18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 26. runde i Superligaen d. 21. – 22. april 2021

Både FCM, FCK og Brøndby smed point i seneste runde, og derfor er der stadig status quo i mesterskabskampen af Superligaen. FCK spiller noget nær deres sidste smalle chance, når de i sidste kamp af denne runde skal gæste Ulvene i Herning. Per Pedersen giver her sit besyv på den kamp, og samtlige af rundes andre opgør.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Lyngby – Sønderjyske X (0-0)

Lyngby gav Horsens endnu et søm i ligkisten med en overbevisende sejr på 3-1 på CASA Arena, og de er nu i en position, hvor de kan komme bare ét point efter Sønderjyske med en sejr!! Helt vild præstation. Til gengæld kan Sønderjyske jo også komme 7 point foran, hvis de tager en udesejr… En kamp med vanvittig stor betydning. Spørgsmålet er om Lyngby tør fortsætte den opportunistiske spillestil og virkelig jagte sejren med offensivt spil fra minut ét. Sønderjyske var ikke specielt gode i Odense i en generelt dårlig kamp, men de viste god moral, og det var point værd! For Sønderjyske er nederlag no-go her, mens Lyngby gerne skal ha’ 3 point. Sjællænderne i førersædet, mens Sønderjyske vil parere. Det tror jeg jyderne lykkes bedst med – kampen ender målløs. Schmiedl er i karantæne for sønderjyderne.

Per Pederson tror på: Under 0,5 mål i kampen til odds 9,50

AaB – OB X (1-1)

AaB imponerede igen ikke, men fik point i Vejle, og fører kampen om syvendepladsen. De kan slå et hul til OB på 6 point med en sejr her, og det vil selvfølgelig gøre dem til favoritter i det spil. I Vejle skal de dog have ros for at producere en del store chancer, og de burde nok have haft alle 3 point med hjem. OB skuffede igen-igen med 1-1 hjemme mod Sønderjyske, der endda udlignede mens de var 10 mod 11… Bashkims verdensklasseflugter var kampens højdepunkt, mens fynboerne må frygte fraværet af skadede Oliver Christensen. Han er helt sikkert ikke med her, og det kan blive dyrt. Til gengæld vandt OB 2-0 i Aalborg for bare en måned siden (Hemmingsens første i den nye periode som træner), og fynboerne var gode i den kamp. De hævder garanteret at have opskriften på sejr, men jeg synes den her stinker af uafgjort. For OB skal kigge sig over skulderen efter forfølgerne, mens AaB kan leve med uafgjort. En vigtig fra hvert hold i karantæne – Ferreira for AaB og Tverskov for OB.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,45

FC Nordsjælland – Brøndby 1 (3-2)

FC Nordsjælland klarede frisag igen, fik givet debut til en ny spiller, der imponerede og kampen i Parken var underholdende. FCN burde nok have skabt mere med en mand i overtal i 70 minutter, men FC København er ikke nemme at nedbryde, så resultatet var vel ok. De møder frem med enorm selvtillid – ikke tabt i 9-10 kampe, det er helt vildt. Brøndby er gået en smule i stå, selvom anden halvleg mod AGF var super stærk. De mangler 10-15 % i de afgørende situationer, og pt ligner de ikke et hold, der kan hente FCM. Lindstrøm var dog igen tilbage i storform, så synd at han er ude med karantæne her. Det bliver en fed kamp, to hold med fart i fødderne – uden ”Jobbe” mangler BIF dog koblingen til de forreste – FCN fortsætter stimen.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 3,25

Vejle – Horsens 1 (3-1)

Vejle kan endegyldig få begravet Horsens. Vinder VB er Horsens 16 point fra redning, med bare 18 point at spille om… Farveller… Altså, Horsens rykker ud uanset, men det kan ske meget snart… Vejle spillede ikke specielt godt mod AaB. De havde bolden meget, men fik ikke skabt ret mange chancer. De mangler i den grad Faghir! Sousa imponerede virkelig mod AaB, og han bliver en mundfuld for Horsens her. Som det har været tilfældet de sidste mange uger skal AC Horsens bruge en sejr – alt andet er ligegyldigt, så de skal satse. Det tror jeg Vejles hurtigløbere kan udnytte, og få scoret de nødvendige mål. Foran hjemmepublikummet vinder VB en sikker sejr.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,05

AGF – Randers 1 (2-1)

AGF har endelig Nicolai Poulsen tilbage i maskinrummet – det er super vigtigt for dem. De har ikke vundet i 8 kampe og trænger i den grad til en sejr. Det kan være svært at tro på den kommer mod mareridts modstanderen Randers, som man ikke har besejret i mere end 5 år… Men statistik er til for at blive brudt, og AGF har en masse mere at spille for end Randers i Superligaen. En stor ulempe for AGF er det at Casper Højer er i karantæne, men selvom Randers imponerede mandag med deres kompakthed mod FC Midtjylland tror jeg det bliver her AGF bryder ”forbandelsen” mod Hestene, og igen melder sig ind i medaljekampen.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 2,10

FC Midtjylland – FC København X (0-0)

FC Midtjylland sprudlede langtfra mod Randers, og spændingen er bestemt stadig intakt i Superligaen. Det er et voldsomt line-up, Priske kan mønstre, men han erkender blankt at de har svært ved at få det til at fungere pt. Det er stadig nok til at ligge nummer 1, men døren til mesterskabet kan blive sparket op på vid gab, når FCK kommer til Herning torsdag. Sviatchenko og ”FCK-dræberen” Kaba er begge ude med karantæne, og selvom midtjyderne har godt styr københavnerne når de mødes i Herning, så er det da en svækkelse, der kan mærkes! FC København måtte arbejde hårdt i søndags for det ene point, da de spillede i undertal i 70 minutter. Det gjorde de godt, og pointet var fuldt fortjent! Lerager spillede sin bedste kamp i FCK-dresset, og Zanka gjorde det flot, da han kom ind. En stor test for begge mandskaber bliver det – jeg glæder mig vildt til at se den kamp. Begge kan leve med uafgjort, og det tror jeg det bliver!

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,70

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar