18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 31. runde i Superligaen d. 19. – 20. maj 2021

Der resterer bare to runder i Superligaen, og der er fortsat tre hold, der kan vinde guld. To af disse mødes tirsdag aften, når FC København tager imod FC Midtjylland. Andetsteds er Brøndby på besøg hos AGF om onsdagen, og i denne artikel går Per Pedersen tæt på samtlige rundens seks opgør.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


AaB – Vejle 1 (2-1)

AaB var igen ringe i hjemmekampen mod Horsens, de er enormt ustabile! Topniveaet er højt, men der er dælme langt imellem, at vi ser det… Positivt at Hiljemark igen viste fremgang i de minutter, han fik – det bliver spændende at følge ham, Lucas A. etc. efter sommerferien… Vejle spillede 2-2 med OB i en underholdende forestilling. Ingen af mandskaberne kunne bruge et point til meget i bestræbelserne på at nå syvendepladsen, og det samme gælder her. AaB kan vel for pokker ikke spille den tredje ringe kamp i træk, så jeg giver overhånd til nordjyderne. AaB har godt nok ikke besejret VB på hjemmebane siden 2007, men det kommer her.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,97 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Randers X (2-2)

FC Nordsjælland spillede en skidt kamp i Århus. Det virkede som om, FC Nordsjælland havde sluppet foden fra speederen, og nu bare venter på at sæsonen skal slutte. FCN er dog altid gode hjemme, og Kamaldeen vil nok helt sikkert gerne sige pænt farvel i sin sidste hjemmebanekamp (han bliver helt sikkert solgt), og så er FCN altså bare gode i Farum. Der er sagt meget positivt om Randers i denne sæson, og det bliver ikke mindre efter den flotte kamp i Herning i søndags. Imponerende efter pokalsejren i den grad at kunne spille op med FCM – og så endda uden 3 stamspillere! Til denne kamp er Egho og Lauenborg væk med karantæne, men Randers har vist, at de uanset hvad stiller med slagkraftigt hold. God underholdning i vente i en kamp uden den store betydning – 2-2.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

FCK – FC Midtjylland X (1-1)

Feeeed kamp i Parken. FCK var bedst mod Brøndby, men generelt var det en kamp på et super højt niveau og med en fantastisk kulisse – bravo. FCK har stadig muligheden for guld eller sølv, og den skal de selvfølgelig jagte her. FC Midtjylland var ikke gode mod Randers, og de mangler generelt fart i deres spil. Midtjyderne plejer dog at have et godt tag på FCK i Parken, og den her kamp bliver mere en duelkamp end en kamp med fart. FC København vil som nævnt gå mest efter de 3 point, mens FCM som udgangspunkt vil være tilfredse med et enkelt point for så at kunne afgøre tingene hjemme mod AGF. Paulinho stadig ude med karantæne for FCM.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


AC Horsens – Sønderjyske X (1-1)

Horsens hentede fortjent point i Aalborg, og de viser hele tiden fremgang, selvom de jo intet har at spille for. Derfor er den her kamp også en helt åben affære… Jeg er imponeret over sejrsviljen hos østjyderne – mere end det spil, de viser. Sønderjyske har til gengæld skuffet mig gevaldigt, men i en halvkedelig forestilling mandag aften fik de alligevel en sejr og ligger nu i front til syvendepladsen. Glen R. har stadig en flok hårdtarbejdende spillere, men der burde være mere spillemæssig kvalitet i den trup! Måske i næste sæson…? Sønderjyske får ikke brudt Horsens ned – den her ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Lyngby – OB 2 (1-2)

Lyngby er uden noget at spille for, mens OB med held og 2 sejre måske stadig kan nå syvendepladsen… Det bør man kunne se i den her kamp! Lyngby spillede fint med bolden mandag i Sønderjyske, men var tandløse. De har fuldstændig tabt pusten, og har 5 nederlag i de seneste 5 kampe. OB skal finde den aggressive stil frem, der overraskede AaB for 14 dage siden, og det tror jeg Hemmingsen har fortalt sine spillere. Det vil stresse Lyngby, og give mulighed for at få lagt et ordentligt pres. Overlader fynboerne initiativet til Lyngby, kan de blive kørt rundt af de gode boldspillere. OB’s offensiv er ikke ligefrem berusende, men de vinder i Lyngby! Målløst er det ikke endt mellem de to hold siden 1999, og det gør det heller ikke her.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

AGF – Brøndby 1 (2-0)

AGF tævede FC Nordsjælland uden den store modstand, og er nu sikker på top 4. Bronzen når de vist ikke – det kræver 2 sejre, og de skal til Herning i den sidste kamp… Men en kamp mod BIF er bare altid højdepunktet i enhver AGF-sæson, så ingen tvivl om, at GF kommer ud med god energi. Brøndby manglede lige 20 % af, hvad de ellers har vist i denne sæson, så i en ellers flot kamp tabte de i Parken. Chancen for guld er lille, og kræver helt sikkert en sejr her. Men fraværet af Lindstrøm og Jung er virkelig skidt for dem. Lindstrøm er bare stjernen, og bindeleddet til Uhre og Hedlund, på det ellers gode og homogene hold. Det forringer deres offensiv så markant, at jeg tror de ikke scorer – det gør AGF til gengæld og får en sejr i årets sidste hjemmekamp.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar