18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 26. runde i Superligaen d. 17. – 19. april 2022

Per Pedersen stiller skarpt på et Superliga-ræs, der har åbnet sig på ny i toppen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 26 i Superligaen

FC Midtjylland er – midlertidigt i hvert fald – lukket ind i guldkampen igen. Fedt for os tilskuere, men spørgsmålet er, om Ulvene skal holde fokus på at jagte FCK eller at holde flyvende AaB bag sig? Vi får svaret i denne runde i deres indbyrdes kamp. I bund 6 var jeg selv i Odense og se OB spille sig fri af nedrykning. Læs nedenfor, det var virkelig ringe fodbold – og Vejle lader til både at være uheldige og mangle kvalitet i denne sæson. Det skal ændre sig NU, hvis vejlenserne vil beholde pladsen i rækken! Sønderjyske er væk, de henter ikke 11 point på 7 kampe… Og AGF.. De er en historie for sig pt. Jeg er ikke i tvivl om at ledelsen i klubben med de store forventninger, er i gang med at forberede en sommer med ret store ændringer på personalefronten. I sidste runde lignede bund-6 det mest interessante, nu er det top-6 🙂 Superligaen er fed…

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Viborg – OB 1 (2-1)

Viborg fortsætter den flotte sæson, og vandt fortjent i Aarhus. Fantastisk stærkt fundament de spiller ud fra. Og deres store selvtillid gør, at de er store favoritter til syvendepladsen. Kan Viborg besejre OB ser det for alvor virkelig godt ud, men uafgjort vil heller ikke være nogen katastrofe. Jagte sejren – det skal OB mere end Viborg. Jeg var selv i Odense og se min hjerteklub mod Vejle. Det var elendigt… Vejle var, trods deres mange karantæner og skader, det bedre mandskab – men OB løb med sejren på et flot mål af indskiftede Svendsen. Som OB spillede, er det ufatteligt at Kadrii er sat udenfor af sportslige årsager… Det virker underligt, at der ikke kan blive plads til en mand med hans kvaliteter – måske Alm skulle kigge indad – hans fornemste opgave må for pokker at få det bedste frem i hver enkelt spiller… Og Fenger, Sabbi, Frøkjær – de var virkelig dårlige mod Vejle. OB er fri af nedrykning, og kan med en god sæsonafslutning nå syvendepladsen, men bedømt efter det spillemæssige, så er OB ikke gode nok pt. Viborg fortsætter marchen mod en kamp om europæisk fodbold i efteråret. Sabbi er ude med karantæne for OB.

Per Pederson tror på: Viborg vinder til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Vejle – FC Nordsjælland 2 (1-2)

Sidste chance for den jyske traditionsklub. Vejle hænger fast i Superligaen med det yderste af neglene. Skæbnen er hård ved VB i øjeblikket! Satte til mod Viborg i overtiden, og senest i Odense tabte de, ufortjent, i sidste minut… Sousa skadet og spiller nok ikke her, Albentosa i karantæne – det er svært at blive ved med at tro på det i Nørreskoven.

FC Nordsjælland viste god indstilling og godt spil, da de besejrede Sønderjyske fredag. Det gav ro på bagsmækken, og et enkelt point vil være fint i Vejle. Sjællænderne kan stille sig tilbage og afvente, og så bliver de farlige! Den her kamp kræver indiskutabelt 3 point til hjemmeholdet, men FC Nordsjælland udnytter deres stærke kontrafase og vinder!

Per Pedersen tror på: FC Norsjælland vinder til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – AGF X (2-2)

Sønderjyske må erkende at de rykker ud. Kvaliteten er ikke god nok i denne sæson, og når udtrykket ikke er bedre, end det var tilfældet fredag i Farum, så skal det gå galt. Pokalturneringen er det, der skal fokuseres på resten af sæsonen. Der venter to semifinaler mod OB og forberedelserne til dem starter nu…

AGF er også i gigantisk krise. Skabte jo nærmest intet mod Viborg, der var i god kontrol i Aarhus og vandt fortjent. GF siger selv de skal kigge nedad i tabellen – det tror jeg dog ikke bliver nødvendigt. Men de skal virkelig i gang med at forbedre sig! Når AGF taber aggressiviteten, som det er tilfældet nu, så er det svært at se en plan med deres spil.. En kamp, hvor begge mandskaber kommer uden flow og selvtillid. Det bliver ikke kønt, men mål kommer der: 2-2.

Per Pedersen tror på: Over 2,5 mål til odds 2,18 – SPIL HER >>*

FC København – Brøndby 1 (2-0)

Så gik den ikke længere for FC København og Grabara! Tre mål lukket ind og en tabt kamp. FCK lignede ellers længe sig selv – i en kamp – hvor de fik “gnavet” sig frem til et overtag, og det lignede en typisk FCK-sejr. Men så scorede Silkeborg, og derfra var det game over. Det hurtige Silkeborg-spil kunne FCK ikke matche, og ingen tvivl om, at Brøndbys chancer ligger i at spille med hurtige spillere i front. Men lige nu virker det bare som om, at uanset hvem Niels F. spiller med i offensiven, så kan de ikke score. BIF har ikke scoret FIRE kampe i træk… Radosevic er i karantæne, mens Heggheim endelig er tilbage. Men uden offensiv pondus, kan de ikke vinde – FCK vinder braget.

Per Pedersen tror på: FC København vinder til odds 1,72 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – AaB 1 (2-1)

FC Midtjylland havde ikke Sisto i truppen i Randers i onsdags, og det er han måske heller ikke her. Han var ikke savnet i magtdemonstrationen. Defensivt manglede Sviatchenko stadig fra start, men offensivt var der mange gode takter. Isaksen er ved at ligne sig selv efter en svær periode, og Dreyer og Evander er bare klasse. 

AaB vandt en fantastisk sejr i Brøndby. Spillemæssigt var det bestemt ikke godt, AaB var næstbedst kampen igennem, men uvurderligt for selvtilliden, at de også kan “fighte den hjem” i en svær udekamp. AaB er nu for alvor bronzefavoritter, og det skal de vise her. Faktisk kan de angribe sølvet med en sejr her! AaB kommer med en fantastisk tro på tingene, men FCM har bare høj klasse, og med den dør, FCK åbnede på klem, er der ikke plads til flere svipsere. Det pres klarer Ulvene – hjemmesejr!

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland vinder til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Randers – Silkeborg X (1-1)

Randers kunne heller ikke i forsøg 26 tage sejren mod FC Midtjylland. Men ligemeget med statistik, faktum var at Randers var pivringe, og ligner et hold, der er træt efter en lang og udmarvende sæson. Odey var god og Kehinde lavede et flot mål, men ret meget andet positivt kan kronjyderne ikke at sige om kampen ellers. 

Silkeborg lignede ikke et vinderhold efter 55 minutter mod FCK, men så kom scoringen, og derfra var de ustoppelige. Imponerende sejr! De to klubber byttede plads i stillingen (altså Randers og Silkeborg), og kommer nok til at kæmpe resten af sæsonen om femtepladsen. Jeg er sikker på det her bliver tæt, de to mandskaber deler: 1-1.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Se også:

Skriv et svar