18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 32. runde i Superligaen d. 21. – 22. maj 2022

Den tidligere landsholdsspiller, Per Pedersen, dissekerer den 32. og sidste runde af Superligaen. Guld, sølv og bronze, samt nedrykninger, er på plads – men Suppen fortjener altid opmærksomhed!

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 32 i Superligaen

Guld, sølv, bronze – og begge nedrykkere – er på plads, så det er ”de små ting”, der er på spil i denne sidste runde. Mest spændende er det at se, hvem der får den omdiskuterede syvendeplads, og så er det jo først i næste uge, vi ser, hvem OB eller Viborg skal møde i kampen om europæisk fodbold. Det kan både blive Randers, AaB og Brøndby. Kvaliteten i Superligaen 21/22 har ikke været stor, niveauet har været skuffende, men til gengæld har der virkelig været spænding. Mest opløftende har det været at se, hvor flot oprykkerne (Silkeborg og Viborg) har klaret sig, mens de største skuffelser, set gennem mine briller, har været AGF og Sønderjyske. Og uanset, at OB slutter sæsonen fint af, har det været for dårligt, at ”Striwerne” igen ikke kom i top 6. Jeg er stadig ”fan” af Superligaen, og glæder mig til det går løs igen allerede fra midt i juli.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AGF – FC Nordsjælland X (1-1)

AGF reddet af FC Nordsjælland, der i sidste runde besejrede Vejle… Helt vildt at GF i den grad skal hjælpes til overlevelse, men så skidt har det været i denne sæson. 0-1 i Viborg var ikke ”slemt”, men måden man præsenterede sig på, var igen katastrofal. Direktør Nielsen fredede efter kampen sportsdirektøren, og så er der vist kun én at stille til ansvar… David må være på vej UD! Jeg er ikke tilhænger af den løsning, og den populære nordjyde bliver ikke let af efterfølge i Aarhus. Men de kan jo ikke fyre 25 spillere, så det kan vist kun blive sådan… Denne kamp er fuldstændig uden betydning; begge mandskaber trænger til, og venter på, sommerferie. Skulle den betyde en smule for et af holdene, er det AGF, der nok gerne vil have en sejr for første gang i 14 kampe. Det vil være rart at få brudt den dårlige stime, inden Mortensen, Bundo osv. ifører sig Speedos næste uge. Spillemæsssigt ligger det til FCN, der har fået sig stabiliseret den seneste måned. Men ”sommerkampen” bliver uden den store intensitet, og den ender 1-1. Nagalo stadig i karantæne for FCN.

Per Pederson tror på: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Vejle – OB 2 (1-2)

Vejle ”døde” endegyldigt med nederlaget i Farum. De kæmpede ok, men generelt har det bare været en skuffende sæson, og nedrykningen fortjent. At deres ejer giver den danske dommerstand skylden for nedrykningen kan man jo bare ryste på hovedet af, og mon ikke Henrik Tønder og resten af den dygtige administration i Nørreskoven ikke er specielt stolte af den udmelding. Inden den ventede udrensning af truppen begynder, skal denne kamp spilles – og overståes. OB har stadig noget at spille for, men mon ikke de sparer alt, der bare har en vabel på tåen – så de kan stå skarpest muligt til pokalfinalen torsdag mod FC Midtjylland. Kampen er til gængæld en chance for ”de yderste mandater” til at spille sig på hold til den store kamp. Så motivation og kvalitet peger fynsk vej – de får den blot tredje udesejr i sæsonen!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – Viborg 2 (1-2)

Sønderjyske kan passere Vejle med en sejr her (hvis Vejle taber), men det ændrer intet i det store billede. Så sønderjyderne er med garanti ikke supermotiverede her, selvom det selvfølgelig vil være rart med en sejr i sidste superligakamp. Det er Viborg til gengæld – de kan med bare ét point sikre sig en kamp om at spille europæisk. Efter et par sløje uger, kom de grønblusede fint tilbage på sporet med en fortjent sejr over AGF, og deres niveau er bare bedre end Sønderjyskes. Begge hold lever højt på fysik, men den nævnte motivation bør give Viborg de procenter mere, der afgør kampen til deres fordel. Gartenmann er i karantæne for Sønderjyske.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

FCK – AaB 1 (3-0)

Mestrene skal fejres, og ingen tvivl om at der bliver fest i Parken. Københavnerne har fået meget kritik for deres spil gennem sæsonen. Med rette, synes jeg, men de var altså gode i Randers, i store perioder af kampen, og vandt fortjent. AaB har fuldstændig tabt sutten og fået bare ét point de seneste 6 kampe… Bronzen er væk, og nu handler det om at holde Brøndby under sig. Thelander, Granli og Fossum er i karantæne, og uden de spillere, lykkes det ikke. Heller ikke selvom FCK mangler begge midterforsvarere, Vavro og Khocholava. Løverne slutter sæsonen af med en sikker sejr – og AaB dumper ned som nummer 5.

Per Pedersen tror på: FCK -1,5 (AH) til odds 2,40 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Randers 1 (2-0)

FC Midtjylland havde ingen guldchance allerede i mandags, men leverede en flot, flot indsats og smadrede Silkeborg fuldstændig på plasticgræsset i Silkeborg. Imponerende! FCM vil givetvis rotere lidt, da de jo har pokalfinale mod OB i næste uge, men uanset, så stiller de altså med 11 meget dygtige spillere. Randers skal vinde i Herning, hvis de skal have en chance for at blive nummer 5, og den sejr vil de selvfølgelig jagte. Deres niveau har været meget middel hele slutspillet, og trods det, at FC Midtjylland intet har at spille for, så er det svært at se kronjyderne få point. Sølvvinderne slutter sæsonen med en sejr.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Brøndby – Silkeborg 1 (2-1)

Brøndby har fået vendt bøtten, med 4 point i de seneste to kampe; udekampe mod FCM og AaB. Specielt i kampen søndag mod AaB var de stærke, og enormt aggressive, og dejligt for udskældte Hedlund at få scoret igen… Brøndby jagter fjerdepladsen, og mod Silkeborg, der allerede har vundet bronze, bør de vinde. Silkeborg lignede i hvert fald et hold på sommerferie i mandags, hvor FC Midtjylland kørte dem fuldstændig over. Brøndby store favoritter i denne kamp, og det lever de op til.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar