18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 9. runde i Superligaen d. 10. – 12. september 2022

Vores faste Superligaekspert Per Pedersen ser frem mod weekendens Superligarunde. Han forudser tætte kampe i Farum og Brøndby og vigtige sejre i Aalborg og Silkeborg.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 8 i Superligaen

Det ligner igen en række tætte kampe i Superligaen i runde 9. I Odense tror jeg, og det er ikke på grund af mit stribede hjerte, at det bliver tæt, da FCK er igennem et utrolig hårdt program i øjeblikket. OB skal dog hæve niveauet gevaldigt, for de ligger til nedrykning, og som fodbolden spilles i Superligaen i øjeblikket, er det svært at se andre klare nedrykkere end Lyngby BK.  

Lyngby BK er en tur i Nordjylland, og i Aalborg kan AaB med en sejr gøre situationen endnu værre for dem, mens nordjyderne selv kan nærme sig top 6.

Rækken føres overraskende af FC Nordsjælland, men som de præsterer, er det såre fortjent. FC Midtjylland kommer på en svær, svær opgave i Farum – en opgave, som jeg dog tror, de klarer.

Fuldt skrald på Brøndby Stadion, hvor Randers FC kommer på besøg. Masser af tilskuere og 2 hold, der begge leverede i sidste runde. Derby i Silkeborg, hvor Mads Emil Madsen nok bliver buh’et af. Han er jo tidligere SIF-spiller. Og så er det spændende at se, om AC Horsens kan samle sig op i Viborg. ‘De Gule’ spiller god fodbold, men de taber kampene i øjeblikket.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


OB – FC København 2 (1-2)

Kadrii scorede for tredje kamp i træk, men det var ikke nok for OB, der tabte til Viborg, og igen er dumpet ned på en nedrykningsplads. Fynboerne spillede langt hen ad vejen lige op med Viborg men gik igen ned i anden halvleg. Det er set før.

Ekstremt pinlig var indsatsen onsdag i pokalen, hvor OB fortjent røg ud til Falster. Det vil undre mig, hvis Alm er træner, når den her kamp fløjtes op.

FC København startede ikke for godt mod Silkeborg, men de fik justeret presset og endte med at køre en forholdsvis sikker sejr hjem. Cornelius fik et fint comeback, og han skal nok blive en stor gevinst for københavnerne.

FCK var i Dortmund tirsdag, men truppen er så bred, at det ikke må være en undskyldning til denne lørdagskamp. Også selvom en vigtig kamp mod Sevilla venter i næste uge. Den skal nok vindes, hvis mestrene vil spille europæisk efter gruppespillet.

FC København er klare favoritter. På hjemmebane og med mange tilskuere kan OB godt drille FCK, men der er for stor forskel på de 2 hold i øjeblikket. Udesejr! Også selvom jeg forventer, Zeca spares i den her kamp.

Per Pedersen tror på: 2-tal til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Andreas Cornelius og FCK var oppe mod et stærkere hold, da de i tirsdags tabte 3:0 til Borussia Dortmund. (Foto: Bildbyrån)


AaB – Lyngby BK 1 (3-1) 

Av for et boost den flotte sejr i Herning må have givet nordjyderne! De var naturligt nok pressede i perioder, men det var en super holdpræstation og en fortjent sejr!

Jeg kan godt li’ Lars Friis, og det var skønt at se lettelsen hos ham og trænerteamet efter slutfløjtet. Men klart, sejren i Herning giver først for alvor værdi, hvis de kan følge den op.

Lyngby strittede godt imod, men de tabte til et bedre hold i hjemmekampen mod Randers FC. God indsats men ingen point har været historien i sæsonen hidtil for sjællænderne. De mangler ganske enkelt kvalitet, og det er svært at se andet end en nedrykning for dem.

AaB forlod nedrykningspladserne sidste weekend og kan med en sejr her slå et kæmpe hul til Lyngby på sidstepladsen. Det gør nordjyderne!

Per Pedersen tror på: AaB til odds 1,98 – SPIL HER >>*


FC Nordsjælland – FC Midtjylland X (1-1)

Imponerende dækker ikke helt det, man må skrive om FC Nordsjælland. Mere end 10.000 aarhusianere plus 11 hvidklædte fodboldspillere kunne ikke stille noget op mod den velsmurte maskine.

I perioder af kampen var de klasser bedre end AGF. Forrygende simpelthen. De unge gutter  tager et overraskende greb om kampene, også mod større, stærkere – og på papiret dygtigere – modstandere.

FC Midtjylland vandt igen ikke på hjemmebane, så det er godt for dem, at det her er en udekamp, hvor de i øjeblikket præsterer bedre. Lössl var i mål men satte AaB i gang med et drop, og de chancer, FCM selv fik spillet sig til, brændte de.

Efter Brumado er meldt ude hele sæsonen, kan det undre, at Ulvene ikke hentede en angriber i transfervinduet. Men truppen er stærk uanset, så resultaterne skal altså snart til at komme!

FCN fører Superligaen. FCM mener selv, de har holdet til at vinde den. En utrolig tæt forestilling i vente. FCM har været en tur i Østrig torsdag aften, men de kæmper en uafgjort hjem. 

Per Pedersen tror på: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Brøndby IF – Randers FC X (2-2)

Jeg var selv på Casa Arena, hvor Brøndby skulle bruge en halvleg på at komme i gang. Efter pausen var Brøndby klart bedst, og det var med flere af de nye.

Vallys var allerede god, han bliver en klassespiller for Brøndby, mens Omoijuanfo godt nok fik scoret, men ellers ikke gjorde meget væsen af sig. Han blev bedre, som kampen skred frem, men der må stadig være noget at gå på med ham. 

Ubesejrede Randers FC vandt som ventet i Lyngby og ligger nummer 2 i ligaen. Det er fremragende af Thomasberg og hans tropper. Odey er langt fra hans topniveau, men mange af de øvrige leverer virkelig flot.

Det her bliver en fed kamp med masser af fart og tænding. Brøndby IF er i fremgang, og Randers FC er flyvende. De deler pointene.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,92 – SPIL HER >>*


Silkeborg IF – AGF 2 (1-2)

Silkeborg IF spillede pænt i Parken, men de var ikke ret gode på den offensive del. Dårlige faktisk. De “gør meget rigtigt”, som Kent Nielsen siger, men det blev aldrig for alvor farligt. Og det har været tendensen de seneste uger.

Det skal de selvfølgelig have rettet til. Det bliver ikke nemmere efter salget af Vallys, selvom Kusk er en rigtig fin signing. Torsdag var SIF en tur i Anderlecht, den kamp kan godt sidde i både hoved og ben på spillerne.

AGF tabte igen. De blev kørt rundt af de unge gutter fra Nordsjælland i perioder af kampen i mandags. Her har vi 2 hold, for hvem det ikke rigtig kører i disse uger. Grønning fik scoret i sin debut for AGF og er nok med fra start her.

Jeg tror på sejr til “De Hvii”, men tæt bliver det under alle omstændigheder.

Per Pedersen tror på: 2-tal til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Viborg FF – AC Horsens 1 (1-0)

Viborg FF vandt i Odense efter en flot anden halvleg, og de ligger flot til i toppen af rækken. Det var ikke deres bedste kamp i Odense, men så er det jo stærkt at vinde alligevel. Og sikke en start for Sørensens afløser på venstre back: Bundgaard var høj klasse og scorede ovenikøbet sejrsmålet!

AC Horsens var gode i en halvleg mod Brøndby IF, men de tabte fortjent med 0-2. Horsens mangler målfarlighed blandt frontløberne, og de bliver farligst, når de sætter en masse fysik i front og slår indlæg.

VFF er favoritter på hjemmebanen, og det lever de op til. De kan nemlig godt matche Horsens’ fysik, og de grønblusede er bedre end AC Horsens. Men det bliver tæt! 

Per Pedersen tror på: 1-tal til odds 1,79 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

3F Superligaen
K
1FC Nordsjælland17105229131633335
2Viborg179532516932132
3FC København178362820849027
4Silkeborg IF177372725223124
5OB176652325-230224
6Randers FC176652326-326024
7FC Midtjylland175842422233223
8AGF176471918134122
9AC Horsens176472222034222
10Brøndby IF175662328-535221
11AaB173591728-1128014
12Lyngby1715111532-173708


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar