18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 5. runde i Superligaen d. 18. – 21. august 2023

Den tidligere landsholdsspiller, Per Pedersen, er klar med dommen over mandagens Superliga-opgør mellem Viborg og Vejle. Der er kampstart kl. 19:00.

Serginho og Viborg spiller mandagskamp mod Vejle. Foto: IMAGO / Kent Rasmussen, Gonzales Photo

Serginho og Viborg spiller mandagskamp mod Vejle. Foto: IMAGO / Kent Rasmussen, Gonzales Photo

Superligaens 4. runde

FCN og FCK er gået i udbrud – de to mandskaber har været i en klasse for sig her i starten af sæsonen. FCN har endda udelukkende mødt modstandere fra sidste sæsons slutspil!

FCM vandt i Vejle, men møder Brøndby, FCN og AGF i de næste tre runder, så det er virkelig en test af, hvor langt de er kommet med ”Projekt Thomasberg”.

Vejle, Hvidovre og Randers ligner klubberne, der skal slås om at undgå nedrykning. Randers blev kørt midtover af FCN, og de sidste sæsoners store overraskelse sejler rundt.

Der tegner sig allerede nu et billede af top, midt og bund – vi må se, om denne runde bekræfter det.

Hvidovre – FC København 2 (1-2)

Fredag d. 18. august 2023 kl. 19:00

Hvidovre fik, uden Spelmann, point i Viborg. En stærk præstation på en, normalt, meget svær udebane.

FC København havde skiftet et halvt hold til OB-kampen. Offensivt var det ikke til at se i første halvleg; de spillede både godt og hurtigt. Skarpheden var dog en katastrofe. Københavnernes anden halvleg var langt under det niveau, vi ved de har. Paradoksalt nok var det der, de fik scoret begge mål.

FCK spillede en monster hård kamp i Prag tirsdag, men uanset de 120 minutter, er der bare ingen undskyldning i den her kamp mod fyraftensprofferne – den skal vindes!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FC Nordsjælland 2 (1-2)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 14:00

Silkeborg fik point i Aarhus i søndags. Fortjent nej, men vigtigt! Efter den her kamp venter FCK, så det kan blive småt med point de næste par uger.

Lucas Hey gled direkte ind i startopstillingen for FCN i Randers i søndags. Imponerende efter bare seks dage i klubben.

FCN er begyndt at rotere, Tverskov startede blandt andet på bænken. Men det ændrede intet. Nordsjællænderne havde bolden 66% af tiden, og brugte den fortrinligt.

To hold, der er vant til kunststoffet. Spillemæssigt er FCN bare mindst et niveau bedre i øjeblikket. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Lyngby – Randers 1 (2-0)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 16:00

Lyngby leverede en trist og uinspireret indsats i Brøndby. Det blev lidt bedre i starten af anden halvleg, men Finnssons røde kort umuliggjorde comebacket. Kikkenborg reddede Lyngby fra en ordentlig r… Hamaleinen i stedet for Hey så ikke godt ud, men han skal nok have lidt tid til at blive spillet ind.

Randers blev rundbarberet på eget græs af FC Nordsjælland, og er stadig uden sejre i Superligaen. Og nu 14 indkasserede mål i fire kampe! To sejre i 13 kampe er, hvad Bertelsen har præsteret efter, at han blev cheftræner.

Der er krise i Kronjylland. Det hænger slet ikke sammen, og selvom de har mistet et par vigtige spillere, bør de præstere bedre end tilfældet er.

To hold, der skal rejse sig igen. Vinder Lyngby, slår de et hul til Randers, og det vil de helt sikkert jagte. I sidste hjemmekamp vandt Lyngby 4-1 over FCM – de vinder også her. Finnsson er i karantæne for Lyngby.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

FC Midtjylland – Brøndby X (2-2)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 18:00

FCM imponerede ikke i Vejle, men en genialitet af Simsir gjorde forskellen. Sindssygt godt lavet altså! Franculino, der var ny i startopstillingen, fik også scoret et fint mål, og det var nok til en sejr i Nørreskoven. Vigtige tre point inden det svære kampprogram, der venter Ulvene de næste uger.

Brøndby rejste sig efter de seneste ugers skuffelser, og lagde et hårdt pres på Lyngby fra kampens start. Vallys viste igen, at han er en klinisk afslutter, og generelt spillede Brøndby en fin kamp.

Brøndby kommer til Herning med selvtillid, og de to hold deler i en velspillet kamp. FCM har Gartenmann og Ortiz i karantæne. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

OB – AGF X (1-1)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 20:00

Kadrii var tilbage i startopstillingen for OB i Parken i fredags. Helt fortjent! Og efter fem startminutter, hvor fynboerne var presset ned bag egen baglinje, spillede de ok med, og var farlige på kontra. At de i perioder stod meget langt tilbage på banen, er forståeligt nok. Dog FOR langt tilbage de sidste 30 minutter, og det kostede.

AGF blev snydt af VAR mod Silkeborg, men burde have vundet uanset. De spiller klogt, og OB kommer ikke til at overrumple dem med hurtige omstillinger.

Fynboerne kan ikke stille sig alt for langt tilbage i en hjemmekamp mod AGF, og når de skal skabe spillet, bliver de udfordrede.

Det bliver intenst og tæt mere end velspillet, den ender med en scoring til hver.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Viborg – Vejle X (0-0)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 19:00

Viborg havde chancerne i mandags mod Hvidovre, men en tam og uskarp offensiv gjorde, at de skuffende måtte nøjes med ét point. Der er nogle ting, der skal rettes til, og Grønning skal helst være klar igen, indenden anden oprykker kommer på besøg.

Vejle, Vejle, Vejle… Fire kampe, nul point og en mareridtsstart på comebacket i Superligaen.

Jeg gentager mig selv, når jeg skriver, at de i store dele af kampen spillede lige op med modstanderen (FCM), men der er simpelthen for lidt kvalitet i felterne.

Vild kasse af FCM’s Simsir, men han fik også rigtig meget plads. Og Vejles egen offensiv skaber nærmest intet.

Udekamp i Viborg er som udgangspunkt svær, men Viborg var ikke gode i mandags, så der er håb. Vejles ok defensiv sikrer dem ét point – den ender 0-0.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Superligaen sponsoreres af Expekt.

SpilXperten og Viborg FF: Disclaimer

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Superligaen

Skriv første kommentar

Skriv et svar