18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 28. runde i Superligaen d. 30. april – 3. maj 2021

Hvilken runde vi fik lov at være vidne til i sidste runde! FC Midtjylland tabte i Farum og lukkede endnu engang Brøndby ind i mesterskabskampen. AGF – FCK spillede sæsonens måske nok mest intense kamp, mens Horsens også bed fra sig i nedrykningsspillet. Vi kan kun håbe på en lige så spændende runde, men for nu må vi vende blikket mod Per Pedersens beretninger til den 28. runde af Superligaen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Horsens – Vejle X (1-1)

Efter den tamme forestilling i Vejle i forrige runde, kom Horsens igen flot tilbage med en meget fortjent sejr over AaB – De Gule lignede faktisk en flok, der tror på overlevelse. Det sker ikke (siger jeg og mange andre), men skal chancen forfølges kræver det nok 5 sejre i de sidste 5 kampe… Vejle var dårligst i en dårlig kamp i Haderslev, og vejlenserne skabte forsvindende lidt. Ingen tvivl om at Horsens vil jagte revanche for øretæven i Nørreskoven for mindre end 10 dage siden – også for at holde arvefjenderne inde i nedrykningskampen. Knald på i Horsens – jeg tror hjemmeholdet kan drille – MEN – Bjarke Jacobsen er, og det er skidt for hjemmeholdet, ude med karantæne. Derfor X.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

AaB – Lyngby 1 (2-1)

AaB er svære at blive kloge på! Efter den flotte kamp mod OB, gjorde de sig selv fuldstændig til grin i Horsens, hvor de blev overmatchet både fysisk og spillemæssigt og tabte helt fortjent. Nordjyderne fører stadig kvalifikationsspillet, men Sønderjyske og OB puster dem i nakken. Der er masser af bold i nordjyderne, men det starter altså med at de finder arbejdshandskerne frem, får overtaget, og derfra kan de så sætte boldspillerne i spil… Indser de ikke det, ender de ikke som 7’er. Lyngby er 7 point efter Vejle og skal snart sætte en stime sammen, hvis de ikke skal løbe tør for kampe, i bestræbelserne på at redde sig. De var slemt skades- og karantæneramt i den svage kamp i Odense, det er bedre til denne kamp, men de ligner ikke det hold vi så inden landskamppausen, og redning virker ikke sandsynligt lige nu. Ingen af de 2 hold kan bruge uafgjort til noget – med publikum i ryggen vinder AaB en kneben hjemmesejr. Rømer stadig i karantæne for Lyngby.

Per Pedersen tror på: AaB vinder med præcist ét mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – OB X (1-1)

Begge mandskaber vandt sidste weekend og jagter AaB på syvendepladsen. Sønderjyske besejrede Vejle i en dårlig kamp, mens OB spillede godt og vandt sikkert over Lyngby. Begge klubber anser jeg som værende ude af nedrykningskampen, så de kan gi fuld gas her, og det bør de gøre, for kun 3 point tæller for alvor i regnskabet. Tit ender kampe mellem to mandskaber, der ligger tæt i tabellen som “låste”, og det tror jeg den her gør. To hold, der styrkemæssigt ser meget lige ud, deler pointene.. Oliver Lund ude med karantæne for OB, men det er til at erstatte.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Randers – Brøndby 2 (0-2)

Sidste søndag var Brøndby klart bedre end Randers og vandt fortjent 2-0. Der er simpelthen mere på spil for Brøndby, der kæmper om mesterskabet, mens Randers’ motivation mest er at stå skarpt til pokalfinalen midt i maj. Det bør man også kunne se i denne kamp. Randers er ikke et hold, man uden videre “kører over”, men Brøndbys fart i omstillingerne kan de ikke matche. BIF har spillere, der lige er en tand bedre, og det bør de vise her. I øjeblikket får de sat Lindstrøm fantastisk i scene, og konceptet med at lade Frendrup knokle en time for så at erstatte ham med boldfaste Vigen, virker virkelig godt. Randers har vist at de kan matche alle – men som nævnt, Brøndbys motivation gør udfaldet.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,09 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – FC Nordsjælland 1 (3-1)

Sikke en nedtur for FC Midtjylland i mandags i Farum. Foran efter 55 minutter, og ender alligevel med at tabe fortjent. Priske var synligt skuffet over egne spillere, og det er forståeligt. Med det tårnhøje niveau de kan have, var det selvfølgelig ikke godt nok at præstere som de gjorde.. Når det er sagt skal der ydes respekt til de unge knægte fra FCN. Helt vildt som de præsterer i slutspillet i år, og fortsætter de, skal AGF snart være nervøse for deres fjerdeplads… Men én ting er kunstgræsset i Farum, noget andet er et revanchetørstende mesterhold i Herning. Dén vinder mestrene, og kommer således tilbage på sporet.. Ikke mindst anser jeg det for en sikker sejr, da FCN må undvære både Mads Døhr og Kamal Deen, der begge har karantæne.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland -1,5 (AH) til odds 1,79 – SPIL HER >>*

FC København – AGF X (1-1)

Sindssyg kamp i Århus i søndags – en af de allerbedste i hele sæsonen! Sikke en intensitet, og i perioder super godt spil. Det mindede for en gangs skyld om en kamp fra bundesligaen eller lignende – høj klasse! Og 7 advarsler og 32 frispark vidner også om at der var gang i den! Glæder mig til returen, der ser lige så åben ud. AGF har Mortensen tilbage, hvilket er mega vigtigt, mens FCK må undvære Zeca og Lerager, der har karantæne (og stadig Boilesen, der afsoner sidste dag). Ingen tvivl om at Thorup er udfordret på at få fysik nok ind som erstatning for de to, spændende at se, hvad han finder på.. Taber AGF her er det farvel til medaljer – det gør de ikke. Med mig klinet til skærmen bliver det uafgjort. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar