18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 28. runde i Superligaen d. 29. april – 2. maj 2022

FC Midtjylland spillede sig tilbage i guldkampen i den seneste runde, hvor de besejrede Brøndby på udebane, mens FCK snublede hjemme mod Randers. I denne runde mødes guldkombattanterne så; hvem tager stikket? Per Pedersen er klar med en analyse.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 28 i Superligaen

Sønderjyske fik dødsstødet i fredags med nederlaget til Vejle. Endnu en sen scoring imod afgjorde tingene. Vejle hænger stadig på med det yderste af neglene, men med Nordsjællands sejr over Viborg, ser det meget sort ud. Men hvem ved? Som AGF spiller nu, kan de altså godt rykke ned. OB jagter pludselig plads 7 efter den flotte sejr i Aarhus. I toppen så man lige FC København levere forfærdeligt og tabe fortjent til Randers i Parken… FCM vandt i Brøndby, og guldkampen er igen pivåben. Den her Superliga kan altså noget.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Viborg – FC Nordsjælland 1 (2-1)

Viborg var spillemæssigt med langt henad vejen i Farum, men der manglede den sidste kvalitet, og FC Nordsjælland producerede langt flest chancer, og lavede altså også de to mål, der gav dem sejren. FCN er nu ude af nedrykningskampen, og kan begynde at tænke på næste sæson. I Viborg er det en anden sag; jyderne spiller for syvendepladsen, men hvis de vil ha’ den, så skal de vinde kampe som den her. Og det tror jeg, de gør. De kommer med stor fysik og enorm motivation, og det tror jeg ikke, FCN kan modstå. Derfor bliver det hjemmesejr. Coulibaly er fortsat i karantæne, og her har han selskab i skammekrogen af holdkammeraten Frese.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*

OB – AGF X (1-1)

Trods vel et af Superligaens største målmandsdrop, kom OB tilbage og vandt fortjent i Aarhus. Tydeligt at se, at fynboerne er inde i en god stime, mens aarhusianerne er det modsatte. OB dominerede det meste af kampen, og skabte klart mest, så sejren var super fortjent, og OB jagter nu syvendepladsen. AGF tabte for anden kamp i træk i overtiden, og det er nu 9 kampe siden, ”de hvii’” har kunnet synge sejrssang. Jeg synes egentlig, at de kæmpede fint, og man fornemmede ikke, at GF er bedre tjent uden David Nielsen. Men de er virkelig ramt på selvtilliden, og da de var foran, blev de bange for at vinde, og overlod alt initiativ til OB. OB med ny motivation i jagten på syvendepladsen, og så i Odense… Det er svært at se, at det er her, GF får en sejr. OB er dog belastet af pokalkamp i midtugen, det tror jeg får en betydning. De to mandskaber spiller 1-1. Brandhof i karantæne for GF.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Vejle – Sønderjyske 1 (2-0)

Den omvendte kamp i sidste runde var fed! Masser af intensitet, og to hold, der begge gik efter sejren. Vejle-scoring i overtiden, efter dårlig Dal Hende opdækning, gav vejlenserne sæsonens første udesejr, og begravede Sønderjyske endeligt, mens VB stadig lever. Men de kan ikke tåle mange svipsere, hvis de skal gøre sig forhåbninger om overlevelse, så en hjemmekamp mod Sønderjyske skal selvfølgelig give 3 point. Det bør den også gøre, for motivationen må være i bund hos sønderjyderne, der nok mest fokuserer på pokalturneringen nu. Vejle, derimod, jagter overlevelse, og er helt klar til den her kamp. Det giver en ret sikker hjemmesejr!

Per Pedersen tror på: Vejle -1,5 (AH) til odds 3,38 – SPIL HER >>*

Randers – Brøndby 1 (1-0)

Randers har, med rette, fået meget kritik i foråret, og så hiver de pludselig sådan en sejr i parken op af hatten… Vildt nok. Det var som at se det ”gamle Randers”, med klogt, solidt spil – en virkelig imponerende sejr. Brøndby tabte til gengæld til FCM – sjette nederlag i træk! Indsatsen var ellers fin, bedre end længe set. Men nu mangler de så både Rosted, Maxsø og Hedlund, der er i karantæne. Og Alvez måske skadet… Store problemer i Brøndby, det udnytter Randers. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – FCK 2 (0-1)

FC Midtjylland lugter igen guld, og selvom ikke alt var godt i Brøndby, var det nok til sejr. Den her kamp skal vindes, hvis guldet igen skal til Heden. FC København var pinligt dårlige i søndags, og tabte fortjent til Randers. Alt det gode, man har set fra dem, var pludselig væk, og københavnerne virkede et skridt efter i alle aktioner. Det har de selvfølgelig analyseret på, og jeg er overbevist om, at det er et andet hold, vi får at se i topkampen i Herning. Evander er meget tvivlsom med skade, og Brumado er i karantæne – det koster.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,89 – SPIL HER >>*

Silkeborg – AaB 1 (2-1)

Silkeborg vandt i Aalborg. De er altså helt utrolige. AaB var fint med i første halvleg, men i anden halvleg, var SIF klart bedre. Silkeborg kan gå forbi AaB på tredjepladsen med en sejr, og hjemme på kunstgræsset, burde chancen være endnu større end den var i Aalborg. Helenius holdt scoringspause i søndags, mon ikke han scorer en enkelt her. AaB får det svært i den her kamp – resultatet bliver det samme som i Aalborg. Ross er stadig i karantæne for nordjyderne, og Ahlman nu også…

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar