18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 4. runde i Superligaen d. 11. – 14. august 2023

4. runde i Superligaen kommer buldrende denne weekend. Per Pedersen deler observationer, overvejelser og spilforslag til alle seks kampe endnu engang.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Superligaens 3. runde

Vejle var gode i Silkeborg i fredags, men præcis som den anden oprykker, Hvidovre, er de ikke kyniske nok i hverken det ene eller det andet felt. 

FC København smadrede svage Randers, og de virker ustoppelige. FC Midtjylland virker pt ikke som en seriøs udfordrer, mens FC Nordsjælland vist er det eneste hold, der kan følge med (i hvert fald så længe Nuamah er i klubben). 

Brøndby har meldt ud, at de skal med i jagten på guldmedaljer, men skal det ske, så skal CV altså få brugt nogle af de mange millioner, der er tilført spillerbudgettet. 

Det er nemt at skyde på Jesper Sørensen, men når der laves gigantiske personlige fejl, så er det altså svært. 

Viborg spillede en super kamp i Odense og vandt meget fortjent, mens OB skuffede fælt og igen beviste, at deres defensiv på ingen måde er top 6 værdig.

FC København – OB 1 (2-0)

Fredag d. 11. august 2023 kl. 19:00

FC København roterede i stor stil til sidste uges hjemmekamp mod Randers. Men det kunne man ikke se, for de smadrede Randers 4-0, og mestrene ser uhyggelige ud pt. 

Københavnerne spillede tirsdag mod Sparta Prag (en flot kamp for øvrigt), men med den trup, de har, er der ingen undskyldninger for ikke at vinde en hjemmekamp mod OB. 

Fynboerne tabte mandag hjemme til Viborg efter en forfærdelig indsats. Fynboerne mangler i dén grad en boldfast midtbanespiller. 

De satser, efter min mening, alt for meget på lange bolde til de hurtige folk i front. Det kan selvfølgelig blive en faktor i Parken, hvor man må formode, FCK kommer stormende. 

Men mon ikke Neestrup er for klog til at gå i den fælde og sætter mange boldfaste spillere på banen, som kan køre OB møre? 

Det er svært at se andet end en hjemmesejr her. 

Til statistikkerne (og jeg er ikke en af dem): OB har ikke vundet i Parken mod FCK de sidste 26 gange, de har mødtes.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Randers FC – FC Nordsjælland 2 (1-2)

Søndag d. 13. august 2023 kl. 14:00

Av for en rundbarbering i Parken. Det var ingen overraskelse, at Randers tabte, men måden, de præsenterede sig på, var skidt, og 7-1 havde vel været et mere retvisende resultat. 

Randers har ikke vundet endnu i denne sæson. Faktisk er det ni Superligakampe siden, de har vundet. Og nu kommer førerholdet fra FC Nordsjælland på besøg. 

FCN besejrede Brøndby 3-1, og det var igen med Nuamah i en hovedrolle, og generelt virker Tigrene bare godt afstemt, og indkøbene af Tverskov og Ingvartsen ser super ud. 

Lucas Hey blev købt i mandags, og det ser også yderst fornuftigt ud. FCN spiller torsdag i Rumænien, og det kan godt belaste både fysisk og mentalt. 

Så Randers har måske en chance her. Men bedømt på det, vi har set hidtil i ligaen, er FCN klasser bedre pt, og de vinder.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Vejle Boldklub – FC Midtjylland 2 (1-2)

Søndag d. 13. august 2023 kl. 14:00

Vejle gjorde det glimrende i Silkeborg. De stod ikke så lavt som ventet men tog kampen op med hjemmeholdet! I store perioder af kampen var de faktisk det farligste hold. 

Efter 75 minutter ebbede kræfterne ud, og Silkeborg fik et par chancer og altså også den i overtiden, der betyder, at Vejle stadig har 0 point efter 3 kampe. 

FCM blev kørt over i Lyngby. Cho, Olsson og Simsir blev sparet, og det er truppen åbenbart ikke bred nok til. 

Det var en forfærdelig indsats, og Ulvene skal stramme gevaldigt op inden kampen torsdag på Cypern og den her test mod Vejle, der med garanti heller ikke bliver let. 

FCM har Gartenmann i karantæne, og så har de, som ventet, solgt Isaksen. Men de SKAL simpelthen vinde den her, og det gør de knebent.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brøndby IF – Lyngby BK X (1-1)

Søndag d. 13. august 2023 kl. 16:00

Brøndby tabte i Farum, og igen var det efter en ellers godkendt indsats i de første 45 minutter, men hvor det helt banale går galt efter pausen. 

Mod OB kostede det mål, at Hedlund ikke gad tackle, og i Farum var det Heggheim, der, som den eneste, ikke hoppede i frisparksmuren. 

Lyngby var fremragende i hjemmekampen mod FCM. 4-1! Fantastisk flot, og Lyngby har faktisk spillet til mere end de 4 point, de har fået mod FCK, Viborg og FCM. 

Det er en imponerende start på sæsonen! Nu dog uden Lucas Hey, der er solgt til FCN, og det gør selvfølgelig nas. 

Brøndby er favoritter på hjemmebanen, og de er under stort pres, men Lyngby overrasker og kæmper sig til en uafgjort.

Per Pedersen tror på: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*

AGF – Silkeborg IF 1 (2-0)

Søndag d. 13. august 2023 kl. 18:00

AGF var mærkede efter 5 kampe på 2 uger, men de kørte alligevel en forholdsvis kontrolleret sejr i hus i Hvidovre. 

Nu har de haft en normal træningsuge inden denne kamp, og de vil helt sikkert møde mere friske frem.  

Silkeborg havde problemer med at dominere Vejle i hjemmekampen sidste fredag. 

På hjemmebanens favoritunderlag havde de svært ved at spille sig frem til chancer, og de var faktisk farligst, når der blev slået en lang bold til Adamsen. 

De vandt dog på en scoring i overtiden, og de har dermed fået en acceptabel sæsonstart. 

AGF ser solide ud uden at sprudle, og det fysiske tryk, de kan lægge på SIF, er nok til at sikre sejren.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Viborg FF – Hvidovre IF 1 (3-1)

Mandag d. 14. august 2023 kl. 19:00

Viborg var virkelig gode i Odense i mandags. Zalatel var tilbage, og begge nyindkøbene, Andrade og Thomas, var stærke. Det er godt set af den sportslige ledelse.

Havde Viborg været skarpere, havde de vundet med 3-4 mål i Odense. 

Hvidovre gik virkelig til stålet mod AGF, og mellem felterne spillede de helt lige op med aarhusianerne. 

Men da Qamili udgik efter 20 minutter, døde offensiven fuldstændig, og oprykkerne kunne ikke true AGF. 

Hvidovre har meldt ud, at 4 af de skadede er retur til denne kamp. Men i hvilken forfatning? 

Kan Viborg holde niveauet fra i mandags, bliver det her en sikker hjemmesejr. Det tror jeg, de kan.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Superligaen sponsoreres af Expekt.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Tips fra Superligaen

Skriv et svar