18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 29. runde i Superligaen d. 6. – 9. maj 2022

Får vi skridninger i guldkampen i en runde, hvor FCK spiller New Firm i Brøndby, mens FC Midtjylland gæster AaB? Per Pedersen har dissekeret d. 29. runde i Superligaen, som afvikles fra fredag d. 6. til og med mandag d. 9. maj 2022.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 29 i Superligaen

Fedest fodbold på Jysk Park! Silkeborg får meget shine i denne sæson, og det kan der ikke indvendes noget i mod. 5 sejre i træk, i mesterskabsspillet!, og oprykkerne er nu favoritter til bronze! Guldet er fortsat en kamp mellem FCK og FCM, og efter det ringe guldbrag i Herning, er det svært at se FCM indhente københavnerne. De skal hente 3 point + målscore på 4 kampe. Det sker ikke… I ”taberspillet” er OB flot kørende, og vel lige nu favoritter til at vinde det. AGF… Vi skriver om dem hver uge, intet nyt faktisk – det er virkelig en ynk… Og ynk er også et ord vi kan bruge om Brøndby dette forår. 7 nederlag i træk, avvvv. Nedrykkerne er med al sandsynlighed fundet; Sønderjyske trak Vejle med ned i den flotte sejr i Nørreskoven. Og det er så fortjent; begge mandskaber har været virkeligt dårlige gennem stort set hele sæsonen.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Silkeborg – Randers 1 (3-1)

Silkeborg spillede i mandags en fremragende kamp mod AaB. At de ligger nummer 3 nu er helt vildt imponerende, men med deres spil, fortjener de det virkelig. 5 (FEM) sejre i træk i medterskabsspillet er utroligt af en oprykker! Randers vandt, mod Brøndby, efter en mand i undertal og nede 0-1 – det giver jo et sindssygt boost! SÅ flot, selvom de, spillemæssigt, ikke var bedst. En kamp mellem to mandskaber, der er godt kørende. Randers havde taget på SIF, da de mødtes i Herning, men i Silkeborg får hjemmeholdet overtaget! Odey er ude efter sin hjerneblødning mod Brøndby.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – OB X (2-2)

FC Nordsjælland har spillet bedre de sidste to kampe, og de skulle helt klart ha’ vundet over Viborg senest. At de er væk fra nedrykningsfaren har ligesom løsnet op, og spillet flyder meget bedre. OB er rigtig godt kørende og har ikke tabt i nedrykningsspillet. Breums flotte mål afgjorde sagerne i hjemmekampen mod AGF, og OB er nu nærmest favoritter til plads 7. OB er det bedre hold i øjeblikket, men har pokalkamp i midtugen, og det højner chancerne hos hjemmeholdet. Den her kamp ender 2-2.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Brøndby – FCK 2 (0-2)

Brøndby har nu tabt 7!!! kampe i træk – det er helt uhørt. Holdet mangler i den grad erfarne kvalitetsspillere, for mange ting blev gjort ok i Randers, men den sidste kvalitet og kynisme mangler. Foran 1-0 og en mand i overtal – så må man ikke tabe! FC København var ikke gode i Herning i søndags, men fik 0-0, og med en opstilling, hvor fysik vægtede mere end fart. Det tror jeg, der laves om på her. Usikre Brøndby skal trues med fysik ja, men i lige så høj grad med fart. FCK ligner de kommende mestre, men med kun én sejr i de sidste 4 kampe, skal de steppe op for at køre guldet i hus. Maxsø stadig i karantæne for BIF, Og Slimane det samme… FCK vinder den her!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

AaB – FC Midtjylland 2 (1-2)

AaB leverede en ok indsats i Silkeborg, men tabte for tredje gang i træk! Rinne så ikke alt for god ud, men generelt var den gal med defensiven. FC Midtjylland leverede en fin arbejdsindsats mod FC København, men spillet var ikke godt nok til at vinde. 3 point efter og en dårligere målscore betyder, at der ikke er plads til svipsere. FCM skal vinde de sidste kampe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om guld. Evander er måske med her efter sin skade, og det betyder tiltrængt kreativitet i offensiven. Og det er der brug for. Jeg tror på Ulvene. Også selvom Sviatchenko er ude med karantæne; han har alligevel ikke spillet meget på det seneste. FCM har pokalkamp i midtugen, men deres trup er rigelig stor til at klare den belastning.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

AGF – Sønderjyske X (2-2)

AGF tabte i Odense, og skal prise sig lykkelig for at Sønderjyske og Vejle har været endnu dårligere til at vinde fodboldkampe… GF, med deres dyre trup, er rigtig dårlige, og burde ha’ tabt større i Odense. Det sejler fuldstændig! Presset er stort på aarhusianerne, og i en hjemmekamp mod Sønderjyske, der skal de altså vinde… Sønderjyderne overraskede mig i Vejle og vandt en flot sejr, men det er bare for sent. Klart gør den sejr noget godt for selvtilliden, men helhedsindtrykket for sæsonen ændres ikke. Katastrofesæson – og det samme er gældende for AGF… Kornvig ude med karantæne for Sønderjyske, der for øvrigt er belastet af pokalkamp i midtugen.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Viborg – Vejle 1 (2-0)

Viborg har det svært i øjeblikket, og var heldige med ikke at tabe i Nordsjælland. De mangler energi, ligner det, og det skal de ha’ ændret på, hvis de vil holde fast i syvendepladsen. Med 4 kampe igen, ”døde” Vejle nok med hjemmebanenederlaget til Sønderjyske. Den hedder 1. division i næste sæson. Indsatsen mod sønderjyderne vidnede heller ikke om et hold, der kæmpede mod, og faktisk havde en fair chance for at undgå, nedrykning. Viborg slår tilbage, og får 3 point mod VB, der for øvrigt også har pokalkamp i midtugen.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar