18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 23. runde i Superligaen d. 1. – 4. april 2022

Per Pedersen klæder dig på til den sidste runde i Superliga-grundspillet. En runde, hvor FC Midtjylland skal passe gevaldigt på, at de ikke taber yderligere terræn til FCK og Brøndby.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 23 i Superligaen

Så starter slutspillet, og specielt bunden ser da overordentlig spændende ud! Brøndby spillede sig nok ud af guldkampen med afklapsningen i Aalborg, mens OB og FCN kan mærke den varme ånde fra Albentosa & Co. i Vejle… Sønderjyske og Vejle skal godt nok sætte en stime sammen for at redde sig, men udelukket er det ikke… Grundspillets største skuffelser har, for mig, været AGF og OB – ikke bare fordi de missede top 6, men i lige så høj grad for måden de to profilerede klubber viste sig frem på. Det har været en ynk… Silkeborg og Viborg topper listen på den positive side. Alle andre har været lidt op og ned, eks. ”Brøndby har vundet mere, end det kunne forventes efter salg af Uhre og Frendrup”, ”FCM’s dyre indkøb har, om ikke floppet, så i hvert fald skuffet”, ”Randers har i foråret virket energiforladte, men er igen i top 6” og flere ting kunne skrives her… Men nu gælder det altså sæsonens ti sidste kampe i ligaen – og der skal nok blive knald på i i hvert fald de fleste af kampene.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Viborg – Sønderjyske 1 (3-1)

Viborg gør det godt, og var senest uheldige med 1-1 i Aarhus. Imponerende, hvilken sæson de har gang i, og de skal vel bare bruge 2-3 sejre i nedrykningsspillet, før målet om overlevelse er sikret. Men de går da efter den syvendeplads, de har lige nu, og det kan de da også lige så godt – der er ingen af klubberne under dem, der har set stærkere ud end de grønblusede. Vi siger alle, at ”Sønderjyske ligner mere og mere sig selv”…. Men de vinder jo ingen kampe, og så er det jo lige meget! Med OB og Nordsjælland i de næste kampe, er det NU det vil vise sig, om sønderjyderne skal bevare troen på overlevelse eller til at forberede sig på Fredericia, Nykøbing, Køge osv efter sommer… Putros i karantæne for Viborg, og Emil Holm det samme for Sønderjyske. Viborg har vist flot bundniveau over hele sæsonen, og er favoritter her. Det lever de op til!

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

AGF – Vejle 2 (1-2)

Hjemmesejr ville normalt ligge lige til højrebenet her, men intet er normalt i Århus for tiden (og for øvrigt heller ikke i Vejle ?). David har høj status i Jyllands hovedstad, men ingen tvivl om, at der er tæret godt på kreditten hos ledelsen… Nedrykningsspil var ikke i planerne, og senest heldige med ikke at tabe hjemmekampen til Viborg. Kaotiske Vejle fik en flot sejr, i den nye træners debut, over OB, og VB tror nu for alvor på overlevelse. Men det kræver point – også på udebane, hvor de har været håbløse, og kun hentet ét so far! Og med Viborg og OB i de næste to kampe, kan meget være afgjort allerede midt i april. Men med hele 4 AGF’ere i karantæne, så bliver det her, Vejle overrasker – GF uden Hausner, Poulsen, Anderson og Grønbæk (alle i karantæne) – udesejr!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 4,33 – SPIL HER >>*

OB – FC Nordsjælland X (1-1)

Den fynske håbløshed fortsætter. Vi fans, og jeg er jo en af dem, bliver gang på gang overraskede over, hvor ringe det står til. 4 sejre i 22 kampe, og nu pludselig i nedrykningsfare! Det er vildt, når man ser på spillertruppen, men det fungerer ikke! Det gør det heller ikke i Nordsjælland, der sejler rundt side om side med OB. De mange penge, der blev investeret i spillere i transfervinduet, har intet givet, og selvom de åbenbart ikke selv er bekymrede i Farum, så er de i alvorlig nedrykningsfare, som det ser ud lige nu. En sejr til et af holdene vil rykke en masse ved troen på egne evner (og få nedrykningsspøgelset lidt på afstand), men kampens betydning gør, at det bliver lidt låst. OB vil forsøge, men uden at satse vildt – af frygt for sjællændernes ”kontrakniv”. Kampen dog ikke uden scoringer – 1-1.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Brøndby – Randers 1 (1-0)

Brøndby var pivringe i Aalborg, og den lange periode uden nederlag er brudt. Men fair nok, sådan en kamp skulle jo komme… Jeg tror hurtigt, Brøndby kommer tilbage på sporet, og det kan vel passende ske på en velbesøgt hjemmebane ?. Hvis Randers taber, er deres spinkle chance for medaljer definitivt væk Og det tror jeg, de gør – kronjyderne har spillet et skidt forår, og de kan hurtigt blive reduceret til statister i top 6. De kan jo også bare vinde de næste 2-3 kampe, så er de helt med igen, men der er bare ikke tegn i sol, måne og stjerner på, at det sker. Heggheim ude med karantæne for BIF, men de vinder alligevel. Snævert bliver det dog, for målfarlige er ingen af holdene altså.

Per Pedersen tror på: Brøndby vinder med ét mål til odds 3,85 – SPIL HER >>*

AaB – FCK X (1-1)

AaB lammetævede Brøndby i sidste runde, jeg havde ikke lige set nordjyderne i den grad sprudle. Men træner Friis har fået en forrygende start på ansættelsen i Aalborg, og kan de spille på samme måde her, kan de sagtens drille FC København. FCK har ikke spillet specielt godt, men på typisk FCK-manér har de alligevel kørt sejrene i hus. Deres trup er vanvittig stærk efter danske forhold, og kvalitet fornægter sig ikke… Københavnerne har scoret flest mål, og lukket færrest ind, i ligaen – klasse! Der bliver uden tvivl fuldt hus på stadion, og en fed kamp i vente med masser af fart og intensitet. Begge hold træder op med selvtillid, og hjemmebanen gør, at nordjyderne hiver et enkelt point i land. FC København har Jens Stage i karantæne.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,78 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Silkeborg 1 (2-0)

I den omvendte kamp for ca 14 dage siden, vandt FCM på et mål i overtiden… En tæt, tæt kamp, hvor uafgjort nok havde været mest retfærdigt. Nu spilles den i Herning, på græs, og selvom Silkeborg har spillet en forrygende sæson hidtil, så skubber det altså en stor fordel over på FCMs side. Når man dertil lægger, at Ulvenes trup er markant bedre, og at de SKAL vinde for bare nogenlunde at holde trit med FCK, jamen så ligner det en hjemmesejr. FC Midtjylland har dog store spillemæssige problemer, specielt i offensiven. Men mon ikke Dreyer er med her og kan gøre en forskel? Så selvom Keeper Olufson er ude med en skade, så tænker jeg at et topmotiveret hjemmehold vinder den her – og tilføjer Silkeborg det fjerde nederlag i træk.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Læs også: Leanders Superliga-blog

Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Skriv et svar