18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 31. runde i Superligaen d. 15. – 16. maj 2022

Den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen klæder dig på til næstsidste runde i Superliga-grundspillet. Kan midtjyderne holde liv i titelkampen, eller får vi en afgørelse nu?

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 31 i Superligaen

Vejle holdt liv i håbet om overlevelse med sejren over et, igen, svagt AGF-hold. Men det er desværre ikke nok for Vejle. De henter ikke 3 point + målforskellen i de sidste 2 kampe. Og i toppen var det et gigantisk setback for FCM, at Brøndby fik udlignet… De henter ikke FCK, er min påstand, så skal de ha’ en titel i år, skal de vinde pokalfinalen over OB. Brøndby er kommet en smule i gang, selvom sejre ikke er noget de får på Vestegnen i øjeblikket. Silkeborg napper bronzen, Viborg får måske en kamp om europæisk fodbold – og måske afgøres alt først i sidste runde af Superligaen? Jeg tror dog, at flere af tingene falder på plads allerede søndag. 🙂

Odds på Superligaen

*Reklamelink


FC Nordsjælland – Vejle X (1-1)

FC Nordsjælland fik 1-1 i Sønderjyske, trods 10 mod 11 i 60 minutter… Flot klaret. Når det er sagt, så var det tydeligt at se, at de ikke har noget at spille for. Det hele gik lidt langsomt og trægt. Nagalo i karantæne for FCN, og Mucolli og Albentosa det samme for Vejle i denne kamp. Vejle, der fik endnu en runde med håb om Superliga i næste sæson med sejren over AGF. Meeen… Det ender skidt for Vejle, selv om de skal ha’, at de kæmper for sagen. Det er ikke nok, men de har en kæmpe motivation med til Farum. På kunststofbanen er det dog ikke nok. 

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

OB – Sønderjyske 1 (2-0)

OB spillede 1-1 mod Viborg og er stadig i spil til syvendepladsen. Fynboerne var ikke gode, men de er bare inde i en periode nu, hvor de ikke taber. Sønderjyske kunne ikke vinde over FC Nordsjælland, selvom de spillede en mand i overtal i en time og førte… For Gud ved, hvilken gang, satte de en føring over styr, og de er fortjente nedrykkere. Resten af sæsonen skal bare overstås, så motivation til den her kamp har kun fynboerne. Det gør den helt store forskel – sikker sejt til hjemmeholdet.

Per Pedersen tror på: OB -1,5 (AH) til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Randers – FCK 2 (1-2)

Randers spillede 2-2 mod AaB, og det rykkede ikke noget. Skal de nå aalborgenserne, skal de vinde, så det bliver sejr de jagter mod FCK. FC København overfaldt Silkeborg i Parken, og det vandt de på. Spillemæssigt var det et lige opgør, men en skarp Johannesson og et godt forsvar gav en fortjent sejr. Diks og Boilesen i karantæne for Løverne, mens Simon Graves ”sidder den af” for Randers. FCK kommer ikke til at sætte til her! Jeg tror, de bliver mestre i Randers. 

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

AaB – Brøndby X (1-1)

AaB kom en smule tættere på Silkeborg i onsdags, men ikke nok… De skal vinde de sidste kampe, hvis de skal ha’ chance for bronze, så der bliver gang i den her. Men Brøndby er kommet ud af den dårlige stime, og fik point i Herning i torsdags. Fortjent nej, men godt for selvtilliden. Et tæt opgør i vente, og de to hold deler. Også selvom Maxsø igen må afsone karantæne. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,74 – SPIL HER >>*

Viborg – AGF 1 (2-0)

Viborg var bedst i Odense, men måtte nøjes med 1 point. Det gør dog, at de stadig er i førersædet i nedrykningsspillet. AGF skal prise sig lykkelige over, at Vejle og Sønderjyske har været SÅ ringe i denne sæson, for ellers var aarhusianerne sikre nedrykkere. 0 sejre i de seneste 12 kampe, det er jo vanvittigt! Og spillet ER ikke til mere. Derfor er hjemmeholdet store favoritter her, og det lever de op til.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FC Midtjylland X (2-2)

Silkeborg tabte i Parken mod FC København. SIF leverede ok i mange perioder i kampen, men kunne ikke modstå FCK’s fysik. SIF ligger dog stadig rigtig fint til i forhold til bronzen, og kan med en sejr her afgøre tingene. FCM tabte nok chancen for guld med Brøndbys overtidsscoring. Ulvene skal selvfølgelig gå 100 % efter chancen endnu, og det giver en fed kamp her. To gode hold spiller uafgjort. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,72 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar