18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 30. runde i Superligaen d. 14. – 17. maj 2021

Brøndby spillede sig tilbage i guldkampen med sejren over FC Midtjylland i sidste runde. I denne runde venter New Firm, og spørgsmålet er, om ærkerivalerne fra FCK har succes med at stikke en kæp i hjulet på Niels Frederiksens maskine. Den tidligere landsholds- og ligaspiller, Per Pedersen, gennemgår samtlige kampe fra Runde 30 i Superligaen i denne artikel.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Vejle – OB (1-2)

Vejle tævede Sønderjyske og er nu sikret endnu en sæson i Superligaen – FLOT!! Deres individuelle kvalitet afgjorde kampen mod Sønderjyske – samtidig med at sønderjyderne sparede spillere forud for pokalfinalen torsdag. Kolinger er i karantæne for Vejle, og det er virkelig ikke godt for dem – han har været intet mindre end fremragende! OB spillede sin klart bedste halvleg under Hemmingsen, og burde ha’ ført med mindst 3 mål, inden AaB-kampen blev afgjort af VAR. OB spillede med højt pres, stressede hele tiden AaB, og det skal de fortsætte med. Fynboerne har mange skader, men uanset om flere bliver klar, skal de holde fast i Fenger og hans fart. Og så lader det til at Oliver Christensen er tilbage mellem stængerne igen – en giga forstærkning af fynboernes defensiv. OB har tabt til Vejle i alle 3 indbyrdes opgør i denne sæson – det tror jeg ikke, de gør igen. Et enkelt point kan ingen af de to hold bruge til noget, så mon ikke der bliver god fart på i Nørreskoven… OB har kun scoret 13 mål i de 15 kampe i 2021, og den statistik tror jeg, de gør noget ved – udesejr.

Per Pederson tror på: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Randers 1 (3-0)

FC Midtjylland tabte i Brøndby. Ja, de var 10 mand i godt en halvleg, men selv før udvisningen var de næstbedst, og skabte ikke meget. De har dog stadig afgørelsen i egne hænder, og er også min favorit til guldet. De har bare så meget kvalitet, at de er svære at holde nede ret længe af gangen. Randers tabte til AGF, men sparede spillere til torsdagens pokalfinale. Randers’ solide kvalitet og høje bundniveau skaber problemer for de fleste hold, men mon ikke torsdagens kamp sætter sine spor. FCM skal holde tempo og spille med tålmodighed, så skal de nok køre den her sikkert hjem… Paulinho er i karantæne efter det røde kort i Brøndby.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland -1 (EH) til odds 2,06 – SPIL HER >>*

AaB – Horsens 1 (2-0)

AaB var ikke gode i Odense, de fortsætter altså de svingende præstationer. Skal de følge mønsteret, skal de spille en super kamp mod allerede nedrykkede Horsens, og som det eneste hold med noget at spille for, bør de kunne sætte sig op til en sejr her. Lucas Andersen er med igen, og Hiljemark fik comeback i Odense. Ross og Ahlmann er retur fra karantæne, så banen er kridtet op til AaB-dominans. Respekt for Horsens, der søndag vandt i Lyngby. Jeg mødte Jens Berthel Asou forleden, og fik en fin snak med denne sympatiske fyr. Han var selvfølgelig glad for den fine sejr, men ellers tænker jeg han allerede er i gang med at gruble over, hvordan har får Horsens tilbage i Superligaen om et år… Det er tæt i toppen af nedrykningsspillet, så AaB skal bruge 3 point. Og med et Horsens-forsvar, der ikke er så stærkt, skal de nok løse den opgave.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,58 – SPIL HER >>*


FCK – Brøndby X (2-2)

FC København spillede egentlig en fin kamp i Farum i mandags, men 2-2 er ikke nok til at kunne nå hverken Brøndby eller FC Midtjylland. FCK producerede mest og burde ha’ vundet kampen, men nu må de nøjes med at forsøge at holde AGF bag sig. Og så er der lige den krølle, at deres næste to kampe er Brøndby og FC Midtjylland. FCK vil kæmpe r…. ud af bukserne i de kampe. De vil ikke tabe til Brøndby, og de vil heller ikke se FCM få overrakt guldet i Herning efter at have tabt til dem… Så der er stadig masser af fodbold, og sikke et brag der er i vente i Parken! Brøndby var klasse mod FC Midtjylland, de har en fantastisk balance på det hold. Lindstrøm er eminent, men det er spillere som Frendrup og Radosevic, der giver ham de gode arbejdsbetingelser. Mensah var også helt forrygende mod FCM, og generelt har den sejr givet en ufattelig selvtillid, som BIF skal forsøge at udnytte mod arvefjenden i Parken :). Det bliver tæt, intenst og fedt – og selvom Brøndby er svækket af at undvære Radosevic, så får de point med hjem.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

AGF – FC Nordsjælland 1 (2-1)

AGF vandt i Randers. Århusianerne spillede bedst før pausen, men de gik ned i kadence efter teen. FC Nordsjælland spillede 2-2 mod FC København i mandags. FC Nordsjælland spillede ikke super godt, men enmandshæren Kamaldeen var sindssygt stærk, og han bliver manden AGF skal lukke ned for her. Det kan man nok aldrig helt, men GF skal lægge et højt pres, og vinde den her kamp. Gør de ikke det, er det slut med drømmen om at hente FC København i tabellen. Der er ikke samme flow over århusianerne som tidligere i sæsonen, men de er stadig solide og de vinder den her. Også selvom Nicolai Poulsen igen har karantæne, og at århusianerne har hurtige Gift Links ude med samme.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – Lyngby X (1-1)

Sønderjyske tabte i Vejle, men sparede spillere forud for pokalfinalen… Alligevel må det bekymre, at de lukker 4 mål ind. Sønderjyderne kan stadig nå at slutte som 7’er, men så skal de altså vinde kampe som den her. Lyngby er i den grad faldet i niveau, og i deres skæbnekamp mod Horsens leverede de en forfærdelig indsats, tabte og er nu rykket ned… Man kan sige, de kan spille friskt til nu, hvor deres skæbne er beseglet, men de må hænge med hovederne og ikke have meget lyst til en tur til Haderslev. Riddersholm har nok tirret dem med udtalelserne om spillestil og opførsel, men nok ikke så meget, at de vil bløde for 3 (ligegyldige) point… Gartenmann (Sønderjyskes vigtigste) er ude med karantæne, og det er medvirkende til, at den her ender 1-1.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar