18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 23. runde i Superligaen d. 4. – 6. april 2021

Superligaen buldrer videre, når den 23. runde fløjtes i gang søndag d. 4. april kl. 16:00. Der er vanen tro seks kampe på programmet, heriblandt et vaskeægte topbrag mellem FC Midtjylland og Brøndby. Kan Ulvene æde sig ind på de blågule? Vi har spurgt Per Pedersen, som afsiger sin dom over alle rundens kampe i denne artikel.

Horsens – OB 2 (1-2)

Horsens tabte hjemme til Lyngby i en ret lige kamp… Men lige kampe er bare ikke nok for De Gule – de hænger håbløst fast i bunden, og med nederlaget mod Lyngby er de hele 12 point efter Vejle på tredjesidstepladsen. Det ser helt umuligt ud – AC Horsens rykker ud! Men når det er sagt, ser de mere solide ud under deres nye træner, det er bare ikke nok… OB fik selvtillid med deres nye træner og en flot kamp i Aalborg. De vil selvfølgelig jagte syvendepladsen, men bottom line er det igen en øv sæson for fynboerne, der offensivt har været for dårlige. En træningskamp er siden sejren mod AaB blevet tabt til Sønderjyske, men det ændrer ikke på deres favoritværdighed her. Og den tror jeg de lever op til i en tæt forestilling – 1-2.

Per P. anbefaler: 2-tallet til odds 2,10

FC Nordsjælland – AGF 2 (0-2)

FC Nordsjælland kom flot med i top 6 med en sejr over Sønderjyske. Endda uden karantæneramte Kamaldeen, der atter er til rådighed til denne kamp. Det er til gengæld ikke Ulrik Yttergaard og Jacob Steen Christensen, og det er klart et handicap. Tilmed har FCN en stor fysisk udfordring, når de møder de ”store” hold… Det er blevet bedre, siger Flemming P., og henviser til de faktiske tal. Det er korrekt, men selvom FC Nordsjælland vandt i Århus for ikke længe siden, så skete det i en kamp, hvor de var 11 mod 10. AGF skal jagte Brøndby og FCM, og til det skal de bruge 3 point. Og det får de! David Nielsen kan vælge frit fra alle hylder og kan stille et super stærkt hold!

Per P. anbefaler: 2-tallet til odds 2,04

AaB – Sønderjyske X (1-1)

To skuffede hold, der ikke kom med i mesterskabsspillet, og nu skal finde motivationen i at jagte syvendepladsen… AaB vandt de to kampe forud for OB-kampen (den ene blandt andet over Sønderjyske i overtiden), men det ændrer ikke på indtrykket af et hold, der famler efter et koncept, og slet ikke ligner en flok, der vil gå gennem ild og vand for deres nye træner… Der er snor endnu, men ledelsen i AaB skal nok snart se en eller anden form for fremgang, hvis de skal holde fast i ham året ud… Sønderjyske var en misset kæmpechance 5 min. før tid fra at komme i top 6, men de sidste uger har det sejlet i Haderslev – ikke mindst personificeret ved en træner, der fik karantæne for dårlig opførsel. Roen skal indfinde sig igen, og det tror jeg også den gør. Men to hold, der ikke er ret godt kørende – de deler pointene mellem sig. Ekani er i karantæne for Sønderjyske. Begge mandskaber forsøgte at tanke selvtillid i landskamppausen, det gik bedst for Sønderjyske, der vandt over OB, mens AaB skræmmende svagt tabte 1-4 til Silkeborg…

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,30

FC København – Randers 1 (2-1)

FC København skal ha’ revanche for nederlaget i Randers! Københavnerne virker ikke som en stærk enhed, men de enkelte spilleres kvaliteter gør selvfølgelig, at de kan besejre alle og ofte er favoritter. Vi skal ikke forvente et rigtigt godt FCK-hold før den nye sæson, men spiller for spiller er de vilde, og det gør selvfølgelig, at de kan slå alle. De er også favoritter her, selvom Randers vandt 2-1 sidst de var i Parken. Randers er endelig med i top 6 – fantastisk flot! Jeg forstår ikke, at ingen har nappet Thomasberg; han får da i den grad mere ud af sin trup end man kan forvente. Randers bliver 5 eller 6 i denne sæson, de har ikke helt topniveau til at være med mod de bedste på den lange bane. 2-1 bliver det igen – men denne gang er det løverne, der løber med sejren. Det bliver dog en snæver sejr.

Per P. anbefaler: FCK vinder med præcis ét mål til odds 3,75

FC Midtjylland – Brøndby X (1-1)

Den absolutte topkamp i Superligaen – en virkelig godbid. FC Midtjylland fik for en stund lukket munden på kritikerne med den flotte 5-0 sejr over Vejle. Og 2 mål af Kaba er også vigtigt… Evander fik også scoret, han er så desværre ude med karantæne i denne kamp. Sidst de to mandskaber spillede i Herning vandt FCM ufortjent. Brøndby spillede bedst. FC Midtjylland skal bremse de hurtige omstillinger fra Brøndby; får de ikke løst den opgave, bliver det svært. Brøndby spillede ikke godt mod AGF sidst, men de tabte igen ikke, og de kommer med stor selvtillid efter en forrygende sæson hidtil. FCM kommer også med tro på sig selv – så spillemæssigt bliver det meget tæt. Det vil resultatet også afspejle, den ender 1-1. Evander som nævnt i karantæne, Brøndby må af samme årsag undvære Lasse Vigen.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,50

Lyngby – Vejle 1 (3-2)

Lyngby er super formstærke og er favoritter i kampen mod Vejle, der i den grad er trillet ned gennem tabellen… Det er de to hold, der har lukket flest mål ind, og jeg tror også, at den her kamp bliver målrig og underholdende. Lyngby vandt i Horsens i en kamp, hvor de ikke sprudlede, men viste at de er blevet mere solide og stabile, mens Vejle blev kørt over med 5-0 i Herning. Kampen er vanvittigt vigtig – med en sejr er Lyngby bare ét point efter Vejle i tabellen, mens Vejle kan slå et godt hul til nedrykningspladserne, hvis de vinder… Lyngby kommer helt sikkert med tryk på fra starten. De vil fortsætte den gode stime de har, og køre videre på momentum, så de i den grad har lige nu, mens VB er mere usikre efter en svær periode. En kanon spændende kamp i vente, og med mange mål ?.

Per P. anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,88

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Skriv et svar