18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 9. runde i Superligaen d. 17. – 20. september 2021

Superligaens 9. runde byder på et regulært topbrag, når FCK tager imod FC Midtjylland søndag aften. AaB og OB åbner ballet allerede fredag, mens Silkeborg og AGF lukker og slukker mandag aften.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

17-09-2021 (19:00) AaB – OB

19-09-2021 (14:00) Vejle – Viborg
19-09-2021 (14:00) Randers – FC Nordsjælland
19-09-2021 (16:00) Sønderjyske – Brøndby
19-09-2021 (18:00) FCK – FC Midtjylland

20-09-2021 (19:00) Silkeborg – AGF


AaB – OB X (1-1)

AaB tog endnu en skalp, da de på et sent mål af Kusk vandt i Viborg. Det kører i Nordjylland, selvom de ikke kører modstanderne over, får de alligevel vundet de fleste kampe – godt gået! OB har haft en dags mindre forberedelse, da de spillede mandag mod Sønderjyske. OB imponerede ikke, men fik den sejr, der gør, at fynboerne lige nu kan tillade sig at kigge opad i tabellen. AaB i Aalborg er pr. tradition svært for OB, der nok har Jebali med igen. Holdt op mod hinanden ser trupperne lige stærke ud, synes jeg. Og det afspejler resultatet.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Vejle – Viborg 2 (1-2)

Ups! Bundopgør i Nørreskoven! Vejle tabte igen, men i en tæt kamp i Århus. VB gjorde det faktisk ok, men i anden halvleg var de dårligst og tabte fortjent. Og at ”gøre det godt” holder ikke længere – der skal sejre på kontoen. Viborg spiller tætte kampe mod de fleste, men de får ingen point i øjeblikket. Senest tabte de 2-3 hjemme til AaB. Fysikken helt klart i Viborgs favør, men de små finurlige Vejle-spillere kan gøre ondt på de grønblusede. To forskellige stilarter tørner sammen – pres på begge (mest på Vejle) – jeg tror den ender 1-2, for karantænen til Kolinger er virkelig et tab for de rødblusede. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Randers – FC Nordsjælland X (2-2)

Randers blev overmatchet i hjemmekampen mod FC København. Niveauet er ikke til hverken guld eller sølv, men stadig har Randers et superhold set med Superligabriller… FC Nordsjælland spillede fint med i Herning, men de har altså et problem med at blive målfarlige, og det koster. Spillemæssigt ser det meget lige ud mellem de to hold, og da Randers heller ikke ligefrem tordner kasser ind – så bliver det uafgjort. Også selvom Randers har Europa Cup-kamp fra torsdag i benene… Diomande er i karantæne for FCN. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*


Sønderjyske – Brøndby 2 (1-2)

Sønderjyske var i Odense i mandags, hvor de tabte efter en ellers ok indsats, og hvor de skabte chancer nok til at kunne have fået point. De manglede dog i den grad skarphed foran kassen. Nytilgangen, Taiwo, så spændende ud i front, og får han rettet sigtekornet ind, kan han blive en mundfuld for de fleste, så det ud til. Brøndby skuffede igen stort mod Silkeborg, og endda efter en flot sejr over FCM runden inden. Torsdag spiller Brøndby hjemme mod Sparta Prag, og det koster kræfter. Men uanset, så skal de, hvis de vil holde fast i målsætningen om top 3, snart til at have sejre i Superligaen. Så Niels Frederiksen kan ikke tillade sig at spare nogen – for den her skal vindes. Men Sønderjyske har nok luret, at BIF ikke er gode til at skabe chancer mod hold, der stiller sig dybt, så forvent et Sønderjyske-hold, der står tilbage og satser på omstillinger. To pressede mandskaber, og en lige kamp i vente, men Brøndby har mest kvalitet og vinder sæsonens anden sejr.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

FCK – FC Midtjylland 1 (2-1)

FEDESTE topopgør meget længe mellem to mandskaber, der ser for stærke ud for de øvrige 10 hold i ligaen… FC København kontrollerede fuldstændig Randers i søndags, mens FC Midtjylland ikke spillede blændende, men stadig vandt klart over FCN. FC København ser uhyggelige ud (man glemmer helt at FCKs fans for 5 uger siden svinede Thorup til og ville have Ståle tilbage) og er det hold, der er bedst kørende, så de bliver favoritter her. Københavnerne spiller torsdag i Bratislava, mens FC Midtjylland har en europæisk hjemmekamp. En fyldt Parken, to gode hold – og en hjemmesejr… Jeg er sikker på, det bliver top-propaganda for Superligaen. 🙂

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Silkeborg – AGF 1 (2-1)

Silkeborg spillede en flot kamp i Brøndby og fik fortjent 1-1. Ingen hemmelighed at ”Heltene fra Søhøjlandet” er svage offensivt, men til gengæld er de gode på bolden. Jeg forventer SIF mest på bolden, mens AGF vil spille mere direkte – i ”længderetningen”, som tv-eksperterne kalder det… AGF vandt over Vejle søndag, og det giver selvtillid med 3 point for første gang i sæsonen. Men kønt var det ikke, selvom GF blev bedre med Andersson og Bundu på banen efter pausen. GF skal have lidt flere sejre sat sammen, inden vi for alvor kan tro på dem i top 4. Jeg er imponeret over Kent Nielsens mandskab, og jeg ser dem som favoritter her. Men de skal score to gange for at vinde, og har kun et snit på ét mål pr. kamp. Det forbedrer de her.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Skriv et svar