18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 24. runde i Superligaen d. 8. – 11. april 2022

Per Pedersen tror på en uhyre tæt Superliga-runde, der godt kan kaste både ét, to, tre og måske sågar fire X’er af sig. Der spilles topkamp i Parken søndag kl. 18:00.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 24 i Superligaen

Slutspillet er i gang. FC København buldrer videre, mens FCM endnu hænger nogenlunde på. Brøndby ligner et hold, der skal kæmpe for at beholde bronzepladsen, mens Randers endelig viste højt niveau… AaB, Randers og Brøndby ligner holdene, der skal kæmpe om tredjepladsen. I bund-6 ser Viborg bedst ud. AGF er håbløse, men kan jo selvfølgelig nå at vende det endnu, og erobre den syvendeplads, deres trup berettiger til. OB kom væk fra bunden for nu med sejren over FCN, og kan i de næste to runder spille sig helt væk fra ”de grimme pladser”. FCN virker næsten arrogante, når de ikke er bekymrede for nedrykning, for Vejle i god form er altså bare fire point efter nu..

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AaB – Randers 1 (2-1)

AaB spiller sin tredje hjemmebanekamp i træk. Efter sejr over Brøndby, blev det til nederlag mod FC København. Men indsatsen fejlede bestemt ikke noget; AaB havde fortjent bedre, og har generelt bare et meget bedre udtryk efter trænerskiftet. Rinne droppede, og det kostede i den her kamp… Men AaB er lige nu favorit til bronzen, synes jeg. Måske forfulgt af Randers, der vandt i Brøndby. Så den her kamp er pludselig ret vigtig. Randers kan gå forbi AaB med en sejr, mens AaB kan slå et hul til kronjyderne på fem point… Jeg tror mest på det sidste scenarie, for selv om Randers leverede flot i Brøndby, så er de altså hårdt ramt af skader. Pallesen er ude med karantæne for AaB, men de vinder alligevel.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – OB 2 (0-2)

Sønderjyske er simpelthen forfærdeligt ringe… Ikke vundet siden september, og de rykker ud! Den er altså stensikker nu (tror jeg… 😉 ) De virker ikke som et hold, der har nogen tro på tingene, og de var håbløse i Viborg senest – mod et hjemmehold, der ikke engang var gode. Men ja, vi skal jo have matematikken med i det her, og der er de ikke helt døde endnu. Men som det er blevet en vane, så skriver jeg igen, at NU skal de vinde… De taber sjældent mod OB, det er faktisk næsten to år siden sidst. Men selvom OB ikke sprudlede, viste de alligevel gode takter mod Nordsjælland i dele af kampen. Og som nævnt ligner Sønderjyske et hold, der har givet op… Ikke en kamp på højeste niveau i vente, men OB gør nok til at vinde. Også selvom genopstandne Okosun er ude med karantæne.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – AGF X (0-0)

Begge mandskaber i enorm krise… FC Nordsjælland er stadig ikke nervøse for nedrykning, kan jeg læse. De er da heller ikke favoritter til nedrykning, men bare fire point ned til Vejle, og selv i en elendig forfatning – jeg ville ikke føle mig tryg. Sjællænderne var virkelig dårlige i Odense. Først da OB gik ned og stillede sig for at forsvare 2-1-føringen, fik de etableret lidt spil, og havde ellers levet på sporadiske kontraangreb. AGF var skades- og karantæneramt (og uden Thorsteinsson, der nok heller ikke er med her), men alligevel må man undre sig over, hvor dårligt århusianerne præsterer. Hausner, Andersson og Bisseck er i karantæne til denne kamp, mens Grønbæk og Poulsen er retur fra samme. En tæt kamp ender uden vinder. Coulibaly i karantæne for FCN.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Silkeborg – Brøndby X (2-2)

Silkeborg tabte igen. For fjerde gang i træk! 2-3 i Midtjylland lyder ikke værst, men sandheden er, at FCM kørte dem over efter en første halvleg, hvor SIF var bedst. Helenius igen med to scoringer. Brøndby er gået i stå… Eller… Brøndby spiller nu på det niveau, man hele tiden har kunnet forvente efter åreladningen i sommers og igen i seneste transfervindue. De har spillet en flot sæson hidtil, men lige nu ligner de ikke et bronze-hold, og da slet ikke et hold, der er i spil til mere ædelt metal. Maxsø var dårlig mod Randers, men ellers er det ham, der holder fanen højt i defensiven, mens offensiven i den grad er tam. Hedlund var på bænken senest, og er helt ude af form, og Bjørk ligner ikke en mand, man kan regne med i denne sæson. Måske på sigt? Heggheim er stadig ude med karantæne, og det gør ikke situationen bedre. Brøndby har noget at spille for, mens Silkeborg ikke har, men hjemme på plasticbanen kørte Silkeborg Brøndby ud af banen for en måned siden. Gang i den – mål i begge ender. 2-2. 

Per Pedersen tror på: Begge hold scorer til odds 1,80 – SPIL HER >>*

FCK – FC Midtjylland X (1-1)

FC København vandt igen og holder rent bur, hver gang – nu er det seks i træk uden modstanderscoring. Men flot spiller de ikke! Rart at høre Thorup efter kampen sige, at han var glad for sejren i Aalborg, men at de med deres trup skal spille meget bedre. Mesterskabet er ikke afgjort efter den her kamp, men det er ikke forkert at sige, at hvis FCK vinder, så skal FCM da godt nok finde en anden klinge, end den de har kørt på siden oktober… De sidste 45 minutter mod Silkeborg er dog det bedste, jyderne har vist i dette forår. De indskiftninger, Bo foretog i pausen, ændrede kampen. Masser af fart i front, og det bliver også recepten her. Fed kamp i topkulisse – og masser af intensitet. FCK favoritter, men FC Midtjylland klarer sig traditionelt godt i Parken. Diks er i karantæne for FCK. 

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Vejle – Viborg X (1-1)

Vejle lugter blod. De er nu bare fire point fra FC Nordsjælland. Et point i Århus er som udgangspunkt flot, men VB var bedst, og burde have vundet. Sousa er ikke den offensive trussel, han var sidste sæson, men han er dog stadig vigtig. En sejr her vil betyde rigtigt meget for Vejle, men vigtigst er det, at de ikke taber. Derfor tror jeg ikke, de kommer buldrende fra minut ét, men afventer. Viborg imponerede ikke i hjemmekampen mod Sønderjyske, men leverede rigeligt til at vinde og VFF ligger fortsat rigtig godt til i kampen om syvendepladsen. De kan koncentrere sig fuldt om at vinde nedrykningsspillet, for nedrykningen bliver de ikke en del af! Jatta fik scoret sit første mål for klubben, men han er nok på bænken her, når Grot er klar igen. Nummer 11 mod nummer 7, men det bliver en lige kamp. Tobias Bech (der er i fin form) er ude med karantæne for VFF

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Se også:

Læs også: Leanders Luringer

Skriv et svar