18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 27. runde i Superligaen d. 25. – 26. april 2021

En midtuge runde blev afsluttet i Superligaen, og den bød på et afklapsning til Løverne fra FC København, da Ulvene delvist cementerede deres klasseforskel på det nuværende stadie. Der er dog ikke lang tids hvile for Superligasspillerne, som allerede skal i aktion igen søndag, og der er stadig en masse på spil. Tidligere landsholdsspiller og Superliga-angriber, Per Pedersen, kommer her med sit skriv til den 27. runde.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Horsens – AaB 2 (1-2)

Horsens leverede en jammerlig indsats i lokalopgøret i Vejle, og for første gang lignede de et hold, der har givet op. Sjældent at se De Gule så ringe og energiforliget, og Askov sagde efter kampen at de var heldige med ikke at tabe større… Ikke godt… Horsens har 14 point til redning inden denne runde, og nærmest kun æren at spille for, men det plejer de så også at gøre. AaB vandt over OB og er nu i klar førerposition i nedrykningsspillet. Set gennem mine briller leverede de deres klart bedste præstation under Cifuentes, og det var imponerende at se, hvor mange chancer de skabte. Sejren må ha’ givet dem en masse selvtillid, som de tager med til Horsens – og det SKAL give 3 point at spille mod den ene nedrykker… Et hold i fremgang mod et hold, der har erkendt nedrykningen – udesejr! Jonas Gemmer er i karantæne for Horsens. 

Per Pederson tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – Vejle X (1-1)

Sønderjyske vandt i Lyngby, men spillede igen ikke godt. De spillede i overtal i størstedelen af kampen, men skabte seriøst ikke ret meget under de gunstige betingelser. Lige nu tror jeg ikke de tænker plads 7 i Haderslev, selvom de ikke er langt fra. De har store spillemæssige udfordringer, trods nu 3 kampe (inklusiv pokal) uden nederlag. Vejle spillede en flot kamp torsdag mod Horsens og er nu 7 point fra nedrykningsstregen. Super energi gennem 90 minutter – Vejle lignede det hold vi så i starten af sæsonen. Baggrunden var billig ja, men alligevel… Med en sejr kan begge mandskaber tillade sig at kigge opad i tabellen, men jeg er sikker på frygten for at komme i nedrykningsfare fylder mere, så jeg tror ikke der bliver taget unødige chancer. En kontrolleret kamp af begge mandskaber ender uafgjort. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Brøndby – Randers 1 (2-0)

Brøndby var imponerende i Farum. Fuldstændig styr på ligaens mest formstærke hold pt, og en sikker 3-0 sejr. Og uden Lindstrøm – virkelig stærkt på den måde at ”slå tilbage” efter 4 kampe uden sejr. Lindstrøm er tilbage i startopstillingen her – mon ikke Slimane igen glider ud, trods en ok kamp i Farum. Randers blev bedre som kampen skred frem i Aarhus torsdag, men de var alligevel ikke for alvor en trussel mod AGF. Hestene kan ikke nå noget i årets slutspil, men skal bruge perioden til at forberede sig til pokalfinalen. Sambou har karantæne til dette opgør for Randers. Det vil afspejle sig, så halvskadede eller tvivlsomme spillere kommer ikke til at spille en rolle i de her kampe. Brøndby gør deres til at holde snor i FC Midtjylland – og det ændrer den her kamp ikke på. Hjemmesejr. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,92 – SPIL HER >>*

OB – Lyngby X (1-1)

OB var med i en super underholdende forestilling i Aalborg, men tabte 3-2. Og realistisk kunne de vel ha’ tabt med 4 mål…. Hemmingsen fremhævede moral og arbejdsindsats, men spillemæssigt sætter fynboerne virkelig ikke meget godt sammen i øjeblikket. Nye skader til Thrandarson og Drachmann, og karantæne til Skjelvik, gør ikke situationen bedre, men heldigvis får det vaklende forsvar deres dirigent, Tverskov, retur fra karantæne. Lyngby spillede en fin kamp mod Sønderjyske – i undertal det meste af kampen. Men Rømer og Warming i karantæne er en bet for sjællænderne. Det her er en sindssygt vigtig kamp for begge mandskaber. Vinder Lyngby er er de bare 2 point efter OB, mens en OB-sejr giver et hul på hele 8 point. Lyngby kan intet bruge et point til efter nederlaget onsdag til Sønderjyske, så de vil jagte sejren. Fed, intens kamp i vente – og det bedst spillede hold af de to er Lyngby, der til gengæld hæmmes af karantænerne til vigtige spillere. 

Per Pedersen tror på: Begge hold scorer til odds 1,61 – SPIL HER >>*

AGF – FC København X (0-0)

AGF var klart bedst torsdag aften og overvandt Randers-komplekset. Det var en super holdpræstation, GF ser igen meget stærke ud. De var ikke afhængige af Mortensen alene, hele holdet bød ind. Og det er godt, da samme Mortensen har karantæne i denne kamp. FC København blev smadret i Herning – den kamp har gjort ondt på selvforståelsen i hovedstaden. Intet fungerede for Thorups tropper i den kamp, han skal bruge tiden op til denne kamp på at samle spillerne op mentalt. Boilesen stadig i karantæne, mens Falk udgik skadet og ikke ligner en mand, der er klar til denne kamp.  En direkte duel om den øjeblikkelige tredjeplads, og PC’s første møde med AGF efter skiftet. Der bliver knald på – GF med selvtillid, men FCK får rettet op – den ender 0-0.

Per Pedersen tror på: Under 1,5 mål til odds 3,70 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – FC Midtjylland 2 (1-3)

Så sluttede stimen for FC Nordsjælland, der ganske enkelt var oppe mod et langt bedre Brøndby-hold. 3-0 var måske i overkanten, men FCN var på intet tidspunkt i nærheden af point i den kamp. FC Nordsjælland skal ryste den mindre gode kamp mod BIF af sig, tro på at de kan holde fast i bolden, så kan de godt drille FC Midtjylland. Det troede jeg på indtil jeg så FCM fuldstændig overfalde og dominere FCK torsdag aften – en helt vild kamp, hvor Ulvene viste deres sande styrke. De kigger sig ikke længere tilbage, og kan de holde fokus vinder de klart her. Sviachenko og Kaba er igen tilgængelige efter karantæne, det gør bare truppen endnu mere komplet – udesejr!

Per Pedersen tror på: Over 3,5 mål til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar