18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 27. runde i Superligaen d. 22. – 25. april 2022

Kan Brøndby sætte prop i på hjemmebane mod FC Midtjylland, eller arbejder de blågule sig nærmere en sjældent negativ Superliga-rekord? Den 27. runde i den bedste danske række venter forude, og Per Pedersen gennemgår her alle seks kampe.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 27 i Superligaen

Brøndby skal have vendt skuden (læs: scoret nogle mål), ellers kommer de slet ikke til at spille europæisk næste sæson. Man kan godt sige, at Carsten V. har været bedre til at sælge end til at købe… FC København ligner stadig klart det bedste bud på en mester, selvom FCM ikke giver op, og er kommet i gang. Silkeborg gør det forrygende, og måske ender de endda med at skulle spille europæisk. Og måske mod Viborg! Hvilket oprykkerår vi har haft – uanset, hvordan resten af sæsonen forløber. I bunden skuffede Vejle igen, mens Sønderjyske endelig fik en sejr. En sjældenhed – Sønderjyske rykker ud! Vejle kan nok snart kategoriseres på samme vis, men måske kan de nå det endnu, men 8 point (7 point + målscore) er meget at skulle hente på 6 kampe… Ikke et ord om AGF og OB her, men gode har de ikke været. De mødes i denne runde i Århus. Tidligere en storkamp i dansk fodbold, men nu bare en kamp mellem to fallerede storhold. Sørgeligt… Som altid i Superligaen får vi tætte kampe i denne runde. Undtaget i Parken, hvor Randers får bank!

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Sønderjyske – Vejle X (1-1)

Sønderjyske kan med en sejr overhale Vejle i tabellen. Til det kunne de virkelig godt bruge Berggreen, der har været en fin signing. Men hans hjerneblødning mod AGF betyder karantæne, og så er det svært at se, hvordan Sønderjyske skal score de nødvendige mål. Vejle er til gengæld en fin modstander, specielt når de spiller på udebane, hvor de slet ikke har vundet i sæsonen endnu. Begge hold har i den grad brug for 3 point og skal jagte sejren, så uafgjort er ikke et tema i den her kamp. Men det er præcis, hvad det bliver.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Viborg 2 (1-2)

FC Nordsjælland var i undertal i nærmest hele kampen i Vejle, men slap derfra med 0-0, og holdt derfor afstanden på syv point til Vejle. FCN skal stadig kigge nedad, men i realiteten er de nok sikre på overlevelse. De kan til gengæld heller ikke nå syvendepladsen, så de sidste kampe i foråret skal vist bare overstås. Viborg fører stadig i kampen om syvendepladsen. Drengene fra domkirkebyen spillede en ok kamp mod OB, men det kunne ses, at det har været en hård påske med kampe – de manglede lige det sidste. Nu har de haft et par fridage, og bør igen kunne gennemføre det høje pres, de har været så gode til. Motivationen uden tvivl størst hos Viborg, der med en sejr her kan tage et kvantespring i bestræbelserne på at vinde gruppen. Coulibaly er i karantæne for hjemmeholdet.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

AaB – Silkeborg X (1-1)

AaB fik Ross i karantæne i Herning, hvor nordjyderne tabte klart. Vi har, med rette, skamrost AaB efter ansættelsen af Lars Friis, men det er nu 4-5 halvlege siden, de har spillet godt… De skal i gang igen! Silkeborg vandt, på en indsats præget mere af kynisme end kvalitet, i Randers, og ligger nu nummer 4! Flot! Hvis de vil håbe på mere, skal de vinde i Aalborg, og det tror jeg trods alt ikke på. Superligaens mest varme angriber, Helenius, vil helt sikkert gerne bevise sig overfor sit gamle hjemmepublikum, men Thelander, Granli & Co. pakker ham ned. En tæt kamp ender uden vinder – 1-1.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

FC København – Randers 1 (3-0)

FC København spillede et fint derby mod Brøndby, og ligner stadig, med sikkerhed, et mesterhold. Pep Biel har gang i en stor sæson, og Rasmus Falk er topklasse i den mere tilbagetrukne midtbanerolle. Truppen har så meget kvalitet, at de altid vil få skabt noget uanset spillet, og derfor vinder de nærmest hver gang. Randers spillede en ok kamp mod Silkeborg, og burde ha’ fået point, men det er ligesom de mangler 15% over hele linjen… Løbevillighed, kynisme, beslutsomhed – de ser flade ud… I Parken er Randers uden chance – og de taber med mere end ét mål!

Per Pedersen tror på: FCK -1,5 (AH) til odds 2,44 – SPIL HER >>*

AGF – OB 1 (2-1)

AGF var igen meget dårlige mod Sønderjyske, og tabte. 8 kampe har århusianerne ikke vundet, og der er flere, der har gættet på, at David ikke er træner i denne kamp. Det tror jeg dog ikke på; han har været fremragende for dem, så synes han fortjener lidt mere… Men ja, det skal vendes snart, og endnu et nederlag, sååååå…. OB spillede en fin kamp i Viborg, og skulle der have været en vinder i den kamp, så skulle det have været fynboerne. Jebali orkestrerer offensiven ret godt, han mangler dog nogen i den ende af banen “at lege med” – resten er ikke på hans niveau. Tverskov gjorde det ok på midten, men fik gult og er ikke med her. Thomassen er nok til gengæld retur på midten. Hverken jyderne eller fynboerne rykker ned, så de skal kigge mod plads syv. AGF når den ikke, men OB er ikke så langt fra. Det kræver 3 point, men OB er et dårligt udehold, og har bare vundet én gang i 13 kampe. GF kommer på sporet – hjemmesejr! Også selvom Patrick Mortensen er i karantæne.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,56 – SPIL HER >>*

Brøndby – FC Midtjylland 2 (0-1)

Brøndby led sit femte nederlag i træk, og fik heller ikke scoret for femte kamp i træk! Sindssygt! Uden Hermansen havde de tabt større i Parken. De skabte dog chancer, og unge Kvistgaarden ser spændende ud, men han er bare endnu ikke skarp nok til topkampe i Superligaen. Radosevic er tilbage hos Brøndby, og det stabiliserer midtbanen en hel del. FC Midtjylland, og specielt Evander, gjorde det flot mod AaB, og ligner igen et hold, man kan regne med, selvom de stadig kan hæve niveauet. Mads Døhr er i karantæne i denne kamp, men det overlever de nok. Brøndby skal kæmpe for fjerdepladsen, så der skal point på kontoen. Mod FCM bliver det altså bare ikke let – jyderne jagter FCK og skal bruge en sejr, og det får de! Brøndby går igen målløse fra banen.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland vinder og holder nullet til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Se også:

Skriv et svar