i sidste uge. Her vandt Brøndby 2-0. I de tre opgør i sæsonen indtil videre er det blevet til 2 x Brøndby-sejre og en uafgjort.


Expected Goals: Randers FC – Brøndby – de seneste tre kampe

Randers FCResultatxGBrøndbyResultatxG
Brøndby – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55Brøndby – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55
AGF – Randers FC(2-0)1,81 – 1,68FC Nordsjælland – Brøndby(1-2)0,91 – 2,19
Randers FC – FC Midtjylland(0-0)0,51 – 1,37Brøndby – AGF(2-2)1,66 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar