18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til Europa-playoff i Superligaen d. 28. maj 2021

AGF tager imod AaB i den vitale Europa-playoff kamp i Superligaen i aften, fredag d. 28. maj kl. 19:00. Per Pedersen er klar med sin analyse her.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

AGF – AaB X (1-1)

Det er en jysk klassiker, der afgør, hvem der får den sidste europæiske plads. Det er endnu ikke sket, at syvendepladsen har besejret fjerdepladsen, og lad det være sagt med det samme – det bør heller ikke ske her! AGF er det bedste hold, og var, indtil for et par uger siden, i god fart. De sidste par uger har de haft fokus på denne kamp, og kun denne. Kevin Diks, Casper Højer Nielsen, Patrick Olsen, Sebastian Hausner og Patrick Mortensen blev sparet i Herning, og det gav altså en øretæve. Men de må så være friske til i dag!

AGF er selvfølgelig favoritter her, men AaB fik til gengæld et fantastisk afsæt til kampen med storsejren i Haderslev, og der er ingen tvivl om, at den kamp giver dem tro på, at de kan overraske i Århus. Lucas Andersen blev desværre for AaB alvorligt skadet i Haderslev, men bortset fra det er alle klar, og vil give alt for at overraske i Århus. Fornuften siger AGF, men AaB er på vej i en bedre retning, og kan sagtens drille. Jeg tror, det bliver meget tæt – original spilletid ender 1-1, AGF ender dog som samlet vinder.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

1 kommentar

  1. OBS: AGF har nu frigivet deres trup, og hverken Patrick Mortensen eller Casper Højer er med.

Skriv et svar