18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 7. runde i Superligaen d. 26. – 29. august 2022

Den tidligere landsholdsspiller, Per Pedersen, ser frem mod en spændende Superliga-runde, der byder på indtil flere saftige dueller.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 7 i Superligaen

Uhhhhh!!! Endnu en fed runde i vente! Jeg nævner i flæng: Randers – AaB; er AaB kommet i gang, eller var sejren over Brøndby en enlig svale? Silkeborg – OB; kan SIF klare belastningen fra europæisk fodbold, sideløbende med Superligaen, og har OB nu startet en march mod top-6? Og hvad med Brøndby mod FCM (med ny træner) – hvem bryder dødvandet? Jysk derby i Horsens, og Champions League-heltene fra FCK skal på besøg i Farum, er også et par hapsere at se frem til… Bring it on!

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AC Horsens – AGF 2 (0-2)

AC Horsens tabte i Odense. Ikke helt fortjent, men specielt AK var ufatteligt uskarp. Der er bund i Horsens, der nok skal drille mange hold, men naturligt nok er topniveauet ikke så højt på Horsens-holdet. AGF fortsætter fremmarchen! Fantastisk lørdagssejr i Herning viser robustheden og et højnet bundniveau på det her AGF-hold. Fortjent? Nej! GF spillede en forfærdelig første halvleg, men imponerende var måden, de rejste sig på i anden halvleg. Efter to nederlag i træk skal “Gule” forsøge at rejse sig, men mod “De Hvii” rækker det ikke. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*


Randers – AaB X (1-1)

Randers vandt over Viborg, og her kommer et andet jysk hold, man gerne vil måle sig med. Randers har fået en forrygende start på sæsonen, og man må igen imponeres af det, Thomasberg hiver ud af sine spillere. AaB vandt endelig! Sejren over Brøndby kan være startskuddet til en god periode. Kan AaB komme med den samme aggressivitet, kan de godt vinde her, men jeg tænker den her ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*


Viborg – Lyngby 1 (3-1)

Viborg tabte i Randers, i en tæt kamp. Viborg var dog næstbedst, og de skal tilbage på sporet med det samme. Det er der gode chancer for mod bundholdet. Lyngby spillede en flot første halvleg mod FCK sidste fredag, og var uheldige med at være bagud. Men efter pausen faldt de helt sammen, og tabte klart. Jeg skrev det i sidste uge, og gentager gerne: Lyngby spiller charmerende og pænt, men de får ingen point! Det får de heller ikke i Viborg.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*


FC Nordsjælland – FCK 2 (1-2)

FC Nordsjælland tabte til Silkeborg, i en kamp, hvor de langt fra ramte topniveau. Specielt ogfensivt haltede det… FC København var en tur i Tyrkiet onsdag, og det er virkelig en, der belaster… Københavnerne gik videre, og med den oplevelse, glemmes de trætte ben dog hurtigt. Den sikre sejr i Lyngby sidste fredag giver lidt ro på bagsmækken, og københavnerne har plads til “at efterlade alt “på banen i Tyrkiet. Skulle den her ende med et nederlag, er de stadig ikke faretruende langt fra toppen. Men det gør den ikke. FCK vinder.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Silkeborg – OB 1 (1-0)

Silkeborg er nyt tophold efter sejren i Farum. Til gengæld har de spillet europæisk i midtugen, og det er spændende at se, hvordan de reagerer på den belastning. OB fik sejren over AC Horsens efter en ikke overbevisende indsats, men bare det at kunne sætte tre point på kontoen kan betyde, at fynboerne kommer med et helt andet udtryk, end vi har set hidtil i sæsonen. En spændende kamp med mange ubekendte – men mon ikke Silkeborg trækker det længste strå. Adelgaard ude med karantæne for OB.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*


Brøndby – FC Midtjylland X (2-2)

Brøndby var dårlige i Aalborg! Og generelt ser de rigtig skidt ud, i forhold til, hvad vi forventer af dem. De mangler kvalitet – specielt i front, men indkøbene lader vente på sig… FC Midtjylland er i krise! 6 point i 6 kampe – av! Defensiven, orkestreret af Sviatchenko, fungerer slet ikke, og offensivt mangler der også meget. Nu er der en ny chef på sidelinjen, og det kan måske ændre på tingene. En tæt kamp i vente – 2-2.  Dalsgaard er stadig ude med karantæne for FCM.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar