18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 3. runde i Superligaen d. 29. juli – 1. august 2022

Per Pedersen, tidligere dansk landsholdsspiller, har taget temperaturen på samtlige kampe fra 3. runde af Superligaen i 2022/2023-sæsonen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 3 i Superligaen

Endnu en Superliga-runde med masser af samtalestof… Hvad sker der i Herning? Er Bo fyringstruet allerede? Og hvad med Lars Friis i AaB? Hvor tæt er Vallys på FCK? Det sidste er naturligvis langtfra sket i transfervinduet, og trupperne ser pr. 1/9 anderledes ud, end de gør i dag. Det bliver spændende at følge, men indtil videre er der rigeligt at gøre i at følge med i vores bedste fodboldrække, der uge efter uge leverer spænding og mange mål. I seneste runde hele 21 af slagsen. 🙂

Odds på Superligaen

*Reklamelink


OB – FC Midtjylland 2 (0-1)

OB var en del af en vild kamp i Randers. Fynboerne førte 2-0, men var pivheldige med at slippe hjem med ét point. Det virkede som om, OBs fysik ikke er på plads, og det er vel egentlig første forudsætning for den fremgang, man forventer på Fyn. Så lad os håbe for OB, at det var en engangsforestilling…

FC Midtjylland blev offer for VAR-drama i Herning. Gennem mine briller lignede det offside på Silkeborgs mål, og det modsatte på Dreyers verdensklassemål, men der blev dømt helt omvendt. Nå, men VAR lyver (forhåbentlig) ikke… I anden halvleg var Ulvene til gengæld helt væk, og de tabte fortjent. Krise er det useriøst at kalde det efter to runder, men der er altså stort pres på både Bo og holdet efter bare ét point i sæsonens to første kampe – og begge på hjemmebane… Og spillemæssigt har det bestemt ikke set godt ud – heller ikke på Cypern i tirsdags.

Begge mandskaber har fået en skidt start på Superligaen, og for at det ikke skal være startet helt håbløst, skal de ha’ point her. Det betyder en kontrolleret kamp fra begge mandskaber, der let kan blive afgjort på en dødbold. Ingen tvivl om, at FCM har klart de bedste spillere, deriblandt nu igen Pione Sisto 🙂 Bundkampen i Odense ender med midtjysk sejr.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

AGF – Randers X (2-2)

AGF vandt endelig en hjemmekamp! Det var 259 dage siden sidst! Vigtigst var dog udtrykket, aarhusianerne kom med mod Viborg. Der blev lukket op for hanerne, og GF lignede meget det GF, vi så for halvandet års tid siden.

Randers måtte nøjes med 2-2 hjemme mod OB, men spillede en fin kamp og BURDE, ikke kunne, have scoret 5-7 mål! Så uskarpe er Hestene ikke igen, og de kan godt li’ at komme til Aarhus og udfordre både deres tidligere direktør og deres største rivaler 🙂 Der er lagt op til et brag af en kamp; to gode hold leverer varen. Jeg glæder mig super meget til at se den her!

Per Pedersen tror på: Over 2,5 mål til odds 1,96 – SPIL HER >>*

AaB – Horsens 1 (1-0)

AaB er kommet katastrofalt fra start i denne sæson, og tager man sidste sæson med, har AaB fået to point de sidste 10 kampe! Indsatsen mod FCK var ok i første halvleg, men dårlig i anden, og skal Lars Friis blive siddende som træner, så skal der snart sejre på kontoen. Ikke mindst mod nyoprykkere som AC Horsens.

Men nemt bliver det ikke. Horsens har seks point efter to kampe (og to clean sheets) og møder frem med stor selvtillid. Men helt pletfri var seneste kamp mod Lyngby ikke – første halvleg var fin, men i anden halvleg var Horsens ikke gode. En kamp, hvor presset er på AaB, der givet vil tage initiativet mod et dybtstående ACH. Jeg tror, AaB får en længe ventet sejr. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,79 – SPIL HER >>*

Viborg – FCK 2 (0-2)

Viborg så flade ud i Aarhus! De der europæiske kampe er altså hårde – ikke mindst mentalt, og det var VFF ramt af. Der skal steppes op, hvis de skal ha’ point mod mestrene. Men det har de jo vist sidste år, at de godt kan.

FC København vandt en vigtig sejr i Aalborg, og kom således i gang med sæsonen. Spillet… Gabende kedeligt, og langt fra, hvad man kan forlange af Danmarks dyreste trup. FCK vinder selvfølgelig mange kampe pga. spillernes individuelle kvaliteter, men kønt er det ikke. Bestemt også risiko for at den her kamp bliver mere intens end velspillet. Jeg holder mig til den større kvalitet hos FCK (og at Viborg igen har spillet europæisk) – udesejr!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Silkeborg – Brøndby 1 (2-1)

Silkeborg havde marginalerne med sig i Herning sidste fredag! I første halvleg… I anden foldede jyderne sig rigtig ud, og udspillede FCM ved flere lejligheder. Helt fantastiske mål de scorede, og en sjælden, men meget fortjent, sejr i Ulveland var en realitet. Vallys var Man of the Match, men spørgsmålet er, om han er med her, eller om FCK har smidt de mange millioner og hentet ham til hovedstaden?

Brøndby leverede dårligt og tabte hjemme til FC Nordsjælland. Efter den flotte åbningssejr (og godt spil) i premieren mod AGF, var Brøndby underligt passive, og nemme at holde styr på. Simpelt nok… Hvis modstanderen stiller sig kompakt og dybt, så er Brøndbys offensiv ikke i stand til at skabe ret meget.

Silkeborg spiller dog helt sit eget spil, så der skal Brøndby ikke være nervøse for at møde en dybtstående modstander. Kan SIF præstere som i Herning, så besejrer de også Brøndby.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Lyngby 1 (3-1)

Fremragende sejr igen af FC Nordsjælland! Jeg ser ikke deres træninger, men ingen tvivl om, at FCN er blevet dygtigere taktisk. Midtbanen omkring Bidstrup er super disciplineret, og Kian Hansen styrer det bagerste godt. Måden de skiftevis presser højt og lavt har de helt styr på, og modstanderne i de to første kampe har ikke haft modtræk mod det. Efter to udesejre er Nordsjælland kæmpefavoritter på hjemmebane mod oprykkerne fra Lyngby.

Egentlig gjorde Lyngby en ok figur i Horsens i mandags, men de tabte 0-1. De mangler helt simpelt kvalitet i de afgørende situationer – og det er i begge ender af banen. Hvis FC Nordsjælland kan holde fokus, så vinder de den her. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar