18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 25. runde i Superligaen d. 13. – 15. april 2022

Per Pedersen disker op med en komplet gennemgang af midtugekampene fra den bedste danske række.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 25 i Superligaen

Efter bare to runder af slutspillet er guldkampen vel afgjort.. FCK vandt fortjent den uskønne kamp i Parken, og kan vist køre det mesterskab hjem på autopilot nu. I Herning er Bo nok i fare for at miste jobbet, for han har ikke formået at få de mange stjerner til at præstere. Det kan stadig ende med pokalsejr og sølv, så helt skidt er det ikke, men spillet fungerer ikke…

Alm i OB og David i AGF må også være trænere, der er i fare for ikke at skulle møde på job (i deres nuværende klubber i hvert fald) efter sommer. Sønderjyske er vel nærmest rykket ned – det endelige dødsstød kan de få i Farum i denne runde, men uanset, så hænger der sorte skyer over Haderslev. Vejle hænger på lidt endnu, selvom de dummede sig i overtiden mod Viborg, men nederlag til OB i denne runde – og FCN-point, så er det nok slut.. Meget spændende i bunden, mens top 6 ikke er helt så nervepirrende lige nu. Men det kan hurtigt ændre sig..

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Randers – FC Midtjylland 2 (0-2)

Randers kom – overraskende nok – efter den flotte sejr i Brøndby, helt ufatteligt skidt ud til kampen mod AaB, og var lynhurtigt bagud 0-2. Så var det op ad bakke… I perioder spillede Randers fornuftigt, men de var helt tamme foran mål, når de fik skabt chancer. Flere af de skadede er tilbage nu, og det gør selvfølgelig noget godt for Kronjyderne, der, bortset fra et par kampe, har spillet et sløjt forår. Men de er stadig i spil til mindst 5. pladsen, der kan betyde en kamp om at komme i Europa.

FC Midtjylland var del af en intens, uskøn kamp i Parken, da de spillede sig ud af guldkampen. Man må håbe for dem at styrmanden Sviatchenko snart er tilbage. Han kan gøre en kæmpe forskel. Det samme burde Sisto kunne, men når man ikke engang kan tage de rigtige strømper på til kamp – ja, så er der altså lidt langt… Deres sæsonmål må nu være at vinde pokalturneringen og holde fast i sølvmedaljerne. Til det skal de bruge flere point, og de er et bedre hold end Randers. Så selv om FCM ikke præsterer ret godt i forhold til den trup, de har, så rejser de sig her. Også selvom de har Onyedika i karantæne.

Per Pederson tror på: FC Midtjylland vinder til odds 2,29 – SPIL HER >>*

OB – Vejle Boldklub 1 (3-1)

OB var dårlige i Haderslev, og burde vel reelt have tabt til bundholdet. Men fynboerne kom tilbage to gange og fik 2-2. Med en sejr over Vejle kan OB glemme alt om nedrykning, og det skal være målet i denne kamp, hvor Okosun er tilbage efter karantæne. Kadrii er helt ude af truppen, ufatteligt som det er gået ned af bakke for ham. Fynboerne har ikke vundet på udebane i 9 måneder, men i denne kamp er de heldigvis (for dem) på hjemmebane. Vejle dummede sig i overtiden mod Viborg, og måtte nøjes med 2-2. Kolinger desuden skadet og Albentosa med karantæne – det ser svært ud for  Vejle, der desuden er dårlige på udebane. Hjemmesejr!

Per Pedersen tror på: OB vinder til odds 1,79 – SPIL HER >>*

AGF – Viborg X (1-1)

Pyyyh… GF er i gang med en rigtig skidt sæson. Det kan stadig ende godt, men bedømt efter spillet er der ikke meget, der tyder på det. Ikke meget hænger sammen, hverken defensivt eller offensivt. Positivt var det dog med to scoringer i Farum. Viborg spillede mandag en lige kamp i Vejle og fik fortjent udlignet til 2-2 i overtiden. De grønblusede kan nyde resten af foråret, og forsøge at skaffe sig en kamp om mulig Europa Cup deltagelse – nedrykning bliver ikke et tema i domkirkebyen. AGF jagter dog også stadig syvendepladsen, og hvis den skal i hus, skal de ikke tabe den her kamp. Begge mandskaber kan leve med uafgjort – og det bliver det!

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FC København 2 (0-2)

Silkeborg vandt flot over Brøndby, efter hele fire nederlag i træk. Hjælp fik de af Brøndby-fejl, men da først de fik medvind, kørte det i olie, og jyderne fik deres første sejr over et top 3-hold. Sværere bliver det dog mod de kommende mestre fra FC København. I den skandaløse sandkasse, FCK har som hjemmebane, vandt københavnerne, og med ni points forspring, går det ikke galt for FCK. FC København spiller ikke seværdig fodbold, men de vinder. Og truppen har et stort potentiale, der nok skal blive forløst på et tidspunkt. Det er ikke nemt på kunstgræsset i Silkeborg, men københavnernes fysik gør udslaget. 

Per Pedersen tror på: FC København vinder til odds 2,11 – SPIL HER >>*

Brøndby – AaB 2 (1-2)

Nyt nederlag til Brøndby der er i frit fald. Nederlag de sidste tre kampe med målscoren 0-7. Retfærdighedsvis skal det siges, at BIF havde de største chancer i starten af kampen mod Silkeborg. Men efter det røde kort til Radosevic, og store fejl af Hermansen og Tshiembe var det game over. Defensiven lukker nu mange mål ind, og offensiven scorer ingen, og så skal det jo blive svært. Fodboldfeberen er tilbage i Aalborg. Fremragende 3-0 sejr over Randers, selvom det ikke var alt, der skinnede af bronze sidste fredag. Men Prip, Makaric, Thelander, Fossum, Rinne og Kusk er altså godt kørende, og så når man langt. Kampen er en direkte duel om bronzen, og AaB er i langt bedre form end Brøndby, der ovenikøbet har Radosevic og Heggheim i karantæne. De tre point kommer med retur til Jylland. 

Per Pedersen tror på: AaB vinder til odds 2,95 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Sønderjyske 1 (2-1)

FC Nordsjælland vinder stadig ikke, men fik dog vist lidt skarphed med to scoringer mod AGF. Med en sejr over Sønderjyske kan FCN vel endeligt parkere jyderne under sig i tabellen, og udstede den ene nedrykningsbillet. Henrik Hansen har stadig ingen sejre som Sønderjyske-træner, faktisk har holdet ikke vundet i 15 kampe!! Og så er det altså ikke noget under at man rykker ned. Berggreen er eneste trussel i offensiven, og på sin gamle hjemmebane er det ham, som sønderjyderne skal sætte deres lid til. Af to skidt kørende hold er FCN det mindst ringe – de vinder 2-1. 

Per Pedersen tror på: FC Nordsjælland vinder til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Læs også: Leanders blog om FC København

Skriv et svar