18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 5. runde i Superligaen d. 12. – 15. august 2022

Per Pedersen, tidligere dansk landsholdsspiller og nuværende Superligaekspert, byder på analyse og vurdering af 5. runde af Superligaen i 2022/2023. Og et rapt recap af 4. runde. Der er pres på, når Brøndby tager mod OB i en kamp mellem tabellens nummer 9 og 12.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Recap af runde 4 i Superligaen

Ingen hold er isolerede i bunden endnu, men der er ingen tvivl om, der er meget bekymrede miner i både Odense og Aalborg. Begge med ambitioner om top 6, men med bare ét point i sæsonens fire første kampe, skal de altså til at i gang!

Som du ser nedenfor, tror jeg begge klubber får point i denne runde  Brøndby er også skidt kørende, og den gode CV er sat ekstra under pres fra Jan Bech, der har meddelt at der er ”penge nok til indkøb”. Jamen dem afventer vi så!

Horsens gør det godt med begrænsede midler (og kvalitet), FC Nordsjælland viser en vild kynisme og har maksimumpoint – og så så det ud til, at FCK endelig kom i gang i derbyet, hvor de var klasser bedre end Brøndby.

Runde 5 står for, og jeg tror på en lille overraskelse i Brøndby, og også på at AaB besejrer førerholdet. Mange spændende kampe – for mig at se den mest spændende i Brøndby. Ikke fordi jeg er ”stribet”, men simpelthen fordi det er spændende at se, hvem af de to klubber, der kan spille sig væk fra bunden. Og taber OB igen – ja, så er det nok sidste gang, Andreas Alm sidder på bænken hos fynboerne..

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AC Horsens – FC Midtjylland 2 (0-1)

Horsens har flotte 7 point for 4 kampe, og de har såmænd bare scoret 2 mål. Deres offensiv er pivringe: I Randers havde de ét forsøg på mål, og det kom fra en forsvarsspiller efter 95 minutter.

Recepten for Gule må således være at undgå at komme bagud, for så er de færdige. Og FC Midtjylland! Av, av, av. Foran 3-0 i Lyngby, og så kunne de alligevel ikke vinde. Det øger presset gevaldigt på Ulvene, der SKAL vinde en pligtsejr i Horsens for ikke at gøre den dårlige start til en katastrofestart.  

Midtugebelastningen, og det generelle vilde kampprogram, gør det ikke nemmere. Positivt er det dog, at Evander igen er klar. Der er ingen tvivl om, Horsens overlader bolden til FCM og satser på god organisation og omstillinger. Jeg tror dog ikke, det holder. Ulvene vinder en snæver sejr. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

FC København – Randers 1 (3-1)

FC København var klasse mod Brøndby. Endelig viste Danmarks dyreste trup deres styrke. Hvis de kan være så fokuserede, hver gang de spiller, sætter de ikke mange point til. Kun keeper-Kalle virker ikke helt skarp, men der er hentet ny keeper ind, og det betyder nok at de skifter på den position.

Randers var ikke gode hjemme mod Horsens, men Egho fik scoret én gang, og da Horsens var nemme at holde fra chancer, var det jo nok. Vil de ha’ point i Parken, skal der dog en helt anden indsats til. FCK tager selvtilliden med til denne kamp, og det betyder klar hjemmesejr. 

Per Pedersen tror på: FC København -1,5 til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Viborg – Silkeborg X (2-2)

Viborg var selv skyld i, det ikke blev til point i Farum. I den tætte kamp brændte de mange chancer. Den sidste skarphed skal være der, hvis de vil ha’ point mod godt spillende Silkeborg. SIF drev gæk med AaB i mandags, og havde det ikke været for den ellers udskældte keeper, Posavec, havde Silkeborg vundet langt større.

Viborg spillede i midtugen, men de skal meget gerne have friske ben til den her kamp, da belastningen på Færøerne ikke var voldsom. Viborgs chance er at sidde tæt på Silkeborgs spillere, og bruge fysikken. Klarer de ikke det, bliver de kørt rundt i trekanter.

Jeg forventer en meget tæt kamp. Den ender uafgjort. Silkeborg har solgt Carstensen, og det kunne man egentlig ikke se i sidste uge, men det er selvfølgelig en svækkelse.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

AaB – FC Nordsjælland 1 (2-1)

AaB er skidt kørende og har nu ikke vundet i 11 Superligakampe i træk. Bekymrende. Bekymrende er også måden, de viste sig frem på i Silkeborg. De var nærmest til grin i anden halvleg.

På hjemmebanen plejer AaB dog at være bedre spillende, og det forventer jeg, vi ser mod Superligaens førerhold. AaB har 4-5 spillere i offensiven, som MÅ få gang målscoringen.

FC Nordsjælland er startet sæsonen forrygende, med 12 point efter 4 kampe. Det er fedt at se ændringen i deres spillestil, hvor de er meget mere kyniske end tidligere. Det har givet mange point allerede, og også mange flere end godt spil, for det har FCN ikke leveret så meget af. AaB HAR, som nævnt, gode spillere, og de vinder en dag igen. Jeg tror, det bliver her. Villadsen er i karantæne for FCN. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Brøndby – OB X (1-1)

Brøndby havde få faser af derbyet mod FCK, hvor de var bedst. De blev overmatchet og har nu fået en rigtig skidt start på Superligaen. Jeg ved godt, de missede et indkøb i sidste uge, men det undrer mig alligevel, at der ikke er hentet 2-3 forstærkninger.

OB spillede 25 godkendte minutter på hjemmebane mod AGF, og det var selvfølgelig alt for lidt. Ny målmand og nyt system gjorde det ikke, og OB er pt ikke bedre end den sidsteplads, de indtager.. Fynboerne skal håbe, nogle af de skadede spillere snart er tilbage, hvor specielt Ivancevic og Jebali er savnede.

Brøndby er i Basel torsdag aften, og de kommer givet til at bruge mange kræfter. Det kan få stor betydning mod slutningen af kampen. 2 hold, der har større forventninger til sig selv, kæmper her om en sejr, der kan flytte dem op midt i tabellen. Brøndby er favoritter, men de trætte ben koster.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,74 – SPIL HER >>*

AGF – Lyngby 1 (2-0)

AGF spillede en flot første halvleg i Odense. Højt pres, fart på, og god og chanceskabende fodbold. De var til gengæld ved at smide det hele på gulvet i anden halvleg, og der er ingen tvivl om, at Rösler har påtalt det i ugens løb.

Der blæser positive vinde over AGF, og de ligner pt et top 6-hold. Haugen og Mads Emil Madsen er allerede rigtig gode tilføjelser til truppen, og jeg er sikker på, Mølgaard også bliver det.

Lyngby må komme til Aarhus med en sindssygt god moral efter deres comeback mod FC Midtjylland. Super flot! Men de er stadig uden sejr, og der er svært at se dem overleve i ligaen – trods alt. Jeg er vild med deres tilgang til kampene. De spiller fremad og dejligt underholdende.

Hjemmeholdet er klare favoritter, og jeg er sikker de kommer med fuld energi og gejst. Det kan Lyngby ikke modstå. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar