18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 29. runde i Superligaen d. 7. – 10. maj 2021

Det spidser til i Superliga-medaljekampen, her hvor der blot resterer fire runder. 8 point skiller FC Midtjylland på førstepladsen fra FC København på tredjepladsen, og derimellem ligger Brøndby. I denne artikel finder du Per Pedersens gennemgang af 29. runde.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


OB – AaB (1-0)

OB skuffede igen i søndags i Haderslev. De skaber simpelthen ikke nok, og det problem har været der hele sæsonen… Med fuldt hus i sæsonens sidste kampe kan OB drømme om at nå syvendepladsen, men alt andet end sejr i den her kamp og fynboernes sæson er forbi… De rykker ikke ned, dertil er Lyngby for dårlige pt., men de skal altså præstere langt bedre end hidtil i sæsonen for at spille med om Europa playoff-pladsen. AaB spillede forrygende i store dele af kampen mod Lyngby – det bedste set under Cifuentes endnu. I hjemmekampene med tilskuere går det fint for AaB, mens de stadig er dårlige ude. Sidste udekamp blev tabt i Horsens. Uden de karantæneramte Ahlmann og Ross ligner det en svær kamp for nordjyderne. Jeg tænker, OB kan rejse sig for eget publikum og vinde en kneben sejr. Også uden Alexander Juel, der har karantæne.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Lyngby – Horsens (3-1)

Lyngby døde vel med nederlaget i Aalborg, og de øjeblikkelige præstationer peger ikke i retning af, at de kan redde sig… Der mangler virkelig meget i forhold til, hvad vi så i starten af foråret. De er 8 point (og en dårligere målscore) fra at hente Vejle, og det sker ikke. Horsens rykkede ud efter sammenbruddet mod Vejle. Jeg synes, de har set bedre ud under Askou, og til tider lignet et Superliga-hold, men over hele sæsonen har de været rækkens ringeste hold og rykker fortjent ned. Den her kamp er altså mellem rækkens to nedrykkere, men jeg tror, der lige går lidt mere tid, inden Lyngby officielt er nedrykker. De MÅ være mere motiverede, end de nedrykkede jyder og vinder derfor.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Vejle – Sønderjyske 1 (2-0)

Vejle startede med at spille efter 60 minutter i Horsens og det var åbenbart nok… Bortset fra det fine comeback må man sige, at VB spillede en katastrofal kamp, hvor der var mangel på både kvalitet og indsats… Et par af de skadede (Mølgaard eks.) kommer nok tilbage her, og det hjælper selvfølgelig. Sønderjyske slog OB i en kedelig forestilling. Sønderjyske var det bedste hold, men uden at imponere det fjerneste. Men Sønderjyske er sikker på at blive i rækken nu, og kan koncentrere sig om at forberede sig på pokalfinalen. Det betyder givetvis noget for opstillingen. En sejr her vil med 99 % sikkerhed sikre Vejle en ny Superliga-sæson, og det er jeg sikker på, de vil jagte benhårdt.OB, men det er til at erstatte.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*


Randers – AGF 2 (1-2)

Randers scorede 4 gange og vandt over Brøndby – fed kamp, der dog kunne være gået begge veje… Defensiven hos kronjyderne tror jeg ikke, Thomasberg var tilfreds med, men efter en række dårlige resultater, var en sejr uvurderlig inden pokalfinalen i næste uge. Anfører Marxen får en pause i denne kamp grundet karantæne, og desuden vil alle med småskader blive skånet forud for den finale. Men en kamp mod AGF er ikke en kamp, hvor Randers lægger sig fladt ned, så der skal nok blive knald på her. AGF var helt væk i Parken i det meste af første halvleg, men viste fin moral efter pausen. Der er dog pt. ikke helt kvalitet nok i truppen til at få medaljer, men mod Randers, der er fokuseret på pokalfinalen – der tager de deres anden sejr i træk! Også selvom Thorsteinsson er i karantæne.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Brøndby – FC Midtjylland X (2-2)

Brøndby manglede den sidste effektivitet og kvalitet og tabte derfor i Randers. Spillet og evnen til at skabe chancer fejlede ikke noget, men det rakte altså ikke på dagen… Det her er absolut sidste chance for at spille med om guldet; taber BIF her, skal de koncentrere sig om at holde fast i sølvet. Og tabe kan de sagtens; FCM har vundet de 3 hidtidige indbyrdes opgør i denne sæson, og så meget stærke ud søndag mod FC Nordsjælland. Alle kampene mellem de to guldbejlere i sæsonen har dog været meget tætte, og det bliver den her også. Fed kamp i vente, hvor Brøndby vil jagte sejren med fart mod de stærke jyder. Lindstrøm gik skadet ud sidste weekend, men den ankel tror jeg ikke bliver et problem her… Festfyrværkeri i vente – 2-2.

Per Pedersen tror på: X’et + begge hold scorer til odds 4,50 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – FC København X (2-2)

FC Nordsjælland var overmatchede i Herning og heldige med kun at tabe 3-0…. FCN slår ingen på fysik, og når boldomgangen ikke er ret god – jamen så taber de! Bortset fra FCM-kampen har de dog spillet et fantastisk flot slutspil, og kan sagtens drille FCK her. Mads Døhr og Kamaldeen er tilbage fra karantæne, og det gør selvfølgelig en kæmpe forskel. FC København vandt mandag over AGF i en mærkelig kamp. Første halvleg var eminent af københavnerne, en magtdemonstration – og uden en masse profiler. Jeg har ikke set FCK så gode tidligere i denne sæson… Anden halvleg det helt modsatte, og de kunne ha’ tabt point – virkelig vild forskel på de to halvlege. Thorup er opmærksom på at den slags udsving ikke holder, og mon ikke spillerne også har lært af oplevelsen… Boilesen, Lerager og Zeca er retur fra karantæne for FCK (og måske er Falk tilbage efter skade?), og det må man sige er en vild tilføjelse til truppen! 😊 FC København er på jagt efter Brøndby og sølvet nu, men FC Nordsjælland på plasticbanen er svær – den her ender uafgjort!

Per Pedersen tror på: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar