18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 30. runde i Superligaen d. 11. – 12. maj 2022

Bare ét point skiller FCK og FC Midtjylland i toppen af tabellen, og der er således maksimal spænding om guldet i Superligaen, der er på vej ind i sin afgørende fase. Der resterer tre runder, og tidligere landsholdsspiller Per Pedersen klæder dig på til nr. 30 lige her.

Runde 30 i Superligaen

Vi nærmer os sæsonafslutning, og kan efterhånden begynde at drage en endelig konklusion. Jeg tør altså godt sige, at med 9 point tilbage at spille om, er Sønderjyske og VB ude. Jeg er ikke ude i noget ”Stig Tøfting-agtigt” med at gå til månen, hvis det ikke sker, men det kommer heller ikke på tale  De to klubber spiller bedre nu end tidligere, men de mangler stadig den sidste kvalitet til at nærme sig de øvrige hold i bunden. Og AGF er da ellers til at udfordre i denne sæson – de er fuldstændig væk… I toppen er det, overraskende nok, helt åbent igen. Favoritten, FCK, vinder ikke meget. Det gør FCM, selvom de ikke spiller ret godt. Bronzen ser ud til at lande hos oprykkeren, Silkeborg, mens Brøndby i den grad skal kæmpe, hvis de vil spille europæisk næste sæson. Bare 3 runder tilbage, men stadig masser af fodbold, der skal spilles!

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Sønderjyske – FC Nordsjælland 1 (2-1)

Sønderjyske var tæt på en sejr i Aarhus, men måtte igen indkassere en scoring i slutningen af kampen, og er sandsynligvis 100 % nedrykker efter denne kamp… Bare 4 sejre i sæsonen siger alt om, hvor ringe det har været i Haderslev. FC Nordsjælland har intet at spille for, og venter blot på sommerferien. Motivation er ikke det, der er mest af i denne kamp, så det kan blive til hvad som helst. Henrik Hansen vil forsøge at få et godt afsæt til næste sæson, og går hårdt efter sejren, og det tror jeg lykkes. Dal Hende er i karantæne for Sønderjyske.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Randers – AaB X (1-1)

Randers leverede en ok kamp i Silkeborg, og kunne have vundet, hvis de havde haft mere kvalitet i de omstillinger, de fik skabt. Men de manglede, igen, den sidste skarphed og de sidste procenter. Bronzechancen er nu definitivt væk, og skal de have mulighed for plads 4, så skal de helt sikkert vinde den her. AaB kan måske nå Silkeborg på tredjepladsen, men så skal DE vinde… Det bliver hverken-eller for de to hold, den ender 1-1. AaB har Højholt og Hagelskær i karantæne, men endnu værre er det, at Thelander er skadet… Randers har Odey i karantæne.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

FCK – Silkeborg 1 (2-0)

Det går Silkeborgs vej i denne sæson… Scoring i overtiden af Helenius gav sjette sejr i træk – det er helt vildt! Spillet var ikke prangende i en tæt kamp, men sejren slet ikke ufortjent. I Parken er modstanden dog en anden. Et presset FCK, der bare har vundet én af de seneste 5 kampe, SKAL vinde sådan en hjemmekamp. Så altså en kamp, hvor Silkeborg kan spille ret frit, mens FCK er pisket til at vinde. I know – SIF spiller for bronze, men forventninger er der ingen af, sammenlignet med dem, københavnerne står overfor. Pep Biel fortsætter sin flotte sæson, og FCK skal håbe at flere stepper op. Det tror jeg på – FCK sejrer! Diks er i karantæne for københavnerne.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Vejle – AGF 2 (0-1)

Jeg ved det… Vejle kan komme indenfor bare 3 points afstand af AGF med en sejr her! Og med 6 point yderligere at spille om. Jeg kan bare stadig ikke se det, for Vejle spillede udmærket i Viborg, men de mangler kynisme og den sidste kvalitet. Det her bliver en uskøn kamp, hvor AGF ”bare” skal undgå at tabe. Og århusianernes forsvar er godt nok til at modstå Vejles små angribere. Og jeg tror på en tiltrængt forløsning for GF. Vejle skal satse alt, og det koster i den anden ende – udesejr! En af VB’s bedste, Mucolli, er i karantæne – det gør ikke opgaven lettere…

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

OB – Viborg 1 (2-0)

OB fik et heldigt point i overtiden i Nordsjælland, og har stadig ikke tabt i nedrykningsspillet. Fynboerne er også i pokalfinalen, og selvtilliden i Ådalen er i det hele taget blomstrende for tiden. Jebali er i storform, og selv en spiller som Kadrii er kommet en smule i gang. OB er favoritter til plads 7, for den direkte modstander, Viborg, er gået i stå. Kun ét point skiller de to mandskaber, så det er klart, at grøn sejr i dette opgør afgør tingene. Men OB er bedre for tiden, og har ovenikøbet haft en dags mere hvile inden denne kamp. Lauritsen er i karantæne for Viborg.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Brøndby 1 (2-0)

Bo Henriksens tropper spiller ikke drømmebold, men de vinder og har momentum i forhold til konkurrenten, FCK, i toppen. Fortjent sejr i Aalborg i weekenden, og de skal bare fortsætte. Der er stadig ikke plads til svipsere, hvis de skal hente 1 point og dårligere målscore på københavnerne, så Brøndby skal besejres! De Gule fik lidt medvind mod FCK med Greves mål i overtiden, men selvom Maxsø og Slimane er tilbage til denne kamp, så er de ikke gode nok til at få point i Herning. Det her bliver en forholdsvis sikker hjemmesejr!

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar