18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 32. runde i Superligaen d. 24. maj 2021

Skal det lykkes for Brøndby at sikre sig den første Superliga-titel siden 2005, eller bliver de slået på målstregen af FC Midtjylland? Per Pedersen er klar med en optakt til den 32. og sidste runde i Superligaen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Sønderjyske – AaB 2 (1-2)

Sønderjyske var pivringe i Horsens torsdag, men vandt alligevel. To gigafejl af Horsens sendte pointene til Haderslev. Og nu kan de nøjes med uafgjort for at få syvendepladsen. Men gode er de altså ikke. Det er de andre i nedrykningsspillet heller ikke, så måske er det ok, at Sønderjyske fører an. AaB vandt over Vejle. En sløj første halvleg blev afløst af en ok anden, hvor AaB profiterede af Vejles røde kort. Sejren var fortjent nok, men en tvivlsom VAR-kendelse var med til at gøre, at de 3 point blev i Aalborg. Jeg har ikke dommerkort, men den var eddermame tynd… Det her er en klokkeklar finale om en Europa Playoff mod AGF. AaB skal vinde, så de er tvunget til at satse. Spiller for spiller er nordjyderne bedst, og det tror jeg, de viser..

Per Pederson tror på: 2-tallet til odds 2,37 – SPIL HER >>*

Vejle – Lyngby 1 (2-0)

Vejle tabte i Aalborg efter en middel kamp. Det var ikke en dårlig indsats, men de rødblusede imponerede heller ikke. De har intet at spille for i denne kamp, men det har Lyngby jo heller ikke. Lyngby var bedst mod OB, men tabte. Hjemme i Nørreskoven tror jeg, at Vejle vil slutte godt af. Så selv uden karantæneramte Ezatolahi og Ramadani tror jeg, at Vejle er bedst. Lyngby har også en mand i karantæne – vigtige Rømer, og kan forøvrigt tabe deres syvende kamp i træk!

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

OB – Horsens X (1-1)

OB var ikke gode i Lyngby, men de vandt alligevel… OB har spillet en skuffende sæson igen, og uanset resultatet her kan det ikke diskuteres, at fynboerne igen har underpræsteret. Horsens var bedst hjemme mod Sønderjyske, men to børnehavefejl betød nederlag – det første i 5 kampe. Horsens ser trods alt mere solide ud end længe, og i denne betydningsløse kamp vil holdene ikke gå gennem ild  og vand for at vinde. Halvkedelig kamp i vente – og uafgjort. Brajanac er ude for ACH med karantæne. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Randers – FCK 2 (1-3)

Randers tabte i Farum – de lignede til dels et hold, der havde skruet lidt ned for intensiteten og er klar til sommerferie… De ender som nr. 6 i en, for dem, fantastisk sæson – bravo! FC København vandt, i en af de bedste kampe i denne sæson, over FC Midtjylland og kan – med held passere FCM og hente sølvmedaljer.  FC København er vilde i øjeblikket – de spiller klassebold, og i deres seneste ni kampe er der scoret mindst 3 mål! Det bliver der også her – og københavnerne tager en sikker sejr. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – AGF 1 (1-0)

FC Midtjylland er i resultatmæssig krise… 4 point i de seneste 5 kampe, men altså stadig med en mulighed for at blive mester – den her sæson har virkelig været underlig, og mesterskabet været billigt til salg. Cajuste og Cools er ude med karantæne, men truppen er så stærk, at det klarer de fint.  Om de så får den nødvendige sejr er en anden sag. AGF lægger sig ikke frivilligt. De har ikke noget at spille for, men det havde de heller i torsdags, hvor de leverede en herrefight mod Brøndby. Men en mareridtskamp af Hausner kostede dem point(s). FCM SKAL vinde, og de hiver en kneben sejr hjem.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland vinder med præcis ét mål til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Brøndby – FC Nordsjælland 1 (2-1)

Brøndby var en del af en flot fight i Århus. Brøndby startede kampen godt, men da Frendrup fik rødt, røg initiativet til AGF. På hårdt arbejde og en AGF-brøler af dimensioner fik de alligevel sejren, og skal nu “bare” vinde sidste kamp for at kunne hæve DM-pokalen.  FC Nordsjælland vandt over Randers i sidste hjemmekamp og ender som nr 5. Igen en godkendt sæson, men i denne kamp er der intet at spille for, og ja, de kan spille frit, men mod en topmotiveret modstander er det ikke nok. Brøndby elsker at møde FCN, der må betegnes som deres ønskemodstander. Brøndby har ikke tabt til FCN de sidste 14 kampe! Lindstrøm er stadig ude med karantæne, Frendrup det samme, og det er en kæmpe svækkelse, men der må være ild i Brøndby for at slutte en fantastisk sæson med en sejr. De spiller trods alt for mesterskabet. OBS!! Hedlund er i karantænefare efter sin udtalelse i pausen om, hvor dommeren bor :). Men om han får det, er ikke afgjort i skrivende stund. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,35 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar