18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 4. runde i Superligaen d. 5. – 8. august 2022

Per Pedersen, tidligere dansk landsholdsspiller og nuværende Superligakender, giver her sin analyse og vurdering af kampene i 4. runde af Superligaen i 2022/2023. FCK møder Brøndby i sæsonens første New Firm på søndag.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 4 i Superligaen

Runde 3 husker jeg mest for de mange brændte chancer. AaB skulle helt sikkert ha’ haft mere end 1 point mod Horsens, og FCK og Brøndby havde ikke tabt, hvis de havde haft skarpere folk i front.

Når det er sagt, er det vildt imponerende, at de nye tophold gør det så godt! Horsens med 3 clean sheets, Viborg, der både kan spille europæisk og score 4 mål mod mestrene, og Silkeborg, der bare fortsætter, hvor de slap i sidste sæson. Og FC Nordsjælland har stadig maksimumpoint efter sejren over Lyngby.

AaB og OB ser ikke godt ud, især fynboerne er fuldstændig væk og fortjener fuldt ud den sidsteplads, de pt sidder på. Men sæsonen er ung, og næste uge er der nye emner og nye hold i fokus – for i den utroligt jævnbyrdige række sker der altid noget uforudset.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Randers – Horsens 1 (2-0)

Randers så ikke for godt ud i Aarhus. Carlgreen er i topform og sikrede dem point, men spillemæssigt var det ikke prangende, hvad de præsterede. Odey er helt væk, ham skal Hestene ha’ i gang.

Horsens er solide! I udekampen mod AaB havde nordjyderne bolden mest, men held og en god målmand gjorde, at Horsens ikke tabte.  For tredje gang spillede De Gule til nul, og det er jo alt andet end lige et godt udgangspunkt for at få point.

Denne gang tror jeg dog ikke, det går længere. Randers vinder på hjemmebanen. Horsens har solgt deres førsteangriber Tengstedt, og så vi må se, hvad det gør ved holdet. Hans fart kommer de til at mangle.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Lyngby – FC Midtjylland 2 (0-2)

Lyngby spillede fint med i Farum mandag aften. Men de laver simpelthen for mange fejl, og det bliver straffet på Superliganiveau. De spiller ellers fin fodbold og er spillemæssigt et frisk pust i ligaen. Men det er ikke nok.

FC Midtjyllands midlertidige cheftræner, Henrik Jensen, fik en fantastisk start med storsejren i Odense. Jeg var selv på stadion, og man kunne godt se, Ulvene var usikre. Men da de først fik scoret til 2-1, så de sig ikke tilbage, og de tager en kæmpe portion selvtillid med til denne kamp. Også selvom de blev rundbarberet i Lissabon tirsdag. Kan ikke huske, jeg har set et dansk hold være sådan skilt ad!

Men det betyder jo så, at de ikke behøves spare spillere til næste uges returkamp, for de er stensikkert ude af Champions League-kvalen. Jeg kan ikke forestille mig, at det her ikke bliver udesejr.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland -1,5 til odds 2,86 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Viborg X (1-1)

FC Nordsjælland udnyttede Lyngbys fejl i mandags, og unge Mads Hansen scorede begge mål i sejren. Spillemæssigt var det ikke top, men FCN viser en kynisme, vi ikke så sidste sæson. Og helt mærkeligt at se dem i store perioder af kampene have MINDRE boldbesiddelse end modstanderne. Men det virker!

Viborg leverede en toppræstation og besejrede FCK. Meget imponerende, specielt når man tænker på, de også spiller europæisk fodbold og er meget hårdt belastede pt. De rejste sig efter et målmandsdrop og vandt alligevel. De har bare et højt bundniveau og kan drille alle i ligaen.

Det bliver tæt i Farum – uafgjort! Viborg spiller europæisk onsdag, men en kamp mod et hold fra Færøerne bør ikke være den store belastning.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,64 – SPIL HER >>*

FC København – Brøndby 1 (2-1)

Begge de her mandskaber brændte KÆMPE chancer sidste weekend og tabte til henholdsvis Viborg og Silkeborg. 3 point efter 3 kampe er en skuffelse for begge hold, så der står virkelig meget på spil i denne kamp – også selvom vi er tidligt på sæsonen.

FCK har en dyr trup, men den præsterer ikke godt nok. Jeg synes, de blev snydt ved Viborgs straffespark, men uanset skal de styre en kamp mod Viborg – og vinde den. Brøndby spillede en rigtig fin kamp i Silkeborg, men de brændte vanvittige chancer.

Det bliver intenst i Parken, og hjemmeholdet er selvfølgelig favoritter. Brøndby spiller en hård kamp mod Basel torsdag, og det tærer på kræfterne. Det bliver afgørende. Daramy er tilbage hos FCK. Mon ikke han lige skal i gang, jeg så ham spille U21 for halvanden måned siden, og det var ikke ret godt. Men i de trygge rammer kan han måske blomstre igen?

Per Pedersen tror på: Begge hold scorer til odds 1,81 – SPIL HER >>*OB – AGF 2 (1-2)

Inklusive træningskampe har OB i denne sommer lukket 18 mål ind i 6 kampe, og de har ikke vundet endnu. Fynboerne ”sejler rundt”. Vil OB gøre sig forhåbninger om top 6, skal de snart i gang med at vinde kampe. Defensiven er værst, men offensivt er der ingen fart og ideer. Martin Hansen er hentet, og mon ikke det betyder et målmandsskifte på Fyn…? Frøkjær blev skadet sidst og er nok ikke med her – sammen med de 5-6 andre “startspillere”, der også er ude.

AGF er et forandret hold sammenlignet med foråret. Meget mere udtryk, fart og løb gennem kæderne fra midtbanespillerne. Men trods store chancer fik aarhusianerne ikke scoret mod Randers. Så uskarpe er de ikke en gang til, og mod OB er chancerne gode for at få scoret med de stribedes defensiv in mente. Mon ikke OB skifter system? Det tror jeg. De skal på en eller anden måde have stoppet blødningen i forsvaret. AGF er ligeglade, for de vinder! 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Silkeborg – AaB 1 (3-1)

Silkeborg vandt over Brøndby i en super kamp. Silkeborg spillede ikke op til deres bedste, men med en målscorer som Helenius er det bare lettere at vinde kampe. Det mål, han scorer mod Brøndby, er simpelthen en verdensklasseafslutning! Silkeborg må være glade pt; for enten beholder de deres spillere i transfervinduet, eller også tjener de virkelig mange penge. Der må ligge store bud på 5-6 af spillerne, og ellers kommer der det.

AaB måtte skuffende nøjes med uafgjort hjemme mod oprykkerne fra Horsens. Det er ikke den standard, AaB gerne vil repræsentere, så der er noget at arbejde på. Det skal retfærdigvis siges, at AaB spillede sæsonens hidtil bedste og var uheldige med ikke at få scoret. Det ændrer dog ikke på, at de bare har ét point efter 3 kampe, og tager man foråret med, er det nu 11 kampe i træk, de ikke har vundet. Pres på AaB, og det er der også efter denne kamp. Silkeborg vinder hjemme på Jysk Park. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar